top of page

39ος Μαραθώνιος Δρόμος | Στιγμιότυπα στην περιοχή μας {εικόνες & βίντεο - Τύμβος, Ν.Μάκρη, Μάτι}

Ο Χαράλαμπος Πιτσώλης (αθλητής του ΓΑΣ Ιλισσός) ήταν ο μεγάλος νικητής του 39ου Αυθεντικού Μαραθωνίου της Αθήνας, τερματίζοντας στο Καλλιμάρμαρο λίγα λεπτά πριν από τις 11:30. Ο Πιτσώλης, που ήταν τρίτος στον περσινό αγώνα, πέτυχε την ανατροπή στο τέλος, στο τελευταίο χιλιόμετρο, ξεπερνώντας τον Κωνσταντίνο Γκελαούζο (ΠΑΟ) και κάνοντας την έκπληξη. Στην τρίτη θέση τερμάτισε ο Κώστας Σταμούλης.



Στις γυναίκες, η 26χρονη Βασιλική Κωνσταντινοπούλου του ΑΠΚ Νεάπολης πέτυχε ατομική επίδοση-ρεκόρ με χρόνο 2:46:01, κόβοντας πρώτη το νήμα του τερματισμού. Η επιτυχία της νεαρής αθλήτριας γίνεται μάλιστα ακόμα μεγαλύτερη, αν αναλογιστεί κανείς ότι, μόλις πριν από δύο χρόνια, είχε διαγνωστεί με μυελοειδές καρκίνωμα του θυρεοειδούς.

Στη δεύτερη θέση τερμάτισε η Κατερίνα Ασημακοπούλου, ενώ τρίτη ήταν η Ράνια Ρεμπούλη.



Ξεπέρασαν τις 45.000 φέτος οι συμμετοχές στον 39ο Αυθεντικό Μαραθώνιο της Αθήνας ενώ παίρνουν μέρος 9.000 αθλητές από 112 χώρες.


Οι εθελοντές φωτογράφοι μας Χρήστος Μαλέτσικας και Κωνσταντίνος Φροσινιώτης κάλυψαν τον Μαραθώνιο Δρόμο με drone στον Τύμβο Μαραθώνα, στη Νέα Μάκρη και στο Μάτι - δες τις φωτογραφίες από τα στιγμιότυπα.



Οι μαραθωνοδρόμοι στο Μάτι | Φωτ.: Κωνσταντίνος Φροσινιώτης
Οι μαραθωνοδρόμοι στο Μάτι | Φωτ.: Κωνσταντίνος Φροσινιώτης


Δες στιγμιότυπα από Τύμβο Μαραθώνα



Δες στιγμιότυπα από Νέα Μάκρη




Δες στιγμιότυπα από Μάτι - Νέο Βουτζά



Δες το βίντεο από τον Μαραθώνιο Δρόμο στο δήμο μας




bottom of page