top of page

Woman Alert | Σεμινάριο ομορφιάς 15.01.22

Κάτι νέο έρχεται στη Νέα Μάκρη που αφορά το γυναικείο κοινό! Αυτό το Σάββατο διοργανώνεται το πρώτο για φέτος Beauty Workshop!


Τα Christie’s Cosmetics, ένα νέο ελληνικό brand στον κόσμο των καλλυντικών με έδρα τη Νέα Μάκρη, μας συστήνεται αυτό το Σάββατο και διοργανώνει το πρώτο Mini beauty workshop για γυναίκες κάθε ηλικίας.

Πιο συγκεκριμένα, αν θέλεις και εσύ να μάθεις:

  • πως μπορείς να περιποιείσαι την επιδερμίδα σου για να τη διατηρήσεις καθαρή και πάντα σωστά ενυδατωμένη και

  • πως μπορείς με λίγα προϊόντα - για την ακρίβεια τα άκρως απαραίτητα - να κάνεις ένα ολοκληρωμένο make up στον εαυτό σου,

τότε αυτό το διαδραστικό σεμινάριο είναι για εσένα!


Σεμινάριο ομορφιάς


Μέσα σε 3 ώρες θα μάθεις βήμα - βήμα με τη μέθοδο ''κάνε ότι κάνω '' :

  1. Τη σωστή διαδικασία καθαρισμού και ενυδάτωσης που πρέπει να ακολουθείς καθημερινά για να φροντίζεις την επιδερμίδα σου.

  2. Πως μπορείς να επιλέγεις σωστά τα προϊόντα μακιγιάζ σύμφωνα με την απόχρωση του δέρματος σου.

  3. Και πως να κάνεις ένα ολοκληρωμένο make up μόνη σου, επάνω στον εαυτό σου υπό την καθοδήγηση μου step by step, μέσα από πολύ εύκολες τεχνικές μακιγιάζ από την προετοιμασία, τη βάση του make up μέχρι τα χείλη!

Σεμινάριο ομορφιάς

Μέσα στα 18 χρόνια επαγγελματικής πορείας στο χώρο του make up, συνάντησα ένα τεράστιο ποσοστό γυναικών που ενώ ήθελαν να είναι μακιγιαρισμένες και περιποιημένες σε καθημερινή βάση, ενώ ήθελαν να έχουν ένα σωστά ενυδατωμένο δέρμα δεν έμπαιναν στη διαδικασία να το κάνουν. Αυτό γιατί δεν ήξεραν το τρόπο ή το έκαναν χρησιμοποιώντας λανθασμένα κάποια προϊόντα που ήδη είχαν.


Έτσι λοιπόν πρόεκυψε η ιδέα του σεμιναρίου, όπου θα υπάρχει πλήρη συμμετοχή του συμμετέχοντα και όχι η παθητική παρακολούθηση του. Αφού όταν μπαίνεις στη διαδικασία να κάνεις το κάτι πράξη, το μαθαίνεις πιο σωστά!


Save the Date


christies logo

15 Ιανουάριου 2022 στις 17.30 η Χριστίνα Σακαρίκου από τα Christie’s Cosmetics και η Γωγώ Μπόγρη, υποδέχονται στο privé χώρο του Marathon Beach Resort, κάθε γυναίκα που διψάει για beauty γνώσεις!


Μπορείς να δηλώσεις συμμετοχή:


Δήλωση συμμετοχής μέχρι το Σάββατο 15 Ιανουαρίου.



Διευκρινήσεις!

  • Όλα τα εργαλεία που θα χρησιμοποιήσεις, πινέλα, σφουγγαράκια καθώς και τα καλλυντικά είναι ατομικά και με τη λήξη του σεμιναρίου γίνονται δικά σου!

  • Ο μέγιστος αριθμός συμμετοχής θα είναι τα 15 άτομα.

  • Θα παρθούν όλα τα μέτρα πρόληψης κατά του κορονοϊού SARS- COV-2 .

  • Στην είσοδο θα πραγματοποιείται rapid test.


Γωγώ Μπόγρη

Beauty Editor

bottom of page