Η τηλεοπτική μετάδοση του 37ου Μαραθωνίου


τηλεοπτική κάλυψη του μαραθωνίου δρόμου

Tην Κυριακή 10 Νοεμβρίου 2019 οι τηλεθεατές θα έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν ένα πρόγραμμα 4,5 ωρών από την ΕΡΤ Sports, κατά τη διάρκεια του οποίου θα καλυφθούν τόσο τα 5 χλμ. όσο και ο Αυθεντικός Μαραθώνιος που εκκινούν στις 08:15 και 09:00 αντίστοιχα.

Με το σύνθημα «Τρέχουμε μαζί», η ΕΡΤ συμμετέχει, για πρώτη φορά, στο Μαραθώνιο της Αθήνας με 50μελή ομάδα.

Στο στούντιο της Δημόσιας Τηλεόρασης, ο Νίκος Τσώνης και η Αμαλία Κεχαγιόγλου θα είναι στην παρουσίαση από τις 08:00 έως τις 12:30 με καλεσμένους -μεταξύ άλλων- τον κάτοχο του πανελλήνιου ρεκόρ Σπύρο Ανδριόπουλο, τη μαραθωνοδρόμο Γκλόρια Πριβιλέτζιο, τον πρόεδρο της Επιτροπής Αθλητών της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας Περικλή Ιακωβάκη, τον αντιπρόεδρο του ΣΕΓΑΣ Παναγιώτη Δημάκο και τον δημοσιογράφο Γιάννη Μαμουζέλο.


Το τεχνικό και δημοσιογραφικό επιτελείο της ΕΡΤ αποτελούμενο από 220 εργαζόμενους, θα βρίσκεται σε όλα τα σημεία ενδιαφέροντος και θα μεταφέρει όλη τη δράση. Για τις ανάγκες των ρεπορτάζ ο Νίκος Γκομώλης θα βρίσκεται στην εκκίνηση στον Μαραθώνα, ενώ στον τερματισμό στο Παναθηναϊκό Στάδιο η Βίκυ Σπύρου και ο Χρήστος Σαράντος θα φροντίσουν να μεταφέρουν όλες τις προεκτάσεις των αγώνων και τις δηλώσεις από τους πρωταγωνιστές.