top of page

Ξεκίνησε η εμπορική αθλητική έκθεση Μαραθωνίου Δρόμου!


H μεγαλύτερη αθλητική έκθεση στην Ελλάδα ξεκίνησε σήμερα Τετάρτη και θα διαρκέσει έως το Σάββατο 10 Νοεμβρίου.


Μεγαλύτερη κατά μία ημέρα, πλουσιότερη και σταθερή στο ραντεβού της, όπως συμβαίνει τα τελευταία 12 χρόνια, η ERGO Marathon Εxpo δίνει και φέτος το «παρών» στον Αυθεντικό Μαραθώνιο της Αθήνας. Στη σημαντικότερη διεθνή έκθεση του κλάδου του αθλητισμού, του fitness και του αθλητικού τουρισμού από τις 6 έως τις 9 Νοεμβρίου 2019 στο Κλειστό Γήπεδο Φαλήρου (πρώην Tae Kwon Do) θα παρουσιαστούν όλες οι τελευταίες εξελίξεις και τα πιο σύγχρονα προϊόντα και υπηρεσίες του αθλητισμού στα περίπτερα των 160 εκθετών που συμμετέχουν στη φετινή διοργάνωση.

Στο χώρο της έκθεσης θα λειτουργεί και το Κέντρο Εγγραφών και παραλαβής υλικού της διοργάνωσης, όπου οι εγγεγραμμένοι δρομείς του Μαραθωνίου Αθήνας και των παράλληλων αγώνων θα μπορούν να παραλάβουν το πακέτο συμμετοχής τους.
ergo marathon expo αθλητική έκθεση Μαραθωνίου

Το κοινό που θα επιλέξει να επισκεφθεί την έκθεση το τριήμερο 6-7-8 Νοεμβρίου θα έχει αποκλειστικά προνόμια και τη δυνατότητα να συμμετέχει σε διαγωνισμούς για να κερδίσει πλούσια δώρα.


Η ERGO Marathon Expo διοργανώνεται από το ΣΕΓΑΣ με συνδιοργανωτή την Περιφέρεια Αττικής σε παραγωγή της εταιρείας Be Best.


Ωράριο Λειτουργίας

  • Τετάρτη 6 Νοεμβρίου:13.00-20.00

  • Πέμπτη 7 Νοεμβρίου:10.00-20.00

  • Παρασκευή 8 Νοεμβρίου:10.00-20.00

  • Σάββατο 9 Νοεμβρίου:10.00-20.00


Η ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΙΝΑΙ ΔΩΡΕΑΝ



 

Φωτογραφία εξωφύλλου: stadia.gr

bottom of page