"Δείπνο ηλίθιων" για 100 λεπτά ασταμάτητου γέλιου!

Τελευταίες παραστάσεις στην Αθήνα το μήνα Μάρτιο για όποιον δεν έτυχε να πάει να δει την παράσταση και για όποιον θέλει να την ξαναδεί!

Μία φαρσοκωμωδία υψηλής αισθητικής, προσεγμένη στη λεπτομέρεια, που στο τέλος της σε κάνει να αναρωτιέσαι: τελικά ποιος είναι ο ηλίθιος; 

Ανατροπές και απροσδόκητες αντιδράσεις εκτυλίσσονται με επιτυχία κατά τη διάρκεια του έργου, με την βοήθεια των σκηνικών και της σκηνοθεσίας.

Οι ερμηνείες των πρωταγωνιστών απογειώνουν την παράσταση, με τον Πυγμαλίων Δαδακαρίδη να αποδεικνύει, για ακόμη μία φορά, ότι είναι ένας από τους καλύτερους ηθοποιούς της γενιάς μας. Ερμηνεύοντας με απόλυτη φυσικότητα τον ρόλο του, σε κάνει να ταυτίζεσαι μαζί του, καθώς και με τις αγωνίες του. 

Ο Σπύρος Παπαδόπουλος αναλαμβάνει τον ρόλο του "ηλίθιου". Παρουσιάζεται ως αφελής, πολύ αγαθός και καλοσυνάτος καταφέρνοντας να κερδίσει την συμπάθεια του κοινού. Εξαιρετικός καθ όλη τη διάρκεια του έργου, προσαρμόζοντας μέχρι και τις εκφράσεις του προσώπου του στον ρόλο που ενσαρκώνει. 

Τέλος θα ήταν άδικο να μην αναφερθούμε στον Δημήτρη Μαυρόπουλο, ο οποίος υποδύεται έναν ελεγκτή εφοριακό, που μπαίνοντας στη σκηνή φέρνει τα πάνω κάτω.


Συγχαρητήρια λοιπόν σε όλους τους συντελεστές για αυτά τα 100 λεπτά γέλιου που μας χάρισαν!

Σκηνοθεσία: Σπύρος Παπαδόπουλος Μετάφραση: Νικολέτα Κοτσαηλίδου Σκηνικά: Αθανασία Σμαραγδή Κοστούμια: Ηλένια Δουλαδίρη Φωτισμοί: Χρήστος Τζιόγκας

Οι ηθοποιοί: Σπύρος Παπαδόπουλος, Πυγμαλίων Δαδακαρίδης, Βασίλης Ρίσβας, Αννα Μενενάκου, Χρήστος Σπανός, Ξανθή Γεωργίου και ο Δημήτρης Μαυρόπουλος


Διάρκεια παράστασης: 100’λεπτά χωρίς διάλειμμα


Τελευταίες παραστάσεις στην Αθήνα θα είναι την Κυριακή στις 29 Μαρτίου 2020

Ημέρες και ώρες παραστάσεων

  • Τετάρτη 19:00 (λαϊκή απογευματινή)

  • Πέμπτη 21:00

  • Παρασκευή 21:00

  • Σάββατο 18:00 και 21:00

  • Κυριακή 18:00 και 21:00


Τιμές εισιτηρίων

Τετάρτη 15€

Πέμπτη, Παρασκευή, Σάββατο απόγευμα, Κυριακή απόγευμα 18€

Σάββατο βράδυ & Κυριακή βράδυ 20€

Φοιτητικό 12€

ΑΜΕΑ – Ανεργίας - Παιδικό – Θέσεις Περιορισμένης Ορατότητας 10€

Προπώληση στο ταμείο του θεάτρου και στο viva.gr


Θέατρο Κάππα

Κυψέλης 2,Κυψέλη(600μ από το σταθμό ηλεκτρικού Βικτώρια)

Τηλ. 2107707227, 2108827000Παναγιώτα Κανίου