top of page

Ποδηλατοβόλτα και σήμερα Πέμπτη | Νέα Μάκρη - Σχινιάς

Η πρώτη ποδηλατοβόλτα ήταν πολύ ωραία οπότε και σήμερα θα επαναληφθεί με ακόμα μεγαλύτερη παρέα αλλά με το ίδιο κέφι. Το ποδήλατο εκτός από άθλημα ή και μεταφορικό μέσο, παραμένει και το παιχνίδι με το οποίο γινόμαστε πάλι παιδιά. Κάνουμε βόλτες με ποδήλατα, επειδή μας αρέσει!


Ποδηλατοβόλτα και σήμερα Πέμπτη | Νέα Μάκρη - Σχινιάς

Σήμερα Πέμπτη 19/5, στις 7:30μ.μ. στο BicyClon, μαζευόμαστε για μια χαλαρή βόλτα παραλιακά από Νέα Μάκρη προς Σχινιά & αντίστροφα.

Οι κάτοικοι του Μαραθώνα και του Σχινιά θα έχουν ως σημείο συνάντησης το μικρό πάρκινγκ του κωπηλατοδρομίου επί της Λ. Σχινιά και ώρα αποχώρησης 18:30 με κατεύθυνση τη Νέα Μάκρη.



Επισημαίνεται ότι:

  • Τηρούμε τους κανόνες του ΚΟΚ και σεβόμαστε όλα τα οχήματα και τους πεζούς. Ο σεβασμός στη ζωή και τον συνάνθρωπο είναι αυτονόητος.

  • Η βόλτα αφορά σε ενήλικες και μόνο, όπου ο καθένας είναι απόλυτα υπεύθυνος για τον εαυτό του, τον εξοπλισμό του (κράνος, φωτάκια, κτλ) αλλά και την φυσική του κατάσταση. Η βόλτα δεν θα είναι αθλητικών απαιτήσεων αλλά σε χαλαρούς ρυθμούς (10-20χλμ./ώρα). Εκτιμάται ότι η συνολική διάρκεια θα είναι 2 ώρες και περίπου 25χλμ.

  • Συμμετέχουμε όλοι ισότιμα, χωρίς ανταγωνιστική διάθεση αλλά ως παρέα που βγήκε να χαρεί μια βόλτα με ποδήλατα.

  • Η ευθύνη για την εύρυθμη λειτουργία του ποδηλάτου του αλλά και η ορθή χρήση του ή ενδεχόμενη επισκευή (π.χ. έσκασε μια σαμπρέλα) ανήκει αποκλειστικά σε κάθε συμμετέχοντα. Το Bicyclon δεν έχει τον ρόλο του μηχανικού ποδηλάτων. Κι εμείς βγαίνουμε για βόλτα και θέλουμε να χαρούμε ανέμελα την διαδρομή.


Σήμερα λόγω καιρού, προτείνουμε να έχετε μαζί σας αντιανεμικό. Σας περιμένουμε να γίνουμε μια μεγάλη παρέα που χαίρεται μια βόλτα με ποδήλατα.


Τάσος Κλωνής

Bicyclon


 

bottom of page