top of page

Shopping Editorial | Beachwear looks σε εντυπωσιακές παραλίες του Μαραθώνα

Έγινε ενημέρωση: 28 Ιουλ 2022

Καλωσήρθες στο Get the look!

High five σε όσους αγαπούν το καλοκαίρι και μετράνε αντίστροφα τις ημέρες από τα Χριστούγεννα για αυτό. Είμαι παιδί του καλοκαιριού, born and raised δίπλα στη θάλασσα και περνώντας όλα μου τα καλοκαίρια στο νησί, τα beach look θα έλεγα ότι είναι η αδυναμία μου. Ετοιμάσου να βουτήξουμε παρέα στις πιο hot τάσεις του καλοκαιριού καθώς οι θερμοκρασίες χτυπάνε κόκκινο.


Μοντέλο Μάρα Μανωλακάκη | Φωτ.: Μιχάλης Βλαστάκης

Stay focused ωστόσο γιατί όλα αυτά πρόκειται να συμβούν σε μαγικές τοποθεσίες της περιοχής μας, σε μέρη που δεν φανταζόσουν ότι υπάρχουν δίπλα σου και που σίγουρα θα θέλεις να επισκεφτείς για μια βουτιά ή έστω για μια καλοκαιρινή φωτογραφία.


Start riding


Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία για τη διαχρονική ελκυστικότητα ενός κλασικού τριγωνικού μπικίνι. Ήρθε η ώρα να το πάμε ένα βήμα παρακάτω. Η τάση του ανάποδου μπικίνι ήρθε και όπως όλα δείχνουν δεν πρόκειται να πάει πουθενά. Το κλασικό triangle μπικίνι αναβαθμίζεται μ’ ένα πρωτόγνωρο δέσιμο, με τις τιράντες να μπορούν να δεθούν είτε χιαστί είτε με κόμπους πίσω από το λαιμό είτε γύρω από τη μέση. Βάλε τη φαντασία σου και ανέδειξε το στην πιο fun εκδοχή του.


Δοκίμασε το στο απόλυτο must χρώμα του καλοκαιριού, το κίτρινο, που υπόσχεται να αναδείξει το μαύρισμα σου plus έναν τόνο.


Σετ μαγιό, ψάθινο καπέλο, τσάντα και παρεό Kalimeratzis, Λεωφ. Μαραθώνος 116, Νέα Μάκρη, 2294091929 γυαλιά Οπτικά Καλκάκου, Λεωφ. Μαραθώνος 129, Νέα Μάκρη 2294050016


Μαζί με τον Νηρέα απολαύσαμε το μπάνιο μας στην υπέροχη αμμουδερή παραλία του Γαβριήλ, στο Μάτι.






Μαγιό και αξεσουάρ Kalimeratzis, Μοντέλο Μάρα Μανωλακάκη | Φωτ.: Μιχάλης Βλαστάκης

Ο GA Νηρέας είναι αραβικό άλογο - αγωνιστικός επιβήτορας με πολλές διακρίσεις στην ιππική αντοχή του Ιππικού Ομίλου Μαραθώνα.

Νηρέα σε ευχαριστώ!



Cocktail o’clock


Η απόλυτη vintage επιλογή που ομολογούμενος με έναν μαγικό τρόπο ξέρει να αναδεικνύει κάθε σιλουέτα, δεν θα μπορούσε να λείπει από τις επιλογές μας. Το ψηλόμεσο bikini, το πιο classic σχέδιο για σίγουρη επιτυχία. Είτε είσαι μαυρισμένη είτε όχι, το μαύρο παραμένει διαχρονική αξία και κολακεύει κάθε σιλουέτα με μοναδικό τρόπο. Πόνταρε στα ψηλόμεσα μπικίνι και δεν θα χάσεις.



Σετ μαγιό Safe House Clothes, Αεροπορίας 2, Νέα Μάκρη, Ζούμπερι


Απολαύσαμε το cocktail μας κάτω από τον καυτό ήλιο στα υπέροχα sunbeds του new entry Safe House Beach στο Ζούμπερι. To beach bar, Safe House Beach είναι το αδερφάκι του Safe House στο Διόνυσο και άνοιξε το φετινό καλοκαίρι.



Εξαιρετική επιλογή για μπάνιο, brunch και δροσερό ποτάκι το βράδυ με υπέροχες μουσικές και όμορφο κόσμο.





Leave the dream


Καλή η μονοχρωμία όμως τα prints και τα patterns ήταν και θα είναι αυτά που σου κόβουν την ανάσα. Ένα bikini με animal print υπόσχεται να σε συνοδεύσει στα extra glam pool party μέχρι και τις πιο ανέμελες ημέρες σου προσδίδοντας ένα wild και στυλάτο ύφος στην εμφάνισή σου.

Μοντέλο Μάρα Μανωλακάκη | Φωτ.: Μιχάλης Βλαστάκης

Αν πάλι ψάχνεις την άνεση και το στυλ μην ξεχάσεις να ποντάρεις και σε ένα chic ολόσωμο μαγιό με full logo patern που υπόσχεται να σε βγάλει ασπροπρόσωπη σε κάθε βουτιά.





Αν είσαι έτοιμη να ζήσεις την πιο glam εκδοχή του καλοκαιριού, αυτό που χρειάζεσαι είναι ένα ζευγάρι μεγάλα και λαμπερά chandelier earrings, που καταλαμβάνουν ελάχιστο χώρο στο τσαντάκι σου, αλλά έχουν εντυπωσιακό αποτέλεσμα.


Μοντέλο Μάρα Μανωλακάκη | Φωτ.: Μιχάλης Βλαστάκης

Μαγιό bikini animal print και ολόσωμο Polo Ralph Lauren, Marathon Beach Resort, Λεωφ. Ποσειδώνος 12, Νέα Μάκρη, 2294095022 Κοσμήματα και γυαλιά Οπτικά Καλκάκου, Λεωφ. Μαραθώνος 129, Νέα Μάκρη 2294050016



Catch the wave


Last but not least ότι πιο hot σε ένα, cut-out και one-shoulder μαγιό, ευέλικτο, άνετο και με πρόσθετη γοητεία που ήρθε για να γίνει το must have του καλοκαιριού. Θα το φορέσεις το πρωί στην παραλία, αλλά και το βράδυ στο beach party. Θα το συνδυάσεις με το παρεό σου αλλά και με πιο formal επιλογές. Τι άλλο να ζητήσεις από ένα κομμάτι;


Μοντέλο Μάρα Μανωλακάκη | Φωτ.: Μιχάλης Βλαστάκης

Αν είσαι λάτρης του extreme και θέλεις να προσθέσεις μια extra δόση athleisure στο look σου, οι παρακάτω επιλογές είναι η τέλεια μέση λύση ανάμεσα σε μπικίνι και ολόσωμο και ίσως και η πιο ευέλικτη επιλογή.



Μαγιο Μωραϊτης Beach Surf shop, Λεωφ. Ποσειδώνος 210, Σχινιάς 2294055965

Κοσμήματα και γυαλιά Οπτικά Καλκάκου, Λεωφ. Μαραθώνος 129, Νέα Μάκρη 2294050016



Είτε είσαι λάτρης των extreme sports είτε σου αρέσει απλά να τα χαζεύεις, επισκέψου την υπέροχη παραλία του Mωραϊτη. Χρυσή αμμουδερή παραλία ενώ η θάλασσα ακόμη και με δυνατό βορειά - κατά ένα μαγικό τρόπο - δεν έχει κύμα! Το bar του διαθέτει εξαιρετικές επιλογές από σνακ. Για τα sport θα βρεις όλο τον απαραίτητο εξοπλισμό για windsurfing, water sports, sup και άλλα πολλά ενώ υπάρχει και η δυνατότητα μαθημάτων για αρχάριους από διαθέσιμους εκπαιδευτές.

Μοντέλο Μάρα Μανωλακάκη | Φωτ.: Μιχάλης Βλαστάκης

Μπικίνι ή ολόσωμο, τριγωνάκι ή strapless;

Άκου το σώμα σου και επίλεξε το σχέδιο που το αναδεικνύει καλύτερα!


Και να θυμάσαι.. εμπνεύσου το, φαντάσου το, δοκίμασέ το, πίστεψέ το, ανάδειξέ το!

Η ομορφιά πηγάζει από μέσα σου, οπότε σίγουρα you got the look ;)


Μάρα Μανωλακάκη

Insta: @maramano


Fashion Editor / Μοντέλο: Μάρα Μανωλακάκη

Φωτογράφος: Μιχάλης Βλαστάκης @michalis_vlastakis


bottom of page