top of page

Μπουφές στο Vietnam restaurant

Έγινε ενημέρωση: 12 Μαρ 2020


Μια σταθερή αξία στις επιλογές ασιατικής κουζίνας με αναφορές σε γεύσεις από Βιετνάμ. Το τέλος της εβδομάδας θα σας βρει... αντιμέτωπους με έναν αξιοπρεπέστατο "all-you-can-eat" μπουφέ από sushi, τηγανητά wonton με γαρίδα και τυρί κρέμα, νουντλς, ψητή πάπια και πολλές ακόμα καλομαγειρεμένες νοστιμιές.


Η κουζίνα του Βιετνάμ μοιάζει να είναι μία από τις τελευταίες ασιατικές που αντιστέκονται στην παγκοσμιοποίηση του φαγητού ή περισσότερο στην προσαρμογή στις διατροφικές συνήθειες των δυτικών. Παρ' όλα αυτά, η επιρροή από τη γαλλική κουζίνα και τα είδη φυτών της Μεσογείου που ευδοκιμούν καθιστούν οικεία την βιετναμέζικη στους δυτικούς.



Ξεκινήσαμε με τα «φυτικά» spring rolls απο ψιλοκομμένα λαχανικά σε παραδοσιακά ρολά από ρύζι. Η μαγεία συνεχίστηκε από τραγανές γαρίδες σε βιετναμέζικη ζύμη που σερβίρονται με μάνταριν σος. Επιλέξαμε επίσης μία από τις σούπες με συνταγή από το Νότιο Βιετνάμ από ψίχα καβουριού, γαρίδες και σπαράγγια για να μας ξυπνήσει μνήμες από παραδοσιακούς ζωμούς της μεσογείου! Ακολούθησαν αφράτες τηγανιτές φτερούγες κοτόπουλου σε παραδοσιακή σάλτσα teriyaki για το απαραίτητο «βούλιαγμα». Επειδή όμως, το σημαντικό είναι η ισορροπία, η δροσερή σαλάτα στικς που δοκιμάσαμε στη συνέχεια μας εντυπωσίασε.


Σίγουρα σε μια ασιατική κουζίνα δεν λείπει το sushi. Απολαύσαμε εξαιρετικά και φρεσκότατα rolls που ανανεώνονται τακτικά στον μπουφέ όπως τα υπέροχα California rolls, Avocado maki και Salmon maki rolls. Δεν έλειψαν τα Nigiri salmon και Tuna. Όλα τα παραπάνω τα συνοδεύαμε με σάκε, το εθνικό ποτό της Ιαπωνίας.



Μην παραλείψετε να δοκιμάσετε και τα γλυκά του (στην τιμή του μπουφέ), όπως λουκουμάδες με γέμιση φρούτου μπανάνας και μήλου.

Νίκος Λεγάκης


 

Κάθε Τετάρτη 19:30-00:30 και Κυριακή 13:00-17:30

Τετάρτη €17,90-για τα παιδιά €8,90

Κυριακή €19,90-για τα παιδιά €9,90

Χωρίς ποτά


TO VIETNAM ΕΦΑΡΜΟΖΕΙ ΣΥΣΤΗΜΑΤΙΚΑ ΤΙΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΠΡΟΛΗΨΗΣ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΔΙΑΣΠΟΡΑΣ ΛΟΙΜΩΞΗΣ ΑΠΟ ΤΟ ΝΕΟ ΚΟΡΟΝΑΪΟ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΕΘΝΙΚΟ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΥΓΕΙΑΣ

bottom of page