Ξέφρενη πορεία για τη Γυναικεία ομάδα Volley του Επιμορφωτικού Συλλόγου Νέας Μάκρης!

Μπορεί την περασμένη σεζόν, η γυναικεία ομάδα Volleyτου Επιμορφωτικού να έγραψε μια χρυσή σελίδα στην ιστορία του τμήματος, όμως από ότι φαίνεται δεν έχει σταματημό και ταβάνι αυτή η προσπάθεια!

Γυναικεία ομάδα Volley του Επιμορφωτικού Συλλόγου Νέας Μάκρης

Φέτος, έχοντας ολοκληρωθεί η 5η Αγωνιστική του Πρωταθλήματος της Α’ Τοπικής Κατηγορίας ΕΣΠΑΑΑ, η ομάδα της Νέας Μάκρης, φιγουράρει στη πρώτη θέση του Βαθμολογικού πίνακα, μαζί με την ομάδα της Α.Ε. Γκράβας, έχοντας χάσει μόλις 2 σετ!

Τα κορίτσια του Επιμορφωτικού, υπό τις οδηγίες του πολύπειρου Έλληνα προπονητή Volley και πρωταθλητή κου Γιάννη Φάκα, κάθε εβδομάδα δίνουν εντός παρκέ τον καλύτερο εαυτό τους και έχοντας πλέον τη στόφα του πρωταθλητή, συνεχίζουν να πρωταγωνιστούν, παρότι αγωνίζονται για πρώτη φορά σε τόσο υψηλή κατηγορία.

Ένθερμη είναι η υποστήριξη από πλευράς φιλάθλων, οι οποίοι σε κάθε επίσημο αγώνα της ομάδας γεμίζουν το Κλειστό «Γιάννης Δημητριάδης» δημιουργώντας, πάντοτε σε φίλαθλα πλαίσια, μια πολύ θερμή ατμόσφαιρα.

Αγώνες εντός έδρας, στο γήπεδο "Γ. Δημητριάδης" στις 21:45

  • 25/11/2019 - Α.Ο. Παλλήνη

  • 2/12/2019 - Α.Ο. Δεξ/νης Μετ/φωσης

  • 12/12/2019 - Α.Ε. Γκράβας

  • 20/1/2020 - Α.Ο. Θρακομακεδόνων

  • 3/2/2020 - Πανελλήνιος Γ.Σ.

  • 17/2/2020 - Γ.Σ. Απόλλων Αγ. Δημητρίου

  • 16/3/2020 - Α.Ο. Αγίου Στεφάνου

Η είσοδος στο γήπεδο του ΕΣΝΜ "Γ. Δημητριάδης" είναι δωρεάν. Μπορείς να εξασφαλίσεις μια προνομιούχα θέση στο γήπεδο - στηρίζοντας την ομάδα, με ετήσια συνδρομή 50€.

Άνθρωποι που υποστηρίζουν εξωαγωνιστικά είναι ο μεγάλος χορηγός της ομάδας κος Χαράλαμπος Τσακιργιάννη (ΦρουτεμπορικήΤσακιργιάννης), αλλά και άλλοι χορηγοί όπως ο κος Δημήτρης Κασίμης (Φούρνος Κασίμη Λ. Μαραθώνος), ο κος Χάρης Κοτζαμάνης (ΙΚΤΕΟ Κόμβος Κηφισίας) και την κα Κική Μπάτρη (YavaFitnessCenter Ν. Μάκρης).


Όλοι αυτοί, σε συνεργασία με τη διοίκηση του Συλλόγου παρέχουν τις καλύτερες δυνατές συνθήκες στις αθλήτριες τόσο της γυναικείας ομάδας, όσο και σε όλα τα τμήματα υποδομής του Επιμορφωτικού Συλλόγου Νέας Μάκρης.


https://esnm.gr