top of page

Γευσιγνωσία στο Safe House Beach | μια νέα και ολόφρεσκη παρουσία στη Νέα Μάκρη

Μεταξύ Νέας Μάκρης και Ζούμπερι, με διεύθυνση Αεροπορίας 2, άνοιξε τις πόρτες του φέτος το Safe House Beach. Πρόκειται για το αδερφάκι του γνωστού Safe House Café στο Διόνυσο.

Safe house beach
Safe House beach| Φωτ. Μιχάλης Βλαστάκης

Σε μια μοναδική θέση στην παραλία μόλις 7 λεπτά με το αυτοκίνητο από το κέντρο της Νέας Μάκρης το beach bar κλέβει τις εντυπώσεις με τις αναπαυτικές του ξαπλώστρες, το εξυπηρετικό προσωπικό και φυσικά το καλό φαγητό!

Safe house beach
Safe House beach| Φωτ. Μιχάλης Βλαστάκης

Με το που καταφθάνουμε, γνωρίζουμε τον εξαιρετικά εξυπηρετικό μας σερβιτόρο, τον Δημήτρη. Μας οδηγεί φυσικά στο τραπέζι του μαγαζιού με την καλύτερη θέα στη θάλασσα.


Και έρχεται η ώρα για τη βουτιά στον κατάλογο. Οι επιλογές είναι πολλές και ο ενθουσιασμός μας κάνει την επιλογή δύσκολη!


Γευσιγνωσία στο Safe House Beach

Ένας κατάλογος που έχει τα πάντα από αλμυρά έως γλυκά, κοκτέιλ – ζεστά και κρύα - αλλά και κρασιά. Oι κατηγορίες γευμάτων φυσικά είναι πολλές, από κλασσικό brunch ως και κυρίως πιάτα, ποικιλίες, σνακ και superfoods για όσους προτιμούν πιο υγιεινές επιλογές.

Safe House beach
Σαλάτα Caesar's | Φωτ. Μιχάλης Βλαστάκης

Αποφασίσαμε να ξεκινήσουμε με μια κλασσική σαλάτα Caesar's με κοτόπουλο, κρουτόν, μπέικον και flakes παρμεζάνας. Μια επιλογή με ολόφρεσκα υλικά που σπάνια απογοητεύει.


Safe House beach
Beef burger | Φωτ. Μιχάλης Βλαστάκης

Συνεχίσαμε με το εξίσου κλασσικό αμερικάνικο Beef burger με σπιτικό μοσχαρίσιο μπιφτέκι, το οποίο ήταν τόσο ζουμερό όσο το είχαμε φανταστεί, το οποίο συνοδεύσαμε με ένα δροσερό αναψυκτικό. Φυσικά υπάρχει και η επιλογή του Chicken Burger.

Safe House beach
Quesadilla με κοτόπουλο | Φωτ. Μιχάλης Βλαστάκης

Για τους λάτρεις της διεθνούς κουζίνας, τόσο της μεξικάνικης, όσο και της ιταλικής, συνεχίσαμε με μια πικάντικη Quesadilla με κοτόπουλο και Linguine με φρέσκο pesto βασιλικού και τριμμένη μοτσαρέλα.


Safe house beach
Neptune salad με Σολομό | Φωτ. Μιχάλης Βλαστάκης

Συνδυάσαμε τα μακαρόνια και την Quesadilla με μια υγιεινή superfood επιλογή, Neptune salad με Σολομό, η οποία αποτελείται από μαρούλι Λόλα, αυγό, μοτσαρέλα, καρότο, αβοκάντο και σολομό με καπνιστή λευκή sauce.


Safe House beach
Linguine με φρέσκο πέστο βασιλικού και τριμμένη μοτσαρέλα | Φωτ. Μιχάλης Βλαστάκης

Συνοδεύσαμε τα πιάτα μας με κόκκινο, ροζέ και λευκό κρασί. Και σε αυτή τη περίπτωση οι επιλογές είναι πολλές καθώς ο κατάλογος του Safe House Beach περιέχει γνωστές ετικέτες για να διαλέξετε.


Safe House beach
Quesadilla και ροζέ κρασί | Φωτ. Μιχάλης Βλαστάκης

Τέλος, γευσιγνωσία χωρίς γλυκό δεν γίνεται, οπότε κλείσαμε την επίσκεψη μας με το εντυπωσιακό και πεντανόστιμο «Sex on the plate». Πρόκειται για ζεστό κέικ σοκολάτα με ρευστή πραλίνα σοκολάτας που συνοδεύεται από σαντιγί και soft ice cream βανίλια αλλά και σοκολάτα!


Το SafeHouseBeach είναι ένα alldaybar που έχει γίνει αγαπημένη επιλογή στην περιοχή και πρόκειται να ικανοποιήσει και τους πιο απαιτητικούς πελάτες!



 

Safe House Beach

τηλ: 2294152462

Google Maps - Ζούμπερι, Νέα Μάκρη


Safe House Beach
Safe House Beach | Φωτ.: Χρήστος Μαλέτσικας


 

Φωτογραφίες: Μιχάλης Βλαστάκης


bottom of page