Ο Μικρός Πρίγκιπας έρχεται στη Νέα Μάκρη

Η αγαπημένη ιστορία όλων για μία μόνο παράσταση στις 17 Ιουλίου στο θερινό μας θεατράκι!Ο αγαπημένος παιδικός ήρωας όλων, μικρών και μεγάλων, ρομαντικών και μη έρχεται στη Νέα Μάκρη για να γυρίσει τον χρόνο πίσω.

Να μας θυμίσει τι υπέροχο που είναι να είσαι παιδί, να ξυπνήσει μνήμες από τα παλιά, να επιβεβαιώσει την ομορφιά της παιδικής αθωότητας.

Να μας κάνει να νοσταλγήσουμε τα παλιά, να δούμε με άλλο μάτι την πραγματικότητα, να αποτινάξει από πάνω μας κάθε είδους σύγχρονης καθημερινότητας.Η ανιδιοτελής αγάπη, η άνευ όρων φιλία, η ψυχική δύναμη είναι όροι που σήμερα όλοι λίγο πολύ έχουμε ξεχάσει, όντας “παραδομένοι” στη ρουτίνα της καθημερινότητας και της επιβίωσης.

Οφείλουμε στον εαυτό μας πάνω απ’ όλα, αλλά και στα παιδιά μας (όσοι έχουμε) να μην ξεχνάμε έννοιες που δίνουν πραγματικό νόημα στην ζωή μας.


Η ιστορία του Μικρού Πρίγκιπα, που παρουσιάζεται από το Θέατρο του Βορρά, έρχεται για να αγγίξει την πιο ευαίσθητη πλευρά του εαυτού μας, μέσα από μια τρυφερή παράσταση “ντυμένη” με υπέροχη κλασική μουσική, κοστούμια και σκηνικά που ζωντανεύουν την φαντασία και εμπνέονται από τα σκίτσα του μικρού πρίγκιπα.Πληροφορίες


Αθλητικό και Πολιτιστικό Πάρκο Νέας Μάκρης, 21.00

Τιμή Εισιτηρίου: 8 ευρώ (προπώληση), 10 ευρώ (ταμείο)


*Εισιτήρια πληρώνουν τα παιδιά από 2 ετών και άνω.

Πανελλαδική προπώληση: Καταστήματα Seven Spots, Media Markt, Reload Stores, Βιβλιοπωλεία Ευριπίδης, www.viva.gr, viva τηλεφωνικό κέντρο 11876

Τηλ. επικοινωνίας: 6986 523898


Συντελεστές:

Κείμενο– Σκηνοθεσία: Μπίλιω Κωνσταντοπούλου
Χορογραφίες: Χρήστος Κατίδης
Σκηνικά– Κοστούμια: Δανάη Πανά
Φωτισμοί: Γιώργος Ζίγκας
Art Work: Παναγιώτης Πούλος
Παραγωγή: Θέατρο του Βορρά

Παίζουν: Ελένη Γαβριηλάτου, Βαγγέλης Δαλλές, Όλια Μήτσιου, Άννα Χατζηαντωνίου, Κωνσταντίνα Χουλιάρα


Δημοσιογράφος: Ελπίδα Πιτάκη