Αγαπημένο θερινό σινεμά!

Η μέρα που θα επισκεφτούμε ξανά το αγαπημένο μας θερινό σινεμά πλησιάζει, έτσι σας παρουσιάζουμε τις 2 ταινίες που θα προβληθούν από Δευτέρα 1η Ιουνίου στο Cool Tymvos, στον Μαραθώνα!


Ευτυχία

Ο Άγγελος Φραντζής είναι ο σκηνοθέτης που ανέλαβε να μεταφέρει στη μεγάλη οθόνη τον βίο και την πολιτεία της στιχουργού Ευτυχίας Παπαγιαννοπούλου και μαζί να συνθέσει ένα μωσαϊκό που ξεκινάει από την καταστροφή του μικρασιατικού ελληνισμού το 1922 για να διατρέξει πέντε δεκαετίες στην Ελλάδα και να καταλήξει στο 1972. Η ταινία εμπνέεται από πραγματικά γεγονότα.


Αίθουσα 3

Δευτ.-Τετ.: 21.00Joker

Παρότι η ταινία είναι μια μεγάλη εισαγωγή σε έναν χαρακτήρα οικείο, μοιάζει με γνωριμία από την αρχή με έναν γελωτοποιό που έχουμε δει πολλές φορές σε αποκλειστικά δευτερεύον, και μάλλον αφηρημένο πλαίσιο. Αυτός ο Joker είναι αποφασιστικά ρεαλιστικός, αποπνέει μια

απειλητική αίσθηση σε κάθε πλάνο του!

Αυτός ο Joker σέρνεται σε έναν αληθινό τόπο πόνου και έρπει προς τα έξω, ώσπου χορεύει τρομακτικά στους ήχους του Γκάρι Γκλίτερ, στην αξέχαστη σκηνή στα σκαλοπάτια. Δεν σκοτώνει από μιμητισμό, αναίσθητα και «ωραία». Ξεκινώντας από την ένδεια και την ανημπόρια, η ταινία που απέσπασε Χρυσό Λιοντάρι στο φετινό Φεστιβάλ Βενετίας πραγματεύεται την αλαζονεία της εξουσίας και την προβάλλει σαν συμπαγή, συγκεντρωμένη παραλλαγή του V for Vendetta, με καταλύτη έναν αυθεντικά δυστυχισμένο που καταντά το τέρας που ξεφύτρωσε στo πλατύσκαλο της πλουτοκρατίας της Wall Street και της πολιτικής αναισθησίας που θα ακολουθούσαν.


Αίθουσα 2 Δευτ.-Τετ.: 21.00
Οδηγίες


  • Μέγιστη πληρότητα 40%

  • Θεατές που προσέρχονται μαζί, μπορούν να καθίσουν μαζί σε ομάδες των τεσσάρων

  • Τα τραπέζια και οι καρέκλες θα πρέπει να απολυμαίνονται πριν κάθε χρήση

  • Κατά την είσοδο και έξοδο θα πρέπει να τηρούνται ουρές με αποστάσεις 1,5 μέτρου.

  • Όλοι οι εργαζόμενοι οι οποίοι έρχονται σε επαφή με το κοινό (ταμεία, ταξιθεσία, καθαρισμός, ασφάλεια κ.ο.κ) θα πρέπει να χρησιμοποιούν μάσκα και γάντια.

Το Cool Tymvos θα σας διαθέτει προϊόντα "σινεμά" όπως popcorn, ζεστά νάτσος, ζουμερό hot dog και φυσικά κρύα μπύρα!
Cool Tymvos

Δημοσθένους 12, Τύμβος Μαραθώνα

697 750 0030

 

Πηγές: lifo.gr | cineramen.gr | tovima.gr