Ο Επιμορφωτικός Σύλλογος Νέας Μάκρης ανήκει πλέον επίσημα στις Αθλητικές Ακαδημίες ΟΠΑΠ

Έγινε ενημέρωση: 6 Δεκ 2019

Σήμερα ανοίγει ένα νέο κεφάλαιο στην ιστορία του Αθλητικού Συλλόγου Νέας Μάκρης όσον αφορά το τμήμα Μπάσκετ. Όπως ενημερώθηκε επίσημα η Διοίκηση τη Δευτέρα 2/12/2019 ο Ε.Σ.Ν.Μ., εντάχθηκε στο πρόγραμμα “Αθλητικές Ακαδημίες ΟΠΑΠ “, έχοντας επιλεγεί ως ένας από τους 50 Συλλόγους που θα συμμετάσχουν στο πρόγραμμα, μεταξύ εκατοντάδων που υπέβαλλαν αίτηση συμμετοχής στο πρόγραμμα από όλη την Ελλάδα και ένας από τους 15 που επιλέχθηκαν από όλη την Αττική!


Οι βασικές παροχές του συγκεκριμένου προγράμματος είναι:

  • Ιατρική ασφάλιση όλων των παιδιών του συλλόγου.

  • Πληροφόρηση και διοργάνωση σεμιναρίων και επιστημονικών ημερίδων για τους προπονητές, τους γονείς και τους μικρούς αθλητές.

  • Εξασφάλιση υλικού προπόνησης. Για την πολύ σπουδαία αυτή επιτυχία, συνεργάστηκαν μεθοδικά και αρμονικά άνθρωποι που έχουν αφιερώσει μεγάλο μέρος της ζωής τους στο Σύλλογο, αλλά επιθυμούν στα πλαίσια που προστάζει ο εθελοντισμός, να μην κατονομαστούν. Επιπλέον, αξίζει να σημειωθεί, ότι στον έλεγχο που έγινε από το κλιμάκιο του ΟΠΑΠ, μέρος των κριτηρίων, ήταν και οι εγκαταστάσεις του Αθλητικού και Πολιτιστικού Πάρκου, για τις οποίες μεριμνά συνεχώς ο Πρόεδρος της ΚΕΔΜΑ, κος Μανώλης Γεωργάτος.


Μήνυμα Προέδρου Επιμορφωτικού Συλλόγου Νέας Μάκρης

Δουλεύουμε συνεχώς για ένα καλύτερο αύριο για τα παιδιά του τόπου μας, πάνω στη ρότα που χάραξαν αυτοί που μας παρέδωσαν τα σκήπτρα, συνεχίζουμε με τις ίδιες αρχές να υπηρετούμε την αθλητική νεολαία του τόπου που μεγαλώσαμε και με αστείρευτη όρεξη και περίσσιο μεράκι ανοίγουμε πανιά για νέες θάλασσες, στο υπέροχο ταξίδι που μας προσφέρει ο αθλητισμός. Ευχόμαστε σε όλα τα παιδιά να απολαύσουν το παιχνίδι τους μαζί μας Νικόλαος Καραβασίλης