Νέα σεζόν για το Δημοτικό Θέατρο Μαραθώνα.

Πληροφορίες για τα δημοτικά τμήματα θεάτρου και τις δηλώσεις συμμετοχών για τους ενδιαφερόμενους. Έναρξη 20 Οκτωβρίου 2019.

δημοτικό θέατρο μαραθώνα

Κεντρική Σκηνή του Δημοτικού Θεάτρου Μαραθώνα. Έχει την πρώτη φετινή συνάντηση την Παρασκευή 25 Οκτωβρίου 2019 στις 20:00 στο Πολιτιστικό Κέντρο Νέας Μάκρης στην αίθουσα συνεδριάσεων της ΚΕΔΜΑ.


Κόστος συμμετοχής: 10€/μήνα


Θεατρική Ομάδα Βαρνάβα, του Δημοτικού Θεάτρου Μαραθώνα. Η πρώτη της φετινή συνάντηση θα γίνει την Τρίτη 29 Οκτωβρίου 2019 στις 20:00 στο Νηπιαγωγείο Βαρνάβα.


Κόστος συμμετοχής: 10€/μήνα

Η δασκάλα Στέλλα Κωστοπούλου / δημοτικό θέατρο μαραθώνα
Η δασκάλα Στέλλα Κωστοπούλου

Εφηβική - Νεανική Σκηνή και Παιδικό θέατρο για παιδιά Γυμνασίου - Λυκείου, νέων έως 25 ετών και παιδιά δημοτικού αντίστοιχα. Η συνάντηση γνωριμίας θα γίνει την Κυριακή 20 Οκτωβρίου από τις 11:00 έως τη 13:00, στην αίθουσα εκδηλώσεων Γυμνασίου Νέας Μάκρης. Τη διδασκαλία έχει αναλάβει η θεατρολόγος και ηθοποιός Στέλλα Κωστοπούλου, απόφοιτος θεατρικών σπουδών στο Πανεπιστήμιο Αθηνών και 10ετή εμπειρία στο χώρο του θεάτρου.

Κόστος συμμετοχής: 10€/μήνα

 

Αναλυτικά για τις θεατρικές δράσεις του δήμου μας, την Τρίτη 8 Οκτωβρίου 2019, συνεδρίασε το Διοικητικό Συμβούλιο του Δημοτικού Θεάτρου Μαραθώνα (ΔΗ.ΘΕ.ΜΑ), υπό την προεδρία του Δημάρχου Μαραθώνα κ. Στέργιου Τσίρκα και κατέληξε στις παρακάτω αποφάσεις:

  1. Δημιουργία Εφηβικής Νεανικής Σκηνής Νέας Μάκρης.

  2. Δημιουργία Εφηβικής, Νεανικής ή Ενηλίκων ή Θεατρικού Εργαστηρίου στο Γραμματικό με την προϋπόθεση ότι θα συμπληρωθεί ικανοποιητικός αριθμός συμμετεχόντων.

  3. Συνέχεια δραστηριότητας της Κεντρικής Σκηνής Μαραθώνα.

  4. Συνέχεια δραστηριότητας της Σκηνής Βαρνάβα.

  5. Δημιουργία Θεατρικού Παιδικού εργαστηρίου στο Μαραθώνα.

  6. Παρουσίαση θεατρικών παραστάσεων (εβδομάδα θεάτρου στο Μαραθώνα) με τη συμμετοχή όσων ομάδων του Δήμου μας επιθυμούν να συμμετάσχουν.

  7. Έναρξη συνεργασίας με το τακτικό μέλος της ΕΣΗΕΑ, Δημοσιογράφο-Επικοινωνιολόγο Γεώργιο Βράτσο του Μιλτιάδη, ο οποίος θα αναλάβει τις Δημόσιες Σχέσεις και την Επικοινωνία του Δημοτικού Θεάτρου Μαραθώνα.


 

Περισσότερες πληροφορίες στα τηλέφωνα: 6932464142, 6972766524

Facebook