top of page

Ποιο είναι το seacret για να ξεκινήσει μια απολαυστική ημέρα; | Brunch δίπλα από τη θάλασσα!

Καλωσήρθατε στο μέρος που το brunch αποτελεί μια υπέροχα ολοκληρωμένη καλοκαιρινή εμπειρία, στο Seacret σταθερή και αγαπημένη επιλογή μας, ιδίως τo καλοκαίρι που η θάλασσα μάς γοητεύει και μας μεταμορφώνει σε πιστούς θαμώνες του.

Το Seacret, έχει το μεγάλο πλεονέκτημα της τοποθεσίας, στην παραλία της Νέας Μάκρης.

Δροσερός χώρος με κήπο, θέα θάλασσα και δίπλα από τον πεζόδρομο, πολύ εξυπηρετικό δε και το πάρκινγκ που διαθέτει πλησίον του μαγαζιού σε πλούσια σκιά δένδρων.



Οι φανατικοί της παραλίας και του πεζόδρομου έχουν δοκιμάσει τα σούπερ κοκτέιλ και τα εξαιρετικά ροφήματά του, αλλά εμείς το επισκεφτήκαμε για το νοστιμότατο brunch - breakfast+ lunch.



Οι επιλογές που προσφέρει το Seacret σε brunch είναι εξαιρετικές! Ξεκινώντας από τα πιο ελαφριά snacks όπως panini, bruschette και club sandwiches με φρέσκα υλικά και σε γευστικότατους συνδυασμούς, η γκάμα επεκτείνεται και σε ομελέτες, γεμιστά κουλούρια, waffles και pancakes. Όλα αυτά συνδυάζονται άψογα με ροφήματα της αρεσκείας σας, όπως φρέσκους χυμούς, smoothies, καφέ ή τσάι.


Το bruch στο Seacret προσφέρεται από τις 9 το πρωί και καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας.
Το brunch στο Seacret προσφέρεται από τις 9 το πρωί και καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας.

Το brunch στο Seacret είναι πάντοτε μια ολόκληρη ιεροτελεστία. Εμείς ξεκινήσαμε με μια ομελέτα με τυρί, μανιτάρια, πιπεριά και φρέσκια ντομάτα, η οποία συνοδεύεται με σπιτικές πατάτες τηγανητές.


Το sandwich από αφράτο ψωμάκι από χαρούπι με ανθότυρο, γαλοπούλα, φρέσκια ντομάτα, πιπεριά φλωρίνης και αρωματισμένο ελαιόλαδο βρέθηκε γευστικά και διατροφικά στις κορυφαίες επιλογές μας. | Βrunch @ seacret
Sandwich από αφράτο ψωμάκι από χαρούπι με ανθότυρο, γαλοπούλα, φρέσκια ντομάτα, πιπεριά φλωρίνης και αρωματισμένο ελαιόλαδο | Βrunch @ Seacret

Το sandwich από αφράτο ψωμάκι από χαρούπι με ανθότυρο, γαλοπούλα, φρέσκια ντομάτα, πιπεριά φλωρίνης και αρωματισμένο ελαιόλαδο βρέθηκε γευστικά και διατροφικά στις κορυφαίες επιλογές μας.


Panini & Pancakes | Brunch @ Seacret
Panini & Pancakes | Brunch @ Seacret

Το αγαπημένο μας πιάτο βέβαια για το τέλος ήταν τα pancakes! Αφράτα pancakes είτε με την κλασσική αμερικάνικη συνταγή με σιρόπι σφενδάμου, φρέσκα φρούτα και τριμμένο καρύδι είτε με επικάλυψη πραλίνας γάλακτος, λευκής σοκολάτας και τριμμένο μπισκότο oreo συνδυάζονται τέλεια με μια μπάλα από την αγαπημένη σας γεύση παγωτού!


Ξεκινήστε τη μέρα σας με έναν περίπατο λοιπόν στον πεζόδρομο της Νέας Μάκρης, απολαύστε την ανατολή του ηλίου, και κάντε το πρωινό σας μπάνιο. Διάλειμμα για bruch και γεμίζετε ενέργεια για μια γεμάτη καλοκαιρινή μέρα, με μπάνια στη θάλασσα μέχρι αργά το απόγευμα!



Το brunch ξεκινάει στις 9:00



Καλή όρεξη!


Βίκυ Λιάππη

bottom of page