top of page

Ανάβαση Διονύσου | ΣΚ 30-31 Οκτωβρίου

Έγινε ενημέρωση: 29 Οκτ 2021

Εκκίνηση με 95 δυνατές συμμετοχές το ερχόμενο Σαββατοκύριακο στην Ανάβαση Διονύσου, για τον 6ο γύρο του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Αναβάσεων & Ιστορικών Αυτοκινήτων 2021.

Πιο συγκεκριμένα, στην Ομάδα Ν θα αγωνιστούν 25 οδηγοί, κάτι που την καθιστά την πολυπληθέστερη του αγώνα, με την πολύ ανταγωνιστική κλάση Ν2 να συγκεντρώνει 16 συμμετοχές. Αντίστοιχο ενδιαφέρον υπάρχει και για την Ομάδα Ε στην οποία θα βρεθούν 24 οδηγοί. Από 14 συμμετοχές συγκέντρωσαν η Ομάδα Α και η εντυπωσιακή Formula Saloon, ενώ 3 οδηγοί θα μονομαχήσουν με τα Skoda Fabia του Ενιαίου ΣΟΑΑ. Τέλος 15 οδηγοί θα συμμετέχουν στην όμορφη, χορταστική σε ήχους και θέαμα κατηγορία των Ιστορικών.

Ανάβαση Διονύσου | ΣΚ 30-31 Οκτωβρίου

Πρόγραμμα


Η δράση στην αγαπημένη διαδρομή των 5,7 km στη βορειοανατολική πλαγιά της Πεντέλης με τη γρήγορη χάραξη θα ξεκινήσει στις 10:30 το πρωί του Σαββάτου 30 Οκτωβρίου με τις χρονομετρημένες δοκιμές, ενώ η εκκίνηση του αγώνα θα δοθεί στις 10:00 το πρωί της Κυριακής 31 Οκτωβρίου.

Ανάβαση Διονύσου | ΣΚ 30-31 Οκτωβρίου

Τα pits θα βρίσκονται επί της Λ. Διονύσου, στον οικισμό Ανατολή της Νέας Μάκρης.

Ο δρόμος θα κλείσει στις 09:00 το Σάββατο και στις 08:30 την Κυριακή.

O αγώνας που διοργανώνεται από την Ελληνική Λέσχη Αυτοκινήτου Δυτικής Αττικής (ΕΛ.Λ.Α.Δ.Α.) με την υποστήριξη της Περιφέρειας Αττικής και του Δήμου Μαραθώνα, προσμετρά στο Πρωτάθλημα Αναβάσεων, στο Πρωτάθλημα Αναβάσεων Ιστορικών Αυτοκινήτων και στο SEAJETS ΣΟΑΑ Ενιαίο Skoda.



Ανάβαση Διονύσου | ΣΚ 30-31 Οκτωβρίου

Η ομάδα του We Love Marathon θα είναι εκεί να σας μεταφέρει τα πιο ενδιαφέροντα στιγμιότυπα των αγώνων!


ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΙΣΟΔΟΣ


 

Φωτoγραφίες: από παλαιότερους αγώνες στο Διόνυσο - ellada-racingclub.com






bottom of page