• Κασσάνδρα Κουσούλη

Πόσα ακόμα μαγαζιά θα κλείσουν στον τόπο μας;

Τα πιο σημαντικά λόγια αυτές τις γιορτές δεν είναι τα Καλά Χριστούγεννα, αλλά "Ψώνισε Τοπικά".

Τα καταστήματα του δήμου μας υποφέρουν λόγω της κρίσης αλλά και λόγω των μεγάλων εμπορικών κέντρων που έχουν κτιστεί στους γειτονικούς μας δήμους.


Τι σημαίνει για τους κατοίκους τα τοπικά ψώνια;

Σημαίνει μαθήματα αγγλικών για τον μικρό Σπύρο, μαθήματα μπαλέτου για την μικρή Σοφία και για πολλά άλλα παιδάκια σημαίνει κολατσιό στο σχολείο. Πιο συγκεκριμένα, ψωνίζοντας τοπικά ως κοινωνία, υποστηρίζουμε τους γείτονές μας, τους φίλους μας και όσους το έχουν ανάγκη.

Δεν χρειάζεται να ταξιδέψουμε για να πάρουμε ένα δώρο για τον εαυτό μας ή για τον φίλο μας, το δώρο μπορούμε να το βρούμε ακριβώς δίπλα μας στο ίδιο κόστος.
Ψώνια
Στο κατάστημα του Μηνά, θα βρεις τα πάντα! Παιχνίδια, χριστουγεννιάτικα διακοσμητικά και πολλές πανέμορφες κορδέλες για τα δώρα μας!

Στα καταστήματα του δήμου Μαραθώνα θα βρεις μεταξύ άλλων ρούχα, κοσμήματα, είδη σπιτιού, παιχνίδια, ηλεκτρονικά είδη, προϊόντα ομορφιάς. Παρακάτω μερικές ιδέες!


Ξετρελαθήκαμε με τα πολυάριθμα χριστουγεννιάτικα στολίδια {από μόλις 3€} στο κατάστημα Seasons Delight πάνω στη Λ. Μαραθώνος στη Νέα Μάκρη.

Ψώνια

Ψώνια

Σκουλαρίκια με πέτρες ζιργκόν στα 17€, στο κοσμηματοπωλείο Κριός αποτελούν μια ιδανική ιδέα για χριστουγεννιάτικο δώρο!

Ψώνια

Διακοσμητικό fleece μαξιλάρι της WWF - NEF NEF στο κατάστημα Προικώον ...έν λευκώ. Έχει διαστάσεις 45x45 εκ, στα 17€ και παραδίδεται μαζί με το γέμισμα. Συμπληρωματικά από το συγκεκριμένο κατάστημα μπορείς να αγοράσεις κάποιο διακοσμητικό ριχτάρι και να δώσεις μια χειμωνιάτικη νότα στο σπίτι σου!
Ψώνια

Λευκό φούτερ της Funky Buddha, στα 39,95€ στο ανδρικό κατάστημα ΡΕΠΟΡΤΑΖ, στην άνοδο της Νέας Μάκρης. Εκτός από φούτερ θα βρεις μια μεγάλη επιλογή από πουκάμισα, must have για την περίοδο των εορτών!