top of page

Ημέρα της αγαπημένης μας Mητέρας, 10 Μαΐου

Έγινε ενημέρωση: 7 Μαΐ 2020

Και ένα τέταρτο μητέρας

αρκεί για δέκα ζωές,

και πάλι κάτι θα περισσέψει

που να το ανακράξεις

σε στιγμή μεγάλου κινδύνου


Οδυσσέας Ελύτης


Πες της Σ’ Αγαπώ με ένα συμβολικό δώρο:



Λουλούδια


Σε ποια γυναίκα δεν αρέσουν τα λουλούδια;! Κάνε τις βόλτες σου στη πανέμορφη φύση που μας περιβάλλει και φτιάξε της ένα ανοιξιάτικο μπουκέτο με αγριολούλουδα! Αν δεν έχεις χρόνο μια πρωτότυπη επιλογή που θα μείνει είναι η «Λεμονογαρδένια» που θα βρεις στο ανθοπωλείο «Άνοιξη» στον Μαραθώνα.



Καπέλο


Έρχεται το καλοκαίρι και ένα ψάθινο καπέλο θα της είναι πιο χρήσιμο από ποτέ για τα μπάνια της στις πανέμορφες παραλίες της Νέας Μάκρης και του Μαραθώνα! Στο ηλεκτρονικό κατάστημα Elegance θα βρεις καπέλα και άλλα όμορφα γυναικεία αξεσουάρ.



Βιβλίο


Το βιβλιοπωλείο Βαρδάκη στον Μαραθώνα προτείνει 2 εναλλακτικές για δώρο. Η «Μητέρα» από τις εκδόσεις Καστανιώτη (βραβείο Νόμπελ) και η «Η αγάπη μιας καλής γυναίκας» από τις εκδόσεις Μεταίχμιο.

Δώρο για την ημέρα της μητέρας, βιβλίο από βιβλιοπωλείο Μαραθώνα
Σε έναν τόπο πλούσιο σε παραδόσεις, όπου οι άνθρωποι δεν παύουν να διαπνέονται από αυστηρότατες ηθικές αρχές, υπάρχουν σχέσεις που θεωρούνται ανάρμοστες, σχεδόν διαβολικές. Η Μαρία Μανταλένα παρακολουθεί έντρομη, την εξέλιξη των συναισθημάτων που παρασέρνουν την ψυχή του γιου της Πάουλο, του νεαρού καθολικού ιερέα σε μια μικρή κοινότητα της Σαρδηνίας, στο φανταστικό χωριό Άαρ. Γραμμένο με σκοτεινές και ζωηρές αποχρώσεις, όπως μια αρχαία τραγωδία, το βιβλίο «Η Μητέρα» κατέχει εξέχουσα θέση στο έργο της νομπελίστριας συγγραφέως, τόσο για την ψυχολογική σκιαγράφηση των χαρακτήρων όσο και για τη δραματική του ατμόσφαιρα.

Γυαλιά

Ημέρα της αγαπημένης μας Mητέρας, 10 Μαΐου / δώρα

Σίγουρα έχει 2-3 ζευγάρια αλλά συνεχώς τα χάνει και ποτέ δεν της είναι αρκετά! Στο κατάστημα Optic Gallery θα βρεις μεγάλη ποικιλία από κλασσικά γυαλιά πρεσβυωπίας αλλά και πιο design προτάσεις όπως τα Burberry της φωτογραφίας. Μην ξεχάσεις να μάθεις το βαθμό πρεσβυωπίας της μητέρας σου! Ένας σίγουρος τρόπος είναι να δανειστείς για μια μέρα το καλό της ζευγάρι για να το μετρήσει ο οπτικός και να κάνεις τη σωστή αγορά ;)


Τούρτα


Πόσο χρονών είσαι; Τόσες και οι τούρτες που σου χει φτιάξει! Αν όχι τόσες σίγουρα τις μισές. Φτιάξε ένα γλυκό λοιπόν ή εμπιστεύσου το στους ειδικούς. Λίστα με ζαχαροπλαστεία της περιοχής Νέας Μάκρης και Μαραθώνα θα βρεις εδώ.


Ημερα της μητερας δωρα, μαραθωνας

Θήκη για κινητό


Πρακτικό δωράκι που θα το έχει όλη μέρα μαζί της για να της θυμίζει ότι την σκέφτεσαι και την αγαπάς! Θήκες θα βρεις στο κατάστημα Technology Repair Center στη Νέα Μάκρη.



Κόσμημα


Σε όλες τις γυναίκες αρέσουν τα κοσμήματα και δεν χορταίνουν από αυτά! Χάρισε της ένα «ματάκι» για να της δείξεις ότι δεν θέλεις να πάθει τίποτα.




Γυναικεία Περιποίηση


Μία κρέμα, μια αντιηλιακή ή ένα σετ περιποίησης είναι πάντα ένα χρήσιμο δώρο.




Φωτογραφία


Βρες μια οικογενειακή φωτογραφία για να ξυπνήσεις όμορφες και αστείες αναμνήσεις. Πάρε παράδειγμα: Για τη Γιορτή της Μητέρας έκανα δώρο στη μάνα μου μια φωτογραφία μου, να φοράω μπουφάν σε παραλία 15αυγουστο (@eVaN_GiAn)

Θα χρειαστεί να την τυπώσεις και να την βάλεις σε κορνίζα. Μπορείς να φτιάξεις μόνος σου κορνίζα αλλά αν δεν πιάνουν τα χέρια σου θα βρεις πολλές όμορφες κορνίζες της εταιρείας Inart στο ηλεκτρονικό κατάστημα Oikos, στη Νέα Μάκρη.



 

cover pic: freepik

bottom of page