top of page

Δράση καθαρισμού Κυριακή 17 Ιουλίου open call | Δασάκι Νέας Μάκρης

Έγινε ενημέρωση: 16 Ιουλ 2022

Μετά τη δράση καθαρισμού στο ίδρυμα Παμμακάριστος ακολουθεί άλλη μία πολύ σημαντική δράση πυροπροστασίας και καθαρισμού που θα πραγματοποιηθεί την επόμενη Κυριακή 17 Ιουλίου 2022 στο δασάκι της Νέας Μάκρης, από το δήμο Μαραθώνα και τους εθελοντές του We Love Marathon.


Το Δασάκι της Νέας Μάκρης
Το Δασάκι της Νέας Μάκρης | Φωτ.: Χρήστος Μαλέτσικας

Το δασάκι της Νέας Μάκρης βρίσκεται επί του ομώνυμου πεζόδρομου και αποτελεί μία όαση πρασίνου στην καρδιά της πόλης, έναν πανέμορφο και σπάνιο συνδυασμό θάλασσας και δάσους!

Οι εθελόντριες Έλλη Κουσούλη - συντονίστρια της δράσης και η Κασσάνδρα Κουσούλης - υπεύθυνη περιβάλλοντος, επισκέφτηκαν το δασάκι και αποτύπωσαν την τωρινή κατάσταση

Η περιοχή χρήζει άμεσα καθαρισμού από ξερά χόρτα, σπασμένα κλαδιά, αλλά και σκουπίδια που έχουν συσσωρευτεί με την πάροδο των ετών. Η δράση καθαρισμού, η οποία αποτελεί πρωτοβουλία του δήμου Μαραθώνα και του Αντιδήμαρχου Πρασίνου Βασίλη Τσακιργιάννη, θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 17 Ιουλίου στις 10:30 και περιμένουμε όλους όσοι αγαπάτε Μαραθώνα να είστε εκεί! Παρακαλούμε όποιον έχει διαθέσιμα γάντια κηπουρικής και τσουγκράνες να τα φέρει μαζί του για να υπάρξει επάρκεια - η δράση είναι ομαδική!


Το Δασάκι της Νέας Μάκρης
Το Δασάκι της Νέας Μάκρης | Φωτ.: Χρήστος Μαλέτσικας

Οι εθελόντριες του We Love Marathon Έλλη Κουσούλη - συντονίστρια της δράσης - η Κασσάνδρα Κουσούλη - υπεύθυνη περιβάλλοντος - καθώς και η ιδρύτρια της ομάδας Σόνια Γεροδήμου θα βρίσκονται εκεί μαζί με τους υπόλοιπους εθελοντές του WLM και θα σας βοηθήσουν σε ό,τι χρειαστείτε.

zakcret

Το δασάκι θα μας δώσει την απαραίτητη σκιά εν ώρα εργασίας ενώ η θάλασσα απέναντι την απαραίτητη βουτιά για το τέλος! Μία συνδιοργάνωση του Δήμου Μαραθώνος (Υπηρεσίας Πρασίνου και Πολιτικής Προστασίας) και της εθελοντικής ομάδας We Love Marathon! Χορηγοί της δράσης είναι η Zakcret Sports και το χρωματοπωλείο Ο Πέππας.


Σημείο συνάντησης | στην αρχή του δάσους - δες εδώ google maps pin Θέση στάθμευσης / δημοτικό πάρκινγκ - δες εδώ google maps pin 2 Ώρα συνάντησης | 10:30 Διάρκεια δράσης | 3 ώρες


πέππας

bottom of page