‘‘Ο Θαυμαστός Κόσμος της Μαργαρίτας’’ ένα υπέροχο έργο για το περιβάλλον και την φύση μας.

Μία μουσικοθεατρική, διαδραστική παράσταση γεμάτη χρώμα πλημμυρισμένη από λουλούδια που προσπαθώντας να τα σώσουμε από την καταστροφή, αποκομίζουμε γνώσεις και εμπειρίες πάνω σε οικολογικά θέματα.


Δίνεται η ευκαιρία στα παιδιά, αλλά και σε εμάς, να μάθουμε την ιστορία πολλών λουλουδιών, αλλά αυτό που ενθουσιάζει τους μικρούς μας φίλους, είναι η συμμετοχή τους στα δρώμενα!


Οι ερμηνείες των ηθοποιών είναι καθηλωτικές και τα κοστούμια εξαιρετικά δίνοντας εμφανώς το μήνυμα ότι η ίδια η ζωή είναι ένα λουλούδι, για αυτό άλλωστε είναι ωραία.

Η παράσταση συνολικά διαρκεί σχεδόν δύο ώρες, είναι πολύ ευχάριστη για τον θεατή και κρατάει το κοινό σε εγρήγορση χαρίζοντας θετική ενέργεια. Η παράσταση είναι ντυμένη με το εξαιρετικό σκηνικό της Μαρίας Φιλίππου και τα ταξίδια στις χώρες του κόσμου πραγματοποιούνται μέσα από 3dmapping προβολή που με μαεστρία έχει επιμεληθεί ο Ευάγγελος Τσαρούμης. Οι χορογραφίες είναι εμπνευσμένες από την Άννα Αθανασιάδη. Το θεατρικό κείμενο είναι πρωτότυπο της Βάσιας Αργέντη, όπως και η μουσική την οποία υπογράφει ο Ανδρέας Καρανίκας.

Γιώτα Κανίου

Παίζουν : Γιώργος Γεροντιδάκης, Εύη Δαέλη, Άρης Πλασκασοβίτης, Δήμητρα Στογιάννη. Σε ρόλο έκπληξη: ο Σωκράτης Πατσίκας Κείμενο/Σκηνοθεσία: Βάσια Αργέντη Μουσική: Ανδρέας Καρανίκας Βοηθός σκηνοθέτη: Γιάννης Χαντέλης Σκηνικά: Μαρία Φιλίππου Χορογραφίες: Άννα Αθανασιάδη 3d mapping: Ευάγγελος Τσαρούμης Σχεδιασμός φωτισμού: Μανώλης Μπράτσης Γραφιστική επιμέλεια-σχεδιασμός: Χριστόφορος Χαραλαμπόπουλος & Παυλίνα Χ.


Ημέρες και ώρες παραστάσεων:

Κυριακή στις 11:15 ( Διάρκεια: 100 λεπτά με το διάλειμμα) Τιμή εισιτηρίου Γενική Είσοδος: 12 ευρώ | Παιδικό: 10 ευρώ

Αγοράστε εισιτήρια online στο viva.gr Διατίθενται πρωινές παραστάσεις για σχολεία. Ειδικές τιμές για συλλόγους γονέων και ομάδες. Υπεύθυνη κρατήσεων Ευαγγελία Νέστωρα | τηλ. 6972081310, 6981615274 Θέατρο Χυτήριο, Ιερά οδός 44, Κέντρο 104 35 (μπλέ γραμμη Μετρό / στάση Κεραμεικός)| τηλ: 21 0341 2313