top of page

Η παγκόσμια δημοσιογραφική παρουσίαση του νέου Renault στο Μαραθώνα!

Έγινε ενημέρωση: 14 Νοε 2019


Η παγκόσμια δημοσιογραφική παρουσίαση του νέου Renault στο Μαραθώνα!

Το Νοέμβριο, παρουσιάστηκε το νέο μοντέλο στους δημοσιογράφους του Διεθνούς Τύπου και το Groupe Renault επέλεξε την Ελλάδα για το σκοπό αυτό. Το All-new Renault CAPTUR, η νέα γενιά του 1ου σε πωλήσεις compact crossover στην Ευρώπη, έγραψε τα πρώτα της χιλιόμετρα στους δρόμους της Αττικής, στα πλαίσια της παγκόσμιας δημοσιογραφικής του παρουσίασης που διοργανώθηκε στη χώρα μας. Να σημειωθεί ότι ο γαλλικός όμιλος αυτοκινητοβιομηχανιών είχε επισκεφτεί ξανά την Ελλάδα πριν δύο χρόνια για την πανευρωπαϊκή παρουσίαση του Dacia Duster.

Η παγκόσμια δημοσιογραφική παρουσίαση του νέου Renault στο Μαραθώνα!
Πρόκειται για μια διοργάνωση διεθνούς βεληνεκούς που φιλοξένησε συνολικά πάνω από 550 δημοσιογράφους από όλο τον κόσμο, την ώρα που δεκάδες στελέχη της Renault είχαν έρθει στην Ελλάδα για την υποστήριξη της διοργάνωσης.

Οι δημοσιογράφοι ξεκίνησαν τη διαδρομή τους στην Αττική από το Μαρκόπουλο Μεσογαίας, ενώ, περνώντας μέσα από εμβληματικές αττικές διαδρομές, όπως ο Μαραθώνας και η Πεντέλη, κατέληξαν στην Αθηναϊκή Ριβιέρα.


Πρόκειται για μία πρώτης τάξεως ευκαιρία προβολής της περιοχής μας σε όλο τον κόσμο, καθώς ήδη οι φωτογραφίες και τα βίντεο του νέου Renault CAPTUR κάνουν τον γύρο του κόσμου στα διεθνή μέσα ενημέρωσης, προβάλλοντας τα όμορφα τοπία. Παράλληλα, η χώρα μας διαφημίζεται τόσο για τις υποδομές της, όσο και για τις υπηρεσίες της.

Η διάθεση του all-new Renault Captur στην ευρωπαϊκή αγορά θα ξεκινήσει στις αρχές του 2020.

Βίντεο με τις βόλτες του Renault στην Αττική. Εναέριες λήψεις στο Φράγμα Μαραθώνα!


 

Ευχαριστούμε την TEOREN MOTORS Α.Ε. για το φωτογραφικό υλικό

bottom of page