top of page

Κινηματογραφική δράση στο Marathon Valley!

Τον Απρίλιο που μας πέρασε ένα διαφορετικό drift show πραγματοποιήθηκε στον Μαραθώνα. Η εταιρεία παραγωγής KC in Action, επέλεξε το Marathon Valley για να σκηνοθετήσει το Promo video που αφορά την ειδικότητά της: εξειδικευμένες σκηνές δράσης σε κινηματογραφικές και τηλεοπτικές παραγωγές!


Σκηνές δράσεις στο Marathon Valley
Σκηνές δράσεις στο Marathon Valley


Τι είδους εταιρεία παραγωγής είναι η KC in Action


H KC in Action είναι η πρώτη και μόνη εξειδικευμένη εταιρεία παραγωγής σκηνών δράσης στην Ελλάδα! Δηλαδή αναλαμβάνει πέρα φυσικά από την παραγωγή κινηματογραφικών ταινιών, τηλεοπτικών προγραμμάτων, μουσικών βίντεο κλιπ ή διαφημιστικών σποτ, την πλήρη διαδικασία για την κινηματογράφηση σκηνών δράσης σε ένα σχετικό project της μικρής ή της μεγάλης οθόνης.


Στιγμιότυπο από την ταινία "Αιγαίο SOS"
Στιγμιότυπο από την ταινία "Αιγαίο SOS"

Προσθέτουν δηλαδή τη δράση σε ελληνικές σειρές, ταινίες και χολιγουντιανές παραγωγες που επιλέγουν την Ελλάδα!


Επιλέξατε Μαραθώνα. Γιατί;


Ήταν η πρώτη μας επιλογή ο Μαραθώνας, όπως μας λέει ο ένας εκ των ιδρυτών Μπάμπης Hawk Κωνσταντίνου καθώς ο χώρος του Marathon Valley έχει όλες τις προδιαγραφές ενός απαιτητικού γυρίσματος σκηνών δράσης με αυτοκίνητα και μηχανές.


Αλλά και γενικότερα να πω η περιοχή του δήμου ενδείκνειται για τέτοιου κινηματογραφικά γυρίσματα και ήδη είναι αρκετά γνωστή στο χώρο του θεάματος. Ένα από τα κυριότερα προτερήματα είναι τα πολύ όμορφα παραθαλάσσια σημεία του καθώς και ο εξαίρετος επαγγελματισμός και η φιλοξενία του Δήμου Μαραθώνος.


Ποια η σχέση σας με την περιοχή; Αγαπάτε Μαραθώνα;


Έχω κατοικία στο Κάτω Σούλι Μαραθώνα περισσότερο από 20 χρόνια οπότε γνωρίζω καλά την περιοχή και σαφώς την αγαπώ πολύ.


H τελευταία ταινία που συμμετείχε η KC in Action αναμένεται στις 27 Αυγούστου στο NETFLIX και λέγεται “BECKETT” με πρωταγωνιστή τον John David Washington

Παρακάτω το βίντεο που γυρίστηκε εξ ολοκλήρου στον Μαραθώνα.




 


bottom of page