top of page

Δώρα για κείνον!

Η επιλογή ενός δώρου είναι μία ευχάριστη μεν αλλά δύσκολη συχνά διαδικασία, ειδικά αν πρόκειται για ανδρικό δώρο! Το δώρο είναι σημαντικό και υποδηλώνει την αγάπη σας, επομένως πρέπει να είναι κάτι όμορφο και ξεχωριστό. Θέλεις να του χαρίσεις κάτι που θα το χαρεί, κάτι δικό σου για να σε σκέφτεται κάθε μέρα! Υπάρχουν αρκετές επιλογές και εμείς διαλέξαμε 6 από την αγορά της περιοχής μας.


1. Ένα επίκαιρο μα και κλασικό δώρο εν όψη εορτών είναι ο σταυρός, σύμβολο πίστης και προστασίας για το αγαπημένο σας. Μια value for money επιλογή είναι ο ανδρικός σταυρός από ατσάλι {40€} που θα βρεις στο κοσμηματοπωλείο GEM.

 Σταυρός ανδρικός από ατσάλι {40€} GEM - Νέα Μάκρη

2. Stylish καθημερινά σύνολα για τις πιο cool... εμφανίσεις του! Αγαπήσαμε το λευκό φούτερ της Funky Buddha {39.95} από 100% βαμβάκι, διαθέσιμο στο κατάστημα Ρεπορτάζ.

Φούτερ Funky Buddha {39.95} ΡΕΠΟΡΤΑΖ - ΑΓΟΡΑ ΝΕΑΣ ΜΑΚΡΗΣ
Legend Night Eau de Parfum 30ml {33.75€ από 45€} GALERIE DE BEAUTE ΝΕΑ ΜΑΚΡΗ

3. Πολυτελείς συσκευασίες με αγαπημένα αρώματα αποτελούν την ιδανική πρόταση για χριστουγεννιάτικο δώρο. Ξεχωρίσαμε το άρωμα Legend Night 30ml στα Galerie de Beaute σε προσφορά από 45€ στα 33.75€. Αναλυτικά: οι αρωματικές νότες φασκόμηλου και μέντας, που ενισχύονται με πικάντικες νότες κάρδαμου και σπινθηροβόλο περγαμόντο σηματοδοτούν την αναζωογονητική σύνθεση κορυφής του αρώματος. Στην καρδιά του αρώματος, οι νότες από ξύλο κέδρου αναμιγνύονται με την αρωματική λεβάντα, κλασικό στοιχείο της ανδρικής αρωματοποιίας. Τέλος, για βάση, από τη μία πλευρά οι έντονες νότες ξύλου, και από την άλλη, η ζεστασιά του Musk και της μαύρης Βανίλιας προσδίδουν αισθησιασμό και διάρκεια στο άρωμα.


 Holister {58.50€}στο ανδρικό κατάστημα Best USA. Νέα Μάκρη

4. Δεν χρειάζονται συστάσεις. Τα καρό πουκάμισα ξέρουν να ελίσσονται σε στυλ και εποχές και επάξια χαρακτηρίζονται κομμάτια-κλειδιά της ανδρικής γκαρνταρόμπας. Διαλέξαμε κόκκινο εορταστικό καρό μάρκας Hollister {58.50€} στο ανδρικό κατάστημα Best USA Originals.










ALTEC LANSING headphones Ring και θα τα βρεις στο Tech Town - Νέα Μάκρη

5. Οι game lovers θα τα λατρέψουν. Μια premium εμπειρία ήχου χωρίς παρεμβολές και εκλεπτυσμένο design με ελαφρύ σκελετό, ιδανικά για everyday use! Αναφερόμαστε για τα ALTEC LANSING headphones Ring {20€} και θα τα βρεις στο Tech Town.


6. Τέλος ένα σίγουρα χρήσιμο δώρο για τις κρύες μέρες του χειμώνα! Κασκόλ σε διάφορες αποχρώσεις και σχέδια στα 15€ στο Δώρων Ιδέες.


Το Χριστουγεννιάτικο Δέντρο στη πλατεία Μαραθώνα | Φωτογράφος: Χρήστος Μαλέτσικας
Το Χριστουγεννιάτικο Δέντρο στη πλατεία Μαραθώνα | Φωτογράφος: Χρήστος Μαλέτσικας
Αναλυτική λίστα με τα καταστήματα της αγοράς Νέας Μάκρης και Μαραθώνα, θα βρεις εδώ
bottom of page