top of page

Χορωδία "Ηλιόπετρα"

Έγινε ενημέρωση: 13 Σεπ 2019

Το τμήμα της χορωδίας "Ηλιόπετρα" είναι ένα από τα παλαιότερα τμήματα του Επιμορφωτικού Συλλόγου Νέας Μάκρης. Ιδρύθηκε το 1986 από τον αείμνηστο καθηγητή μουσικολογίας και ερευνητή μουσικολαογραφικών μελετών, ιδρυτή του Κέντρου Αιγιακών Λαογραφικών Μελετών (ΚΑΛΜΕ) και μαθητή του Σίμωνος Καρρά, Θεοφάνη Σουλακέλλη και λειτούργησε σχεδόν 10 χρόνια.

Από το 2013 λειτουργεί υπό την καθοδήγηση του γνωστού δασκάλου της παραδοσιακής μουσικής, Χρήστου Τσιαμούλη, καταξιωμένου συνθέτη, τραγουδιστή και σολίστα στο ούτι. Τα μαθήματα είναι ενηλίκων, διεξάγονται στο χώρο της βιβλιοθήκης του Επιμορφωτικού Συλλόγου Νέας Μάκρης, κάθε Πέμπτη απόγευμα στις 20:00 – 22:00 και το κόστος είναι 20€/μήνα.


Την Πέμπτη, 3 Οκτωβρίου 2019 στις 20:00, θα πραγματοποιηθεί ακρόαση φωνών στο χώρο της Βιβλιοθήκης του Πολιτιστικού Πάρκου Νέας Μάκρης, όπου γίνονται και τα μαθήματα της χορωδίας, για όσους φίλους επιθυμούν να γίνουν μέλη της και να συμμετέχουν στα μαθήματα και στις εκδηλώσεις της.


Συναυλία της χορωδίας "Μια αγκαλιά Τραγούδια" θα γίνει την Πέμπτη  26 Σεπτεμβρίου στο Πολιτιστικό Πάρκο Νέας Μάκρης, στις 20:00. (είσοδος 5€)
 

Πληροφορίες: Τμήμα Χορωδίας ΕΣΝΜ

Πολιτιστικό & Αθλητικό Πάρκο Νέας Μάκρης (χώρος της βιβλιοθήκης - είσοδος από το Σινέ «Αλίκη») κα. Τάμπαση Κατερίνα, τηλ: 6938283327

bottom of page