top of page

Drifting στον Μαραθώνα | φωτό & βίντεο

Το Σαββατοκύριακο 5 και 6 Σεπτεμβρίου έγινε ο 3ος αγώνας του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Drift και αντίστοιχα ο 2ος και τελευταίος αγώνας του στον Μαραθώνα. Η είσοδος ήταν κλειστή για το κοινό λόγω των περιοριστικών μέτρων που έχουν εφαρμοστεί (Covid) αλλά η ομάδα του WLM ήταν εκεί για να σας μεταφέρει τα πιο ενδιαφέροντα στιγμιότυπα του! Απολαύστε το βίντεο στο τέλος του άρθρου...


Η πίστα του Marathon Valley | Drone pic: Χρήστος Μαλέτσικας
Η πίστα του Marathon Valley | Drone pic: Χρήστος Μαλέτσικας

Ο οδηγός Χρήστος Χαντζαράς προσέφερε εντυπωσιακό θέαμα συμμετέχοντας στο Drift του Marathon Valley, αλλά ένα ατυχές γεγονός τον έβγαλε εκτός αγώνων. Οι αγωνιστικές του επιδόσεις βρίσκονται πλέον εκτός συνόρων, με την επόμενη συμμετοχή του στους διεθνείς αγώνες Europe Rd2 Pro/Pro2/Queen Hungary Tököl στην Ουγγαρία σε 10 μέρες.


Ο Αγώνας


Τελικά αυτοί που κατάφεραν να φτάσουν στον μεγάλο τελικό ήταν οι Βερνίκος και Ράπτης οι οποίοι έπρεπε να κάνουν 2 επαναλήψεις για να αποφασίσουν οι κριτές τον νικητή του αγώνα. Μετά από τις 2 μάχες λοιπόν ο Βερνίκος οδήγησε για άλλη μια φορά σχεδόν αλάνθαστα και ήταν και αυτός που πήρε ένα μικρό προβάδισμα το οποίο και του χάρισε τη νίκη.


Στον μικρό τελικό οι Παπαβασιλείου και Κλωνάρης έδωσαν την δική τους εντυπωσιακή μάχη με τον Παπαβασιλείου να είναι λίγο καλύτερος και να ανεβαίνει στο 3ο σκαλί του βάθρου με 2 κύπελλα (και του καλύτερου rookie), ενώ ο πάντα σταθερός Κλωνάρης έμεινε στην καθόλου κακή 4η θέση μαζεύοντας πολύτιμους βαθμούς για την συνέχεια του πρωταθλήματος.


Στην κατηγορία Pro είχαμε πολλές ανατροπές και στον μεγάλο τελικό κατάφεραν να μπουν δυο φοβεροί και κολλητοί οδηγοί, οι Λαγός και Παπαγεωργίου. Μετά από 2 απίστευτα εντυπωσιακές μάχες ο Λαγός ήταν αυτός που πήρε την δεύτερη σερί νίκη του με τον mister πόρτα Παπαγεωργίου να ανεβαίνει στην δεύτερη θέση.


Στον μικρό τελικό είχαμε άλλους 2 πολύ δυνατούς οδηγούς, Σπονδυλίδης και Χρυσανθόπουλος οι οποίοι χαρίζοντας φοβερό θέαμα κατέκτησαν την τρίτη και τέταρτη θέση αντίστοιχα. Ο Χρυσανθοπουλος διανύει την καλύτερη του χρόνια, ενώ για τον rookie Σπονδυλίδη ήταν το πρώτο βάθρο της καριέρας του.


Ο Γιώργος Λέπουρης από τον Βαρνάβα - εντυπωσιακή η ελληνική σημαία στην οροφή του οχήματός του | Drone photo: Χρήστος Μαλέτσικας
Ο Γιώργος Λέπουρης από τον Βαρνάβα - εντυπωσιακή η ελληνική σημαία στην οροφή του οχήματός του | Drone photo: Χρήστος Μαλέτσικας

Στις ομάδες του Λαγού και του Χρήστου Χαντζαρά, προγραμματιστής ήταν ο μηχανικός από τη Νέα Μάκρη, Σπύρος Φλωράτος.

Ο Λαγός ο οποίος κατέλαβε και την πρώτη θέση | Drone photo: Χρήστος Μαλέτσικας
Ο Λαγός ο οποίος κατέλαβε και την πρώτη θέση | Drone photo: Χρήστος Μαλέτσικας


Διοργάνωση ΑΣΗ υπο την αιγίδα της ΟΜΑΕ και τη στήριξη Δήμου Μαραθώνα



 

Φωτογραφίες & Βίντεο: Χρήστος Μαλέτσικας

bottom of page