top of page

Autumn is that you? Αξεσουάρ που κυριαρχούν στο street style του Φθινοπώρου και όχι μόνο.

Έγινε ενημέρωση: 19 Νοε 2023

Καλωσήρθες στο Get the look!


Μπορεί το Φθινόπωρο να παλεύει να μείνει στις 4 εποχές του χρόνου αλλά ας το δούμε θετικά, οι επιλογές είναι αμέτρητες και με τέτοιο καιρό σίγουρα δεν θα εγκλωβιστούμε να διαλέξουμε must have items που θα αναδείξουν τις street style εμφανίσεις μας και θα δώσουν αυτό το κάτι παραπάνω που λατρεύουμε.



Βucket hat


Είναι το hot trend που βλέπαμε όλο το καλοκαίρι. Εμείς θα του δώσουμε μια ευκαιρία και το φθινόπωρο; Αναμφίβολα ΝΑΙ! Τα bucket hat ήρθαν για να μείνουν και υπόσχονται να αναβαθμίσουν και το πιο comfort basic style.


Bucket hat
Bucket hat Ed votre Fetiche | Ελ. Βενιζέλου 31, Νέα Μάκρη

Δερμάτινες λεπτομέρειες


Οι δερμάτινες λεπτομέρειες είναι πάντα must το φθινόπωρο. Τα δερμάτινα μποτίνια είναι η τάση που δεν θα σταματήσουμε να βλέπουμε σε street style, αφού πρόκειται για ένα κομψό και άκρως stylish κομμάτι, ειδικά όταν αυτό έχει και λεπτομέρειες από glam material.

Μποτάκια και κοσμήματα Ed votre Fetiche | Ελ. Βενιζέλου 31, Νέα Μάκρη


Δερμάτινες τσάντες Galerie de Beauté | Λεωφ. Μαραθώνος 120, Νέα Μάκρη


ζακέτα
Ζακέτα Elegance | Λιβυσίου 27-29, Νέα Μάκρη

Το cardigan


Το cardigan είναι must-have για κάθε γυναικεία ντουλάπα από εδώ και στο εξής, που ο υδράργυρος κάνει βουτιά στα βαθιά. Η ζακέτα, είναι ίσως το πιο hot κομμάτι του φθινοπώρου και μετέπειτα του χειμώνα. Κι όχι άδικα! Είναι αυτό το item που θα σε βγάλει από την δύσκολη θέση όταν δεν ξέρεις αν θέλεις να είσαι casual ή λίγο πιο extra.



Extra tip: Φόρεσε την oversized ζακέτα σου με το αγαπημένο σου lingerie φόρεμα και μετέτρεψε το outfit από βραδινό σε πρωινό.


Κασκόλ Galerie de Beauté | Λεωφ. Μαραθώνος 120, Νέα Μάκρη
Κασκόλ Galerie de Beauté | Λεωφ. Μαραθώνος 120, Νέα Μάκρη


Τα κασκόλ


Αναμφίβολα, ένα από τα αξεσουάρ που δεν λείπει από τη χειμερινή γκαρνταρόμπα είναι τα κασκόλ, τα οποία θεωρούνται αναντικατάστατο στοιχείο της εμφάνισής σου το φθινόπωρο και τον χειμώνα. Μην ξεχνάμε πως το κασκόλ προσθέτει ένα ακόμα layer στο τελικό αποτέλεσμα – δεδομένου ότι το layering είναι must τη φθινοπωρινή περίοδο, το οποίο αμέσως αμέσως λαμβάνει ενδιαφέρον σχήμα.


Κασκόλ και γυαλιά Galerie de Beauté | Λεωφ. Μαραθώνος 120, Νέα Μάκρη



Μπερές Elegance | Λιβυσίου 27-29, Νέα Μάκρη
Τραγιάσκα Elegance | Λιβυσίου 27-29, Νέα Μάκρη

Η τραγιάσκα


Ναι ναι, καλά διάβασες, η τραγιάσκα ή αλλιώς ο μπερές. Αυτό το αδικημένο αξεσουάρ που θα δώσει την extra urban νότα σε κάθε outfit. Θυμήσου την Sarah Jessica Parker στους δρόμους του Sex and the City, που είχε συνδυάσει μία πλεκτή ολόσωμη κοντή φόρμα με ένα μακρύ παλτό, τραγιάσκα και slingbacks γόβες. Please Google it! Eμπιστεύσου την φινέτσα που θα δώσει η τραγιάσκα στο look σου και thanks me later.


Σακίδια και τραγιάσκα Elegance | Λιβυσίου 27-29, Νέα Μάκρη



Και να θυμάσαι.. εμπνεύσου το, φαντάσου το, δοκίμασέ το, πίστεψέ το, ανάδειξέ το!

Η ομορφιά πηγάζει από μέσα σου, οπότε σίγουρα you got the look ;)



Μάρα Μανωλακάκη


Insta: @maramano

 
Το άρθρο πραγματοποιήθηκε στα πλαίσια του «Στηρίζουμε τοπική αγορά - ψωνίζουμε από καταστήματα του Μαραθώνα» με στόχο την ενίσχυση της επιχειρηματικότητας στην περιοχή. Δεν υπήρξε καμία οικονική επιβάρυνση των προβαλλόμενων επιχειρήσεων και οι συμμετέχοντες του ρεπορτάζ δεν αμείφθηκαν για  τις υπηρεσίες τους καθώς προσφέρθηκαν στα πλαίσια του εθελοντισμού.

Fashion Editor - Model: Μάρα Μανωλακάκη



Nail Artist: Beauty Hall by Zefi


Ευχαριστούμε για τη φιλοξενία την Βαρβάρα Γεροδήμου που μας άνοιξε το υπέροχο ατελιέ της στο Μαραθώνα!






bottom of page