top of page

Το Pound Fitness. Τι είναι;

Νιώσε τον ρυθμό!

Mία μέθοδος έντονης εκγύμνασης για όλο το σώμα που έρχεται να ανατρέψει τα δεδομένα του fitness! To Pound Fitness συνδυάζει μουσική και κίνηση όμως δεν ακούς απλά τη μουσική, γίνεσαι μέρος της αφού εσύ δίνεις το ρυθμό με τη βοήθεια των ειδικά διαμορφωμένων ripstix (μπαγκέτες τύπου drums).

Το Pound δημιουργήθηκε το 2011 από την Kirsten Potenza και τη Cristina Peerenboom δύο αθλήτριες που γνώριζαν συγχρόνως drums. Στόχος τους ήταν να εφεύρουν:

  • μία μέθοδο που να γυμνάζει συμμετρικά όλο το σώμα

  • να βασίζεται σε ασκήσεις κορμού, εμπνευσμένες από το pilates, οι οποίες να προσφέρουν σταθερότητα

  • να συνδυάζει ενέργεια, ευεξία και διασκέδαση μέσα από το ρυθμό και τη μουσική

  • και να ξεφεύγει από τις συνηθισμένες και πολλές φορές βαρετές μορφές εκγύμνασης

Κάπως έτσι δημιουργήθηκε το μοναδικό RockOut –WorkOut: PoundFitness.

Απευθύνεται σε άντρες και γυναίκες ανεξαρτήτου ηλικίας και φυσικής κατάστασης καθώς προσαρμόζεται στις δυνατότητες και ανάγκες του κάθε ασκούμενου. Ιδανικό για όσους αναζητούν την καινοτομία και την ανατροπή στην άσκηση, για όσους θέλουν να γυμνάζονται και να είναι συγχρόνως "Rock Stars"!

Η ΑπόΔΡΑΣΗ Πολυχώρος Έκφρασης και Δημιουργίας, ένας πολιτιστικός σύλλογος μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα, συμπεριλαμβάνει στις δραστηριότητές του το Pound Fitness, με πιστοποιημένη εκπαιδεύτρια τη Μελίνα Γλωσσιώτη, τη μοναδική στην περιοχή μας! Το πρώτο μάθημα είναι δωρεάν.


Λ. Μαραθώνος 138 Νέα Μάκρη

Τηλ. 2294304508

bottom of page