top of page

Η διατροφολόγος μας Ευθαλία Αλιφέρη στο Master Chef!

Η Ευθαλία Αλιφέρη είναι μόνιμος κάτοικος Μαραθώνα. Σπούδασε στο ΑΤΕΙ Θεσσαλονίκης, στο τμήμα Διατροφής και Διαιτολογίας και στη συνέχεια ολοκλήρωσε τις μεταπτυχιακές σπουδές της στο Τμήμα Επιστήμης Διαιτολογίας-Διατροφής του Χαροκοπείου Παν/μιου Αθηνών όπου πήρε την ειδίκευσή της στη Διατροφή και Άσκηση. Έχει πολλές σημαντικές συνεργασίες στο ενεργητικό της, μία εκ των οποίων αποτελεί η συμμετοχή της στο πρόγραμμα “Συμβουλές και Πρόγραμμα Διατροφής” του ομίλου Ο.Τ.Ε. Διατηρεί προσωπικό διατροφολογικό γραφείο στην περιοχή της Ραφήνας και φέτος ξεκίνησε ως blogger τη συνεργασία με το WLM.


Την περασμένη Τετάρτη 26 Φεβρουαρίου, η Ευθαλία έκανε μια guest εμφάνιση στο επεισόδιο του Master Chef. Δες πιο κάτω το στιγμιότυπο.


Το πνεύμα που διέπει το έργο της είναι φρέσκο και δυναμικό και ενισχύει την αγάπη της για την επιστήμη που υπηρετεί. Φιλοσοφία της είναι πως ρόλος του διατροφολόγου είναι να συμβάλλει στην αλλαγή του τρόπου ζωής του ενδιαφερομένου και όχι να τον εντάξει σε ένα απαρχαιωμένο πρόγραμμα διατροφής συνώνυμο του περιορισμού και του ελέγχου. Οφείλει να τον ενημερώσει για νέα προϊόντα και τάσεις της διατροφής και να σταθεί αρωγός στην προσπάθειά του για καλύτερη ποιότητα ζωής.


bottom of page