top of page

Άθληση για όλους | Adidas event στην παραλία Σχινιά

Έγινε ενημέρωση: 9 Ιουλ 2021

Η adidas γιόρτασε την International Yoga Day στην Ελλάδα με γνωστές προσωπικότητες της χώρας μας που συμμετείχαν σε Yoga session, φορώντας προϊόντα της σειράς Formotion.


adidas event σχινιας

Η adidas, συνεχίζοντας την προσπάθεια της να εντάξει στον αθλητισμό όσο το δυνατόν περισσότερες γυναίκες, ανεξαρτήτως ηλικίας, εθνικότητας και σωματότυπου, δημιούργησε στα πλαίσια της καμπάνιας «Formotion Extension», αναβαθμισμένα προϊόντα, που εξασφαλίζουν ελευθερία κίνησης με απόλυτη στήριξη. Για το λανσάρισμα της νέας σειράς και με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Yoga στις 21 Ιουνίου, η adidas διοργάνωσε δυο ξεχωριστά Yoga sessions με τη συμμετοχή γνωστών adidas fans γυναικών.


Η συνάντηση Yoga πραγματοποιήθηκε στη γνωστή παραλία "Moraitis Beach" στο Σχινιά.

Η Yoga Instructor Αλεξάνδρα Ρίζου, προσέφερε μία ξεχωριστή εμπειρία, μέσα από ασκήσεις yoga στις πρωταγωνίστριες της καμπάνιας Παρασκευή Κερασιώτη, Αλεξία Ζαραδούκα, Σοφιάννα Σπινούλα, Έφη Ανέστη, Σοφία Καρυώτη, Τόνια Σωτηροπούλου, Ευαγγελία Τσιορλίδα, Αλεξάνδρα Ρίζου, Βάλια Χατζηθεοδώρου, Μαριάννα Παινέση, Βάνα Παπαδοπούλου, Σοφία Παππά, Αλεξία Κούβελα, Κατερίνα Πεφτίτση, Μυρτώ Καζή και Έλενα και Φένια Τσικιτίκου.



Η σειρά adidas Formotion Extension δημιουργήθηκε για να παρέχει την απόλυτη υποστήριξη στις γυναίκες, ώστε να δίνουν τον καλύτερο εαυτό τους σε κάθε στιγμή άθλησης. Τα προϊόντας της συλλογής είναι φτιαγμένα από το μαλακό ύφασμα Aero ready της adidas, το οποίο απορροφά την υγρασία και την απομακρύνει από το σώμα, εξασφαλίζοντας στεγνή αίσθηση. Εξαφανίζονται βασικά εμπόδια που απομακρύνει τις γυναίκες από την άθληση ενώ ξεπερνιούνται οι αρνητικές σκέψεις και τα στερεότυπα γύρω από τον αθλητισμό.



Η συλλογή adidas Formotion Extension είναι διαθέσιμη στο adidas.gr και σε επιλεγμένα καταστήματα αθλητικών ειδών.


 

Φωτογράφος: Πάνος Γεωργίου

bottom of page