top of page

Μην ξεχνάμε τα αδέσποτα της γειτονιάς μας!

Έγινε ενημέρωση: 8 Απρ 2020


Φωτ.: Gavasinder Singh | Wix | κορονοιος και αδέσποτα
Φωτ.: Gavasinder Singh | Wix

Είναι πολύ σημαντικό τις μέρες που διανύουμε, όπου επιβάλλεται η απαγόρευση κυκλοφορίας των πολιτών προκειμένου να ελεγχθεί η μετάδοση του ιού, να μην ξεχνάμε τα αδέσποτα ζωάκια της γειτονιάς μας. Τώρα που πολλά καταστήματα που φρόντιζαν για την σίτιση κάποιων ζώων έχουν κλείσει, ας μην ξεχνάμε να βγάζουμε έξω από την πόρτα μας ένα μπολάκι με νερό και φαγητό.


Επιπλέον ο Δήμος Μαραθώνος σε συνεργασία με το Φιλοζωικό Σωματείο μας «Η Κοίτη» δημιούργησε μια εθελοντική ομάδα με σκοπό τη σίτιση των ζώων που το έχουν ανάγκη. Ο σκοπός της είναι η ελαχιστοποίηση των μετακινήσεων των πολιτών λόγω της έξαρσης της πανδημίας του κορονοϊού-COVID 19.


Αν θεωρείτε πως κάποια ζωάκια δεν σιτίζονται (είτε αδέσποτα είτε δεσποζόμενα που μπορεί για παράδειγμα να έχουν εγκλωβιστεί σε σπίτια/εξοχικά), παρακαλούμε ενημερώστε το Φιλοζωικό Σωματείο του Δήμου Μαραθώνα, ή την αρμόδια υπηρεσία για τα αδέσποτα ζώα του Δήμου Μαραθώνα (τηλ 2294320957, 2294320972). Εναλλακτικά μπορείτε να στείλετε e-mail: info@filozoikimarathona.gr & agricultural@marathon.gr

Φωτ.: Evan Wise - σκυλιά και κορονοιός
Φωτ.: Evan Wise | Wix

Και ας μην ξεχνάμε: Κλείνουμε τα αυτιά μας στην παραπληροφόρηση και στα κίτρινα δημοσιεύματα που σκοπό έχουν μόνο να προκαλέσουν πανικό και μένουμε στα σπίτια μας, ασφαλείς, παρέα με τους τετράποδους αγαπημένους φίλους μας!!!

bottom of page