top of page

5+1 δώρα για τις γυναίκες της ζωής σου!

Αυτή την Κυριακή 8 Μαρτίου είναι η παγκόσμια ημέρα της γυναίκας. Σου παραθέτουμε λοιπόν 6 διαφορετικές προτάσεις για να δείξεις ότι νοιάζεσαι, σκέφτεσαι και αγαπάς την αδερφή σου, τη μητέρα σου, την κολλητή σου και την αγαπημένη σου!


1. Μια κλασική επιλογή είναι να της πάρεις δώρο ένα ρούχο. Ξεχωρίσαμε τη μπεζ φούστα (39€), στο κατάστημα Elegance, απόχρωση εύκολη αφού ταιριάζει με όλα σχεδόν τα χρώματα!

2. Εναλλακτικά ένα T-shirt, αποτελεί μια old time classic safe επιλογή. Αγαπημένο ροζ Abercrombie & Fitch (31,20€ από 39€) στα USA Best Originals.



3. Μια τάση που επανέρχεται για το καλοκαίρι είναι οι πλατφόρμες. Σου προτείνουμε τις μαύρες flatforms της Favela (60€) που θα βρεις στα Gabi’s Boutique.


4. Το κόσμημα αποτελεί ένα διαχρονικό δώρο. Στη φωτογραφία παρουσιάζονται δαχτυλίδια από αμέθυστο στο κοσμηματοπωλείο GEM. Ο αμέθυστος ένας από τους πιο γνωστούς και όμορφους κρυστάλλους, είναι το πετράδι της φιλίας, της αγάπης και της ειρήνης!



5. Ένα δροσερό μπουκέτο λουλούδια αποτελεί εγγύηση. Για ανθοπωλεία δες εδώ.


6.

Αν οι γυναίκες είναι πολλές μια party value for money επιλογή είναι μια τούρτα Lila pause με φράουλα, τραγανή γκοφρέτα και επικάλυψη ζαχαρόπαστας από το ζαχαροπλαστείο Nefeli Cakes.






Εναλλακτικά αν δεν έχεις καθόλου χρόνο, μια ιδανική λύση είναι να την καλέσεις για φαγητό σε ένα καλό εστιατόριο ή μια όμορφη ταβερνούλα, απλά επειδή είναι Κυριακή φρόντισε να έχεις κάνει κράτηση! Αναλυτική λίστα θα βρεις εδώ.

Φωτ.: Εξωφύλλου freepik.com

Φωτογραφίες social media επιχειρήσεων και wix αρχείο

bottom of page