top of page

Αγώνας Δρόμου Λίμνης Μαραθώνα 2022 | Στιγμιότυπα


Την Κυριακή 15 Μαΐου 2022 πραγματοποιήθηκε ο 8ος Αγώνας Δρόμου Λίμνης Μαραθώνα.

Ένας αγώνας που λαμβάνει χώρα στις ιδιωτικές εγκαταστάσεις της ΕΥΔΑΠ, στη μαγευτική Λίμνη Μαραθώνα και στο ομώνυμο Φράγμα της.


Αγώνας Δρόμου Λίμνης Μαραθώνα 2022

Οι δρομείς που συμμετείχαν στον αγώνα απόλαυσαν μια διαδρομή απαράμιλλου φυσικού κάλλους, που είχε εκκίνηση στο Φράγμα της Λίμνης Μαραθώνα και συνεχιζόταν μέσα στο χωμάτινο δρόμο των ιδιωτικών εγκαταστάσεων της ΕΥΔΑΠ. Η διαδρομή των 10 χλμ. είχε αναστροφή στα 5,5 χλμ. και ένα τμήμα της ήταν παραλίμνιο.

  • Οι τρεις πρώτες γυναίκες ήταν η Μαρκέλλα Μισυρλή, η Ιουλία- Ελένη Παναγιωτοπούλου και η Πόπη Γαντζούδη.

  • Οι τρεις πρώτοι άνδρες της διαδρομής (και τρεις πρώτοι της Γενικής Κατάταξης) ήταν ο Χρήστος Πουρνάρας, ο Χριστόφορος Γεωργόπουλος και ο Παναγιώτης Αλεβίζος.


Οι νικητές έλαβαν στην απονομή και ειδικά συλλεκτικά μετάλλια συναισθηματικής αξίας καθώς και δωράκια των χορηγών VIVAX και ΓΑΙΔΑΡΑΚΟΣ.


Αγώνας Δρόμου Λίμνης Μαραθώνα 2022

Σημαντική η συνεισφορά της ΕΥΔΑΠ που άνοιξε τις ιδιωτικές τις εγκαταστάσεις για αυτόν τον ετήσιο αγώνα δρόμου του Συλλόγου Τελμησσός (όγδοο έτος της διοργάνωσης) και ήταν και φέτος μεγάλος χορηγός.


Χορηγοί & Εθελοντές


H εκδήλωση πραγματοποιήθηκε υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Αττικής και τη στήριξη του Δήμου Μαραθώνα και της Κοινότητας Μαραθώνα.

Το παρών έδωσε το Σωματείο Εθελοντών Δασοπυροσβεστών Μαραθώνα, η Επίλεκτη Ομάδα Εθελοντών Ειδικών Αποστολών Μαρκοπούλου - Κουβαρά, η Δημοτική Αστυνομία, το Αστυνομικό Τμήμα Μαραθώνα, η Τροχαία Κηφισιάς, η Interamerican με την παρουσία ασθενοφόρου και τον ιατρό της Δημήτρη Φράγκο και φυσικά οι εργαζόμενοι της ΕΥΔΑΠ.

Ο Σύλλογος Γυναικών Γραμματικού παραβρέθηκε στη διοργάνωση παρουσιάζοντας παραδοσιακούς χορούς. Η Κοινωνική Κουζίνα - Ο Άλλος Άνθρωπος στήριξε τους αθλητές κόβοντας και προσφέροντας φρούτα στους δρομείς για να τονωθούν μετά τον τερματισμό τους - τα φρούτα ήταν μια ευγενική προσφορά της επιχείρησης Στουραίτης.

Νερό και αναψυκτικά στους δρομείς πρόσφερε η εταιρεία Βίκος. Στον τερματισμό τους οι αθλητές παρέλαβαν το μετάλλιό τους και τσαντούλα της Saucony, που περιείχε προϊόντα- δωράκια των χορηγών Elbisco, Enervit, Quinton, Amelia, Ziggi και Fan. H εταιρεία Forever Living παραβρέθηκε και πρόσφερε αλόη στους δρομείς και τους συνοδούς τους.


Οι εθελοντές του Τελμησσού ανταποκρίθηκαν με χαμόγελο και χαρούμενη διάθεση, παρόντες βραδινές και πολύ πρωινές ώρες –και ως το τέλος της διοργάνωσης- για να βοηθήσουν στην ομαλή διεξαγωγή του αγώνα (εθελοντές της Δημοτικής Οργάνωσης Εθελοντών του Δήμου Μαραθώνα καθώς και της ομάδας των Μαραθώνιων Μονοπατιών του Περικλή Βιλτανιώτη).



Περισσότερα εδώ >> www.telmissos.gr

 

Φωτογραφίες Χρήστος Μαλέτσικας

bottom of page