top of page

Δυνατό ξεκίνημα για τον MESMA


Μετά την πετυχημένη διοργάνωση MESMA 3x3 Street Παναγιώτης Χαμηλοθώρης, η ανδρική ομάδα του ΜΕΣΜΑ, ξεκίνησε δυναμικά πετυχαίνοντας 2 νίκες φτάνοντας έτσι στη 3η θέση του κυπέλλου κάτι που στα χρονικά της ομάδας δεν έχει ξαναγίνει!


Η ανδρική ομάδα θα αντιμετωπίσει τη Πέμπτη 17/10 την ΓΣ Άρτεμις Αχαρνών στο Αθλητικό Κέντρο Καβαρνού στο Μαραθώνα για να συνεχίσει τη καλή πορεία στο πρωτάθλημα ανδρών της Β’ ΕΣΚΑ.

Στα εντός παιχνίδια γιορτάζουμε τη τελευταία χρονιά του Παναγιώτη Ντάση και του Μιχάλη Δαγκλή που θα είναι η τελευταία τους χρονιά στο παρκέ μετά από 30 χρόνια.

Πρόσφατα επίσης αντιπροσωπεία του συλλόγου αποτελούμενη από τον πρόεδρο Κοτταρίδη Γιώργο, τον προπονητή της εφηβικής και παιδικής ομάδας Μιχάλη Δαγκλή και τον στενό συνεργάτη του συλλόγου Αλέξανδρο Κοροβέση, βρέθηκε στις εκπληκτικές και πρωτοποριακές αθλητικές εγκαταστάσεις του Promitheas Patras BC.


Σκοπός είναι η συνεργασία του συλλόγου πάνω στο πρόγραμμα "Νους του Προμηθέα Πατρών" και οι δράσεις θα ξεκινήσουν άμεσα με πρώτη την αθλητική και πολιτιστική εκδρομή που θα γίνει από τα τμήματα του ΜΕΣΜΑ στο αθλητικό κέντρο του Promitheas Patras BC στα οποία θα γίνουν φιλικοί αγώνες, ξενάγηση στο αθλητικό και πολιτιστικό κέντρο της ομάδας.



ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΓΩΝΩΝ μέχρι το τέλος του έτους 2019

(Οι αγώνες εντός έδρας γίνονται στο Αθλητικό Κέντρο Καβαρνού στις 21:00)


MESMA VS:

17/10 - ΓΣ ΑΡΤΕΜΙΣ ΑΧΑΡΝΩΝ (εντός)

24/10 - ΕΣΝΜ (Αθλητικό Πάρκο Νέας Μάκρης)

31/10 - Α.Σ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ

7/11 - ΑΟ ΑΡΗΣ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ

14/11 - ΓΑΟ ΚΟΥΚΟΥΒΑΟΥΝΩΝ

21/11 - ΑΕ ΑΙΟΛΟΣ -ΤΑΥΡΟΣ 2006

28/11 - ΤΥΦΩΝ ΑΣ

5/12 - ΕΦΟΑ-ΣΠ. ΛΟΥΗΣ

12/12 - ΓΣ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ

19/12 - ΑΟ ΣΠΟΡΤΙΝΓΚ


Αναλυτικότερα το πρόγραμα εδώ

bottom of page