top of page

Η αγάπη για το μηχανοκίνητο | 1st Marathon Tuning Festival {εικόνες}

Tο Σάββατο στις 03 Ιουλίου διοργανώθηκε το 1ο Marathon Tuning Festival στην αφετηρία του Μαραθώνιου Δρόμου και η ομάδα του WLM ήταν εκεί.


 1st Marathon Tuning Festival


Η επιλογή του τοποθεσίας ήταν ιδανική για μία έκθεση αυτοκινήτων. Υπήρχε ένας κεντρικός διάδρομος για τη διάβαση των επισκεπτών ενώ αριστερά και δεξιά ήταν παρατεταγμένα τα περίπτερα, δίνοντας έτσι τη δυνατότητα στον ενδιαφερόμενο για μια πολύ ποιοτική περιήγηση. Ο ιστορικός χώρος της αφετηρίας Μαραθωνίου δρόμου που είναι εξάλλου πολύ προσεγμένος έδωσε μία επιπλέον θετική ώθηση στην έκθεση.


 1st Marathon Tuning Festival


Το event αποφασίστηκε ναι μεν μόνο ένα μήνα νωρίτερα αλλά το αποτέλεσμα ήταν σίγουρα πολύ καλύτερο από αυτό που πολλοί θα είχαν στο μυαλό τους. Αρκετά τα εκθέματα, θετική ενέργεια με ενδιαφέρουσες συμμετοχές οι οποίες παρέπεμπαν στην πραγματική αγάπη για το μηχανοκίνητο και την όλη μαγεία που κρύβει αυτό. Πάνω από 3.000 επισκέπτες ήρθαν στην έκθεση ενώ μοιράστηκαν δώρα αξίας 7.000€.

 1st Marathon Tuning Festival

Αν λάβουμε υπόψη μας ότι φέτος η Αθήνα "θυσιάζεται" για το Rally Acropolis, παρέχοντας για αφετηρία την Ακρόπολη και τη διαδρομή μέσα από το Σύνταγμα, μπορούμε να αντιληφθούμε την έκταση και αποδοχή που έχει πλέον ο μηχανοκίνητος αθλητισμός στην Ελλάδα.


 1st Marathon Tuning Festival

Ελπίζουμε και σε άλλες ενδιαφέρουσες εκθέσεις - αναμένουμε και το Marathon Tuning Festival II!



Σόνια Γεροδήμου

bottom of page