top of page

Last minute xmas gifts!

Έγινε ενημέρωση: 28 Φεβ 2020

Σε όλους μας έχει συμβεί να αναζητάμε δώρο στο παρά πέντε. Εμείς ψάξαμε και βρήκαμε τα 5 πιο έξυπνα δώρα της τελευταίας στιγμής!


1. Ξετρελαθήκαμε με τα αξιολάτρευτο σκακικό ζευγάρι, κόσμημα {20€} που θα βρεις στο κοσμηματοπωλείο Κριός


2. Στο κατάστημα Seasons Delight υπάρχουν πάρα πολλά ιδανικά δωράκια τελευταίας στιγμής σε πολύ καλές τιμές. Στη φωτογραφία είναι ένα διακοσμητικό ποτηράκι κρασιού {8€} από την καλλιτέχνιδα Αντιγόνη Μαλιάδη - Art Flou.

















3. Ποτηράκι κρασιού χωρίς κρασί δε γίνεται! Και τι πιο τέλειο για μας από κρασί Ζεγγίνης, κρασί από σταφύλια του Μαραθώνα. Το λευκό είναι στα 4€ και το Merlot (ερυθρό) στα 5€ ενώ αν θες έτοιμο το διακοσμημένο καλάθι για δώρο είναι στα 20€.


4. Μια κλασική και σίγουρη λύση είναι οι χριστουγεννιάτικες συνθέσεις από το ανθοπωλείο Anixi Flowers. Μοναδικό ροζ χρώματος αλεξανδρινό από 3€! και διάφορα διακοσμητικά στεφάνια από 15€ ή ελατάκια από 20€.


















5. Άλλη μια επιλογή για ένα καλλιτεχνικό δώρο είναι οι μικρές ελαιογραφίες πάνω σε μαρμάρινη πλάκα της ζωγράφου Βαρβάρας Γεροδήμου. Μπορείς να επισκεφτείς το ατελιέ της στον Μαραθώνα, κατόπιν ραντεβού τηλεφωνικώς στο 6972244897 ή να μπεις στο site www.gerodimou.com



 

Ευχαριστώ τις συνεργάτιδες Φαίη Παπαλά και Κασσάνδρα Κουσούλη για την πολύτιμη βοήθειά τους στην πραγματοποίηση του ρεπορτάζ.


Σ.Γ.





bottom of page