top of page

Dear Santa: 20 πρωτότυπα (οικονομικά) χριστουγεννιάτικα δώρα για όλους!

Έγινε ενημέρωση: 19 Δεκ 2021


Τα μοντέλα Μάρα Μανωλακάκη με φόρεμα από Μαρία Μαραζιώτη και με φόρεμα Artili Clothing
Τα μοντέλα Μάρα Μανωλακάκη με φόρεμα από Fabrick Fashion και η Αναστασία με φόρεμα Artili Clothing | Φωτ.: Χάρης Φέτερης

Η πιο λαμπερή εποχή του χρόνου έφτασε και αν και εσύ λατρεύεις τα Χριστούγεννα, όπως εμείς, τότε θα έχεις ήδη αρχίσει να αναζητάς τα δώρα που θα χαρίσεις στα αγαπημένα σου πρόσωπα. Οι ιδέες πολλές και οι προτάσεις αμέτρητες στην αγορά του Μαραθώνα και εμείς ξεχωρίσαμε τις πιο budget friendly αλλά και πρωτότυπες προτάσεις που θα χαρίσουν χαμόγελα σε μικρούς και μεγάλους.


Πάμε να ξεκινήσουμε λοιπόν!


1. Χριστούγεννα στο σπίτι


Τα χριστουγεννιάτικα στολίδια για το σπίτι εν όψη εορτών δεν είναι ποτέ αρκετά! Ωραίες χουχουλιάρικες ιδέες για δώρο είναι το ριχτάρι-χαλί από οικολογική γούνα και μαξιλάρια με κόκκινη λεπτομέρεια.

Διακοσμητικά για το σπίτι από Argalios Design | Φωτ.: Χάρης Φέτερης

Argalios Design (2 καταστήματα) - Λ. Διονύσου 4, Νέα Μάκρη & Λ. Μαραθώνος 82, Νέα Μάκρη | Τηλ:2294050088


2. Γούρι


Σου προτείνω 2 εναλλακτικές!


  1. Μεταξωτό χειροποίητο κέντημα σπιτάκι, μία πρωτότυπη πρόταση για την καλή τύχη στο σπίτι!

  2. Γούρι ή κόσμημα όπως το βλέπω εγώ, που είναι αφιερωμένο στη Μικρά Ασία, για τα 200 χρόνια από τη Μικρασιατική Καταστροφή, 1922-2022. Από τη μια πλευρά αποτυπώνεται ο Βελερεφόντης με τον Πήγασο ενώ από την άλλη ένα μικρασιατικό κέντημα του 1922 (ασήμι 925' επιχρυσωμένο).

γούρι 2022 gem

GEM - Λ. Μαραθώνος 113, Νέα Μάκρη | 2294093357


3. Βιβλία


Η μικρή Αναστασία με φόρεμα Artili Clothing, διαβάζει το παιδικό βιβλίο "Ο Γάτος Των Χριστουγέννων"
Η μικρή Αναστασία με φόρεμα Artili Clothing, διαβάζει το παιδικό βιβλίο "Ο Γάτος Των Χριστουγέννων" | Φωτ.: Χάρης Φέτερης

Ένα δώρο all time classic! Το βιβλίο μπορεί να γεμίσει την ώρα σας με περισσότερο μυστήριο, περισσότερη τρυφερότητα, δράση, ταξίδια, σασπένς και φαντασία. Μεγάλη ποικιλία με εξαιρετικές προτάσεις για μικρούς και μεγάλους!


Ο Γάτος των Χριστουγέννων (για παιδιά από 3 ετών)


O Αφράτος, ο χαδιάρης γάτος του Άγιου Βασίλη, πάει και κοιµάται στα πιο απίθανα µέρη! Έτσι, την παραµονή των Χριστουγέννων παίρνει έναν υπνάκο µέσα σ’ ένα κουτί, και όταν ξυπνάει ανακαλύπτει ότι είναι τυλιγµένος για δώρο και φορτωµένος στο έλκηθρο µαζί µε τα υπόλοιπα πακέτα!

Πώς θα γλιτώσει; Και πώς θα σώσει τα χριστουγεννιάτικα δώρα από τους ληστές που θέλουν να τα κλέψουν;


Χριστουγεννιάτικη Ιστορία (για παιδιά 9-12 ετών)


Μια κρύα νύχτα, ξημερώνοντας Χριστούγεννα, διαλέγει ο Ντίκενς για να ξετυλίξει το κουβάρι της «Χριστουγεννιάτικης Ιστορίας» του, και σκιαγραφεί με τρόπο ανεπανάληπτο μία από τις πιο κλασικές φιγούρες της παγκόσμιας λογοτεχνίας, τον Εμπενέζερ Σκρουτζ. Η «Χριστουγεννιάτικη Ιστορία» πρωτοκυκλοφόρησε τον Δεκέμβριο του 1843 και έγινε δεκτή με ενθουσιασμό. Από τότε μέχρι και τις μέρες μας διαβάστηκε και αγαπήθηκε όσο ελάχιστα κλασικά κείμενα. Το μήνυμά της, διαχρονικό και επίκαιρο, αναδεικνύεται πανίσχυρο μέσα από την εξαιρετική μετάφραση της Μαρίας Αγγελίδου και την εμπνευσμένη εικονογράφηση του Π. Τζ. Λιντς.


Βιβλία για μικρούς και μεγάλους θα βρεις στο βιβλιοπωλείο
Βιβλία για μικρούς και μεγάλους θα βρεις στο βιβλιοπωλείο "Διαγώνιος" Λαμέρα 38, Νέα Μάκρη | Φωτ.: Χάρης Φέτερης

Ο Κυνηγός (για μεγάλους)


Ο Sebastian Fitzek γεννήθηκε το 1971 και είναι ο πιο επιτυχημένος συγγραφέας ψυχολογικών θρίλερ στη Γερμανία. Στο νέο βιβλίο του Sebastian Fitzek τίποτα δεν είναι όπως φαίνεται. Ο δολοφόνος παραμονεύει πιο κοντά από ποτέ...


Το μοντέλο Μάρα Μανωλακάκη με φόρμα Juicy Couture
Το μοντέλο Μάρα Μανωλακάκη με φόρμα Juicy Couture από τα Best USA με το βιβλίο "Ο κυνηγός" από το βιβλιοπωλείο Διαγώνιος στο Seacret cafe-bar | Φωτ.: Χάρης Φέτερης

Με ψάχνεις;... Εδώ είμαι! (για μεγάλους)


Ο Οδυσσέας, ένας επιτυχημένος νέος, καταφέρνει τα πάντα στη ζωή του, έχοντας τον τρόπο του για όλα. Μέχρι που μια μέρα, η Ζωή τού ζητάει να χωρίσουν. Έτσι ο καθένας τους απομονώνεται, σκεπτόμενος τα επόμενα βήματά του. Ο Οδυσσέας μέσω ενός “δικαστηρίου” με τον εαυτό του ξαναγεννιέται, ενώ η Ζωή βρίσκει την ελπίδα σε ένα τηλεφώνημα από την Αμερική. Ξεκινούν μια νέα ζωή, μακριά ο ένας από τον άλλον, θεωρώντας ότι αυτή είναι η καλύτερη επιλογή…Όμως, η μοίρα έχει άλλα σχέδια γι’ αυτούς!



Το Σύνδρομο Εγκατάλειψης (για μεγάλους)


Η Νεύρωση Εγκατάλειψης, που πρωτοεκδόθηκε το 1950, ήταν κι εξακολουθεί να είναι ένα καινοτόμο έργο. Παρά την πρωτοποριακή της έρευνα και τις ιδέες της, το βιβλίο της Guex δεν έλαβε τους επαίνους και την αναγνώριση που του άξιζε. Τώρα, μεταφρασμένο για πρώτη φορά στα Ελληνικά από την Σύμβουλο Ψυχικής Υγείας Ευαγγελία Πολίτη, εκδίδεται με την πρόθεση να καταστεί γνωστό σ' ένα ευρύτερο κοινό, δεδομένου ότι το θέμα του εξακολουθεί να είναι εξαιρετικά επίκαιρο και σημαντικό.


Το Σύνδρομο Εγκατάλειψης


Βιβλία για μικρούς και μεγάλους στο βιβλιοπωλείο "Διαγώνιος" - Λαμέρα 38, Νέα Μάκρη | Τηλ: 2294 090174 | ediagonios.gr


4. Καλλυντικά


Αν έχεις και εσύ εκείνη την beauty lover φίλη τότε τα καλλυντικά της Christie’s Cosmetics θα την κάνουν να σε αγαπήσει λίγο παραπάνω! Τα καλλυντικά αυτά είναι φτιαγμένα με πρώτες ύλες όπως το αγνό κερί μέλισσας, η πρόπολη και ο βασιλικός πολτός.

"Christie’s Cosmetics" - Λ. Μαραθώνος 38, Ν. Μάκρη | Τηλ.: 2294400330 www.christies.gr


5. Ένδυση & Υπόδηση (για εκείνη)


Cozy Outfit

Σετ φόρμας γκρι βελουτέ με κουκούλα Juicy Couture από το κατάστημα Best Usa
Σετ φόρμας γκρι βελουτέ με κουκούλα Juicy Couture από το κατάστημα Best Usa & παπούτσια Adidas από κατάστημα Σουλαντώνης | Φωτ.: Χάρης Φέτερης


Τσάντες

Τσάντα πλάτης και πορτοφόλι Juicy Couture από το κατάστημα Best Usa | Φωτ.: Χάρης Φέτερης


Βραδινό outfit


Σατέν μίνι φόρεμα Fabrick συνδυασμένο με μπότες σουέντ καφέ Σουλαντώνης | Φωτ.: Χάρης Φέτερης

Best USA - Λ. Μαραθώνος 88, Νέα Μάκρη | 22940 99534 | bestusa.gr

Fabrick - Ελ. Βενιζέλου 24 | 2294 304292

Σουλαντώνης - Κ. Λαμέρα 32, Πλατεία Ν.Μάκρης | 2294097890


6. Ημερολόγιο

Διαχρονικό κλασικό δώρο για το νέο χρόνο είναι φυσικά το ημερολόγιο.


Μηνιαίο ημερολόγιο με ξύλινη επιγραφή του 2022, με διάφορες εναλλαγές, μπορείς να προμηθευτείς από τον Επιμορφωτικό Σύλλογο Μιλτιάδης, στηρίζοντας έτσι παράλληλα και τις δραστηριότητες του συλλόγου στο Κάτω Σούλι.


Εξωραϊστικός Εκπολιτιστικός Σύλλογος "Μιλτιάδης" Κάτω Σούλι Μαραθώνα: Γραφείο συλλόγου - Αίθουσα Αποθήκη, Αγ. Μοδέστου 1, Κάτω Σούλι (κάθε Τετάρτη 17:00-18:00) | Τηλ:6940226888




7. Tech gifts


Το απόλυτο Gadget δώρο για εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα που αγαπούν τα χειμερινά σπορ!


Σκούφος με ενσωματωμένα ακουστικά, εύκολη σύνδεση bluetooth με το κινητό σας για αναπαραγωγή μουσικής και πραγματοποίηση κλήσεων. Θα σας κρατήσει ζεστούς στην ποδηλασία, το τρέξιμο, το ψάρεμα, το κυνήγι και οποιαδήποτε δραστηριότητα διαλέξετε.


TRC - Technology Repair Center: Λ. Μαραθώνος 64, Νέα Μάκρη

| Τηλ:2294099099 | trc.gr




8. Πορτοφόλι για καλή τύχη


Όταν δίνεις σαν δώρο ένα πορτοφόλι, έχει ως συμβολικό στόχο να «κρατήσει» χρήματα, οπότε καλό είναι από πριν να έχεις βάλεις χρήματα, ώστε το πρόσωπο να έχει καλή τύχη. Με την τοποθέτηση χρημάτων σε ένα πορτοφόλι ή μια τσάντα που δίνεις ως δώρο, θα εξασφαλίσεις ότι το πορτοφόλι του, ποτέ δεν θα είναι άδειο από χρήματα!



9. Harry Potter Vibes


Μαγικά Χριστούγεννα και ο Harry Potter έχει την τιμητική του. Ένα πρακτικό χριστουγεννιάτικο δώρο είναι η συλλεκτική κασετίνα με 3 ζευγάρια κάλτσες που έχουν ως θεματολογία την μαγεία του Hogwarts. Η θήκη μπορεί να χρησιμοποιηθεί στη συνέχεια ως αποθηκευτικό κουτί.

10. Ρολόι


Δώσε λίγο… χρόνο στον εαυτό σου, και ανανέωσε το στυλ σου με το ρολόι χειρός Nixon Time Teller P. από ανοξείδωτο ατσάλι, βαθμό στεγανότητας: 100 m / 10 atm, με λουράκι σιλικόνης, φάρδους 20 mm και φάρδος πλαισίου: 40 mm



Κατάστημα Zakcret - 20χλμ Λ. Μαραθώνος, Πικέρμι| Τηλ:218218 1948 |zakcret.gr


11. Παραμυθένια κρύσταλλα


Το αρκουδάκι Kris ή το χριστουγεννιάτικο ελαφάκι αποτελούν όμορφες κρυστάλλινες διακοσμητικές ιδέες για δωράκι. Για τους πιο πρακτικούς ένα στυλό Swarovski με την κρυστάλλινη λεπτομέρεια αποτελεί μια έξυπνη εναλλακτική.



Προϊόντα Swarovski στο κατάστημα Oikos - Ελ. Βενιζέλου 24, Νέα Μάκρη | Τηλ:2294097597 | oikosdeco.com



12. Παζλ


Αν θες μια ωραία ιδέα για να περάσεις ώρες διασκέδασης με την οικογένειά σου ή αν θες τα παιδάκια να απασχοληθούν με κάτι παραγωγικό πέρα από το κινητό υπάρχουν πάζλ για μικρούς και μεγάλους, σε λίγα ή πολλά κομμάτια αντίστοιχα, πλέον και σε 3D!


Perfect Toys Πανταζόπουλος - Λ. Μαραθώνος, Νέα Μάκρη | Τηλ:2294050244


13. Ένα σπάνιο φόρεμα


Ένα λουλουδένιο φόρεμα, το φόρεμα Rose έχει σχεδιαστεί από την Άρτεμης που διατηρεί το studio στο Σχινιά. Το φορεματάκι έχει τιράντες που δένουν χιαστί στο πίσω μέρος και με διαφορετικές θέσεις για το κουμπί ώστε να μπορεί να φορεθεί για μεγαλύτερο διάστημα, και μαλακό λάστιχο στη μέση για καλύτερη εφαρμογή και άνεση. Το ύφασμα είναι φτιαγμένο από 55% λινό και 45% βαμβάκι.

Συνδυάζεται υπέροχα με το φιογκάκι για τα μαλλιά, στα ίδια χρώματα!

Artili Clothing - artiliclothing.com



14. Ποδήλατο


Ένα old time classic δώρο για τα Χριστούγεννα είναι το ποδήλατο. Το πρώτο του ποδήλατο ή το πρώτο του ηλεκτρικό ποδήλατο!


Ηλεκτρικό ποδήλατο αναδιπλούμενο κατάλληλο για ανώμαλους δρόμους.
Ηλεκτρικό ποδήλατο αναδιπλούμενο κατάλληλο για ανώμαλους δρόμους. | Bicyclon

Bicyclon - Ελ. Βενιζέλου 34, Νέα Μάκρη | Τηλ:2294110543 | bicyclon.gr


15. Έναν καλό φίλο


Υπάρχουν πάνω από 1,5 εκατομμύρια αδέσποτα ζώα συντροφιάς σε όλη την Ελλάδα. Υιοθετώντας ένα τετράποδο λοιπόν κάνεις μία καλή πράξη αλλά και ταυτόχρονα ένα υπέροχο δώρο - έναν πιστό φίλο!



Πριν υιοθετήσεις λάβε υπόψη σου πως ο φίλος που θα επιλέξεις αποτελεί ευθύνη σου για τα επόμενα 10-15 χρόνια. Θα έχει ανάγκη την καθημερινή σου παρουσία και συντροφιά, τις καθημερινές του βόλτες, την σίτιση του και την ιατροφαρμακευτική του περίθαλψη. Θα σε σε αναζητά όταν θα είναι κουτάβι και υγιές, όμως θα σας έχει περισσότερη ανάγκη όταν θα γεράσει και θα έχει προβλήματα υγείας.



16. Νέες καλές συνήθειες

Τα ηλεκτρονικά τσιγάρα είναι μέγα ερευνητικό θέμα προς το παρόν. Έρευνες έχουν δείξει όμως ότι είναι λιγότερο εθιστικά από τα τσιγάρα, ότι η αύξηση της χρήσης τους έχει συνδεθεί με μια σημαντική αύξηση της διακοπής του καπνίσματος και ότι οι καπνιστές που χρησιμοποιούν ηλεκτρονικά τσιγάρα καθημερινά είναι πιο πιθανό να σταματήσουν το κάπνισμα σε σύγκριση με εκείνους που δεν έχουν δοκιμάσει τα ηλεκτρονικά τσιγάρα. Βοηθήστε το αγαπημένο σας πρόσωπο να κόψει την κακή συνήθεια και εμπλουτίστε την καθημερινότητά του με μία διαφορετική γεύση στο ηλεκτρονικό τσιγάρο.


Vapor Shop - Λ. Μαραθώνος 74, Νέα Μάκρη | Τηλ:2294099941 |vaporshop.gr



17. Αλεξανδρινό


Αλεξανδρινό, το αρχοντικό φυτό με τα εντυπωσιακά κόκκινα βελούδινα φύλλα που εύστοχα έχει χαρακτηριστεί ως το λουλούδι των Χριστουγέννων. Μεγάλη ποικιλία από Αλεξανδρινά σε πολύ όμορφες γλαστρούλες θα βρεις στο ανθοπωλείο Άνοιξη, τα οποία να σημειώσουμε είναι τοπικής παραγωγής καθώς τα προμηθεύεται από το φυτώριο Καλαιντζή, στο Μαραθώνα.


Ανθοπωλείο "Η Άνοιξη" - Βασ. Γεωργίου Β 8, Μαραθώνας | Τηλ:2294067753


18. Κρασί


Το Agiorgitiko – Merlot Zeginis 2019, μετά από 12 μήνες παλαίωσης σε γαλλικά δρύινα βαρέλια και με το σφρυγιλό του σώμα και τις βελούδινες ταννίνες, θα συνοδεύσει τέλεια τα γιορτινά σας γεύματα και θα ζεστάνει τις καρδιές σας!
Το Agiorgitiko – Merlot Zeginis 2019, μετά από 12 μήνες παλαίωσης σε γαλλικά δρύινα βαρέλια και με το σφρυγιλό του σώμα και τις βελούδινες ταννίνες, θα συνοδεύσει τέλεια τα γιορτινά σας γεύματα και θα ζεστάνει τις καρδιές σας!

Το δώρο της τελευταίας στιγμής είναι πάντα ευπρόσδεκτο. Η επιλογή μιας φιάλης κρασιού δεν είναι πάντα μια τόσο απλή υπόθεση ειδικά αν θέλετε πραγματικά να ευχαριστήσετε τον οικοδεσπότη. Εμείς δοκιμάσαμε και σας προτείνουμε τοπικά κρασιά από το Οινοποιείο Ζεγγίνης, σε γυάλινο μπουκάλι με ετικέτα φιλοτεχνημένη από την ζωγράφο Βαρβάρα Γεροδήμου.


Το SavvatiaΤο Savvatiano Zeginis 2021, ιδιαίτερο και διαφορετικό, πλούσιο σε ανθικά αρώματα με νότες γλυκόριζας και παρμεζάνας, κάνει την έκπληξη εφέτος. Είναι η νέα δημιουργία της οινολόγου του Zeginis Winery, Χρυσάνθης Ζεγγίνη και ένα μόνο ποτήρι αρκεί για να διακρίνουμε τη φρεσκάδα των ιδεών της, την αγάπη για το κρασί και την πολύ καλή γνώση της οινοποίησης.no Zeginis 2021, ιδιαίτερο και διαφορετικό, πλούσιο σε ανθικά αρώματα με νότες γλυκόριζας και παρμεζάνας, κάνει την έκπληξη εφέτος. Είναι η νέα δημιουργία της οινολόγου του Zeginis Winery, Χρυσάνθης Ζεγγίνη και ένα μόνο ποτήρι αρκεί για να διακρίνουμε τη φρεσκάδα των ιδεών της, την αγάπη για το κρασί και την πολύ καλή γνώση της οινοποίησης.
Το Savvatiano Zeginis 2021, ιδιαίτερο και διαφορετικό, πλούσιο σε ανθικά αρώματα με νότες γλυκόριζας και παρμεζάνας, κάνει την έκπληξη εφέτος. Είναι η νέα δημιουργία της οινολόγου του Zeginis Winery, Χρυσάνθης Ζεγγίνη και ένα μόνο ποτήρι αρκεί για να διακρίνουμε τη φρεσκάδα των ιδεών της, την αγάπη για το κρασί και την πολύ καλή γνώση της οινοποίησης.

Το Zeginis Winery βρίσκεται στον Μαραθώνα και παράγει κρασιά εξαιρετικής ποιότητας Π.Γ.Ε. Αττική από τους ιδιόκτητους αμπελώνες της οικογένειας. Η Χρυσάνθη και η Αλεξάνδρα είναι η δεύτερη γενιά του οινοποιείου και θέλουν να αναδείξουν την περιοχή του Μαραθώνα μέσα από τα κρασιά τους, που με τόση αγάπη και μεράκι αναπτύσσουν.

Βρες τα κρασιά στη boutique του Zeginis Winery ή σε καταστήματα κάνοντας κλικ εδώ .


Zeginis Winery - Λ. Σουλίου 62, Μαραθώνας |τηλ: 2294067494|zeginiswinery.com



19. Τέχνη


δώρο Χριστουγέννων - ελαιογραφία γεροδήμου

Ένα καλλιτεχνικό δώρο αποτελεί μια ιδιαίτερη επιλογή. Ξεχωρίσαμε την ελαιογραφία πάνω σε μάρμαρo της ζωγράφου Βαρβάρας Γεροδήμου όπου αποτυπώνεται το ρόδι, το σύμβολο της αφθονίας, της γονιμότητας, της καλοτυχίας και του πλούτου. Η κάθε πλάκα είναι μοναδική και ξεχωριστή και εφόσον το επιθυμείς μπορεί να υπάρξει και αφιέρωση στο πίσω μέρος της!

Ο μήνας Απρίλιος του ημερολογίου της ζωγράφου Βαρβάρας Γεροδήμου
Ο μήνας Απρίλιος του ημερολογίου της ζωγράφου Βαρβάρας Γεροδήμου

Με την αγορά μίας ελαιογραφίας σε πλάκα την περίοδο των εορτών σου δίνεται δώρο και το συλλεκτικό ημερολόγιο τοίχου 2022.


Το συλλεκτικό επιτοίχιο μηνιαίο ημερολόγιο της ζωγράφου έχει διαστάσεις 30x30εκ. (κλειστό) και σε κάθε του σελίδα παρουσιάζεται και ένας διαφορετικός πίνακας από τη συλλογή "Φως", της νέας σειράς πινάκων της καλλιτέχνιδος. Σχεδιασμός ημερολογίου από τον graphic designer Όλιβερ Ρίντελ.


Η ζωγράφος διατηρεί το ατελιέ της στο Σχινιά Μαραθώνα, όπου μπορείς να το επισκεφτείς κατόπιν ραντεβού.



Ατελιέ Γεροδήμου - Σχινιά, Μαραθώνα | Τηλ: 6909200330 | www.gerodimou.com






20. Ομορφιά


Μια ιδιαίτερη πρόταση δώρου είναι ένα πακέτο περιποίησης που μπορείς να κλείσεις σε ένα από τα κομμωτήρια της περιοχής. Ενδεικτικά στο Strass Coiffure (Νέα Μάκρη) υπάρχει το πακέτο για κούρεμα και βραδινό χτένισμα που θα αξιοποιηθεί τέλεια από την αγαπημένη σου για τη ρεβεγιόν εμφάνισή της! Αντίστοιχα για μανικιούρ-πεντικιούρ στο αγαπημένο εορταστικό κόκκινο χρώμα.


Strass Coiffure - Λ. Διονύσου, Νέα Μάκρη | 2294098300 | strasscoiffure.gr


Ενναλακτικά για Face Beauty Therapy μπορείς να απευθυνθείς στην Beauty Editor του WLM, Γωγώ Μπόγρη.


Last but not least μην ξεχάσεις ένα δώρο για εσένα. Ωραία τα δώρα για τους άλλους, αλλά ένα δώρο στον εαυτό μας ίσως είναι και το πιο σημαντικό από όλα!



Μάρα Μανωλακάκη

Insta: @maramano



Fashion Editor / Μοντέλο: Μάρα Μανωλακάκη

Φωτογράφος: Χάρης Φέτερης

Hairstyling: Strass Coiffure

Make up Artist: Γωγώ Μπόγρη

Tο make up έγινε με προϊόντα από το κατάστημα Christie's Cosmetics

H φωτογράφιση πραγματοποιήθηκε στο Seacret Cafe Bar Restaurant στην παραλία της Νέας Μάκρης

Ευχαριστούμε την Αναστασία για τη συμμετοχή!



Και εννοείται λόγω εορτών μεριμνήσαμε για δωράκια! Διαγωνισμός στο instagram και 2 τυχεροί θα κερδίσουν το κολιέ της επιλογής τους, από το κοσμηματοπωλείο GEM.



bottom of page