top of page

Ο πρώτος αγώνας της Transition Sports! Δήλωσε συμμετοχή

Έγινε ενημέρωση: 12 Μαρ 2020

Η ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΑΝΑΒΛΗΘΗΚΕ


Η πρώτη διοργάνωση του 2020 έρχεται στις 15 Μαρτίου, τρέξιμο-ποδήλατο-τρέξιμο στο Ολυμπιακό Κωπηλατοδρόμιο του Σχινιά. Το event θα διεξαχθεί όλο μέσα στο κωπηλατοδρόμιo και θα είναι nondrafting.

Οι εγγραφές θα γίνονται δεκτές μέχρι τις 08 Μαρτίου 18:00 ηλεκτρονικά στο website.

  • Sprint απόσταση: 5χλμ τρέξιμο- 20χλμ ποδήλατο - 2.5χλμ τρέξιμο

  • Standard απόσταση: 10χλμ τρέξιμο-40 χλμ ποδήλατο-5 χλμ τρέξιμο

  • Super Sprint για παιδιά Η εκκίνηση θα δοθεί στις 10:00 το πρωί για την sprint απόσταση και αργότερα για την standard απόσταση στον χώρο πίσω από τις εξέδρες, όπου θα βρίσκετε και η ζώνη αλλαγής (transition area).

Το Κωπηλατοδρόμιο | Φωτ. Χρήστος Μαλέτσικας
Το Κωπηλατοδρόμιο | Φωτ. Χρήστος Μαλέτσικας

Διαδρομή αγώνα

Η ζώνη αλλαγής θα είναι πίσω από τις κερκίδες του κωπηλατοδρομίου. Το σημείο εκκίνησης θα είναι στην αψίδα δίπλα από την ζώνη αλλαγής και οι αθλητές θα κινηθούν προς τον παράδρομο όπου θα γίνει όλο το τρέξιμο και για τις 2 αποστάσεις. Οι αθλητές της Sprint θα πραγματοποιήσουν 1.250μ στον παράδρομο προς το γεφυράκι όπου θα γίνει η πρώτη αναστροφή και θα επιστρέψουν για 1.250μ. μέχρι την επόμενη αναστροφή. Αυτό θα πραγματοποιηθεί άλλη μία φορά για να ισχύουν τα 5 πρώτα χιλιόμετρα. Στην Standard 4 φορές. Έπειτα εισέρχονται στην ζώνη αλλαγής για την πρώτη αλλαγή και εξέρχονται με το ποδήλατο με κατεύθυνση προς την είσοδο του κωπηλατοδρομίου όπου θα κάνουν δεξιά για να συναντήσουν στις κερδίδες στο δεξί τους χέρι και την λίμνη στο αριστερό (anti clockwise). Στην Sprint απόσταση είναι 4 γύροι ενώ για την Standard 8. Εφόσον έχουν ολοκληρώσει το ποδηλατικό σκέλος, εισέρχονται στην ζώνη αλλαγής από το ίδιο σημείο που βγήκαν και κατευθύνονται προς τον παράδρομο για να καλύψουν το τελευταίο σκέλος 2,5χλμ για την Sprint (μία φορά πήγαινε-έλα τον παράδρομο) και 5χλμ για την Standard (2 φορές τον παράδρομο με τις ίδιες αναστροφές του πρώτου σκέλους).

Νερό θα υπάρχει στα 3.750μ των 5χλμ και στα 1.250μ μέτρα των 2,5 χλμ.

Απονομές στον κήπο του «Moraitis beach»


 


Όλοι οι αθλητές, προκειμένου να τους επιτραπεί να μετέχουν στην διοργάνωση, την ημέρα του αγώνα θα πρέπει να προσκομίσουν στην γραμματεία τα κάτωθι χαρτιά:


  • Βεβαίωση γιατρού (Εξασφαλίστε την ιατρική σας βεβαίωση άμεσα με 10€.Βρείτε γιατρό εδώ: Doctoranytime.gr)

  • Υπεύθυνη δήλωση


ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: WE LOVE MARATHON

bottom of page