top of page

Η Julia Nova κάνει ιππασία με αραβικά άλογα στο Πευκοδάσος του Σχινιά

Πόσο μπορεί να ομορφύνει ο Μαραθώνας μας; Τη Δευτέρα λοιπόν πανέμορφα πλάσματα επισκέφτηκαν το Πευκοδάσος και έλαμψε ο τόπος μας!


Η Julia Nova Με την πρωταθλήτρια Αντιγονή Νταλιάνη διακεκριμένη πρωταθλήτρια και τον αραβικό επιβήτορα GA Νηρέας στην παραλία Σχινιά | Φωτ. Αρχείο WLM
Η Julia Nova με την πρωταθλήτρια Αντιγονή Νταλιάνη και τον αραβικό επιβήτορα GA Νηρέας στην παραλία Σχινιά | Φωτ. Αρχείο WLM

Η γνωστή καλλονή Julia Nova ήρθε για ιππασία στο Σχινιά Μαραθώνα. Ο ιππικός όμιλος Marathon Endurance Club ανέλαβε τη ξενάγηση με διακεκριμένα αραβικά άλογα ιππικής αντοχής.


Η Julia Nova με τον GA Νηρέας, αγωνιστικός επιβήτορας με πολλές διακρίσεις στην ιππική αντοχή | Φωτ. Αρχείο WLM

Η παρέα μαζί με τους εκπαιδευτές "χάθηκαν" μέσα στο μοναδικό αυτό δάσος και η εμπειρία ολοκληρώθηκε κάνοντας ιππασία και μέσα στη θάλασσα! Η βόλτα διήρκεσε μια ώρα και σε μια απόσταση 2,5 χλμ ανέδειξε όλες τις ομορφιές του μοναδικού αυτού μέρους, ένα σπάνιο συνδυασμό δάσους και θάλασσας.


Η Αντιγόνη Νταλιάνη με τον πρωταθλητή Ελλάδος GA Νηρέας, η ιππέας Νεκταρία Αλιφέρη με την Ga Mireya και η πρωταθλήτρια παίδων Αναστασία Κακαβά με τον GA Πήγασος.


Κλείνοντας να αναφέρουμε ότι από σήμερα Τρίτη, τοποθετούνται μπάρες στο Πευκοδάσος και θα απαγορεύεται πλέον η είσοδος σε αυτοκίνητα χωρίς συγκεκριμένη άδεια. Οι επισκέπτες μπορούν να παρκάρουν δωρεάν στο Ολυμπιακό Κωπηλατοδρόμιο και στα 5' λεπτά με τα πόδια να πηγαίνουν στην κοντινότερη παραλία του Πευκοδάσους. Ο Αθλητικός Ιππικός Όμιλος Μαραθώνα με πρωτοβουλία του ιδιοκτήτη του Στέλλα Πέτρο και σε συνεργασία με την τοπική αυτοδιοίκηση, θα επιβλέπει το Πευκοδάσος σε τακτά χρονικά διαστήματα ενημερώνοντας τις αρμόδιες αρχές για τυχόν παραβάσεις.


Το πευκοδάσος και η θάλασσα του Σχινιά | Φωτ. John Haanity
Το πευκοδάσος και η θάλασσα του Σχινιά | Φωτ. John Haanity

bottom of page