top of page

Ένα πολύ διαφορετικό Summer Camp μέσα στα ζώα και τη φύση!

Σε μια από τις πιο εύφορες κοιλάδες της Ανατολικής Αττικής, δίπλα στο ποτάμι και στις βουνοπλαγιές μεταξύ Νέας Μάκρης και Διονύσου, απλώνεται η Farmamoo! Στην έκτασή της, φιλοξενούνται περιβόλια, ελαιώνες και ζώα, όπως άλογα, γαϊδουράκια, προβατάκια, κότες, λαγουδάκια και πολλά άλλα!


Σ’ αυτό το ήσυχο και καταπράσινο περιβάλλον, μπορεί κανείς να περιηγηθεί μέσα στη φύση ή να καθίσει στο καφέ και να απολαύσει ένα ρόφημα ή σνακ.


Farmamoo

Summer Camp για παιδιά


Η Farmamoo, για πρώτη φορά φέτος, διοργανώνει ένα πολύ διαφορετικό summer camp που θα χαρίσει στα παιδιά μια ξεχωριστή επαφή με τη φύση! Παρέα με τους μεγάλους πρωταγωνιστές της φάρμας -τα ζώα, τα πουλιά, τα φυτά και τα δέντρα- τα παιδιά θα εμπλακούν σε βιωματικές δράσεις και παιχνίδια που θα τους δώσουν την ευκαιρία να νιώσουν ξανά δημιουργικά και δραστήρια, να γνωρίσουν καινούριους φίλους και να εξερευνήσουν τη φύση! Περνώντας τη μέρα τους σ’ ένα πλούσιο οικοσύστημα, τα παιδιά αλληλοεπιδρούν ουσιαστικά και νιώθουν μέρος μιας βιοκοινότητας, ανακαλύπτοντας περισσότερα για τη ζωή και τον ίδιο τους τον εαυτό!


Ενδεικτικά κάποιες δραστηριότητες είναι:

  • Υπαίθρια παιχνίδια κίνησης, ανακάλυψης και δεξιοτήτων

  • Φροντίδα κι ενασχόληση με τα ζώα της φάρμας

  • Σπορεία, φυτέματα & παιχνίδια στο λαχανόκηπο

  • Εξερεύνηση & περιπέτεια σε δασικά μονοπάτια

  • Χειροτεχνίες & πρωτότυπες εκφραστικές δημιουργίες

  • Παραμύθια, τραγουδάκια και παιχνίδια έκφρασης

  • Κάθε Παρασκευή παιχνίδια στο δάσος, στην ακτή και τη θάλασσα του Σχινιά!



Το summer camp στη Farmamoo απευθύνεται σε παιδιά ηλικίας 4-10 ετών. Με έναρξη τη Δευτέρα 28 Ιουνίου και λήξη την Παρασκευή 30 Ιουλίου, διαρκεί συνολικά 5 εβδομάδες. Κάθε παιδί μπορεί να συμμετέχει από 1 έως 5 εβδομάδες. Οι δραστηριότητες θα διαρκούν καθημερινά από τις 9:30 έως τις 15:00 και το κόστος ανέρχεται στα 110 ευρώ ανά εβδομάδα χωρίς μεταφορά.


Οι πρωταγωνιστές αυτής της πρωτοβουλίας είναι δύο εκπαιδευτικοί η κα Μάνια Εξηνταβελώνη και η κα Όλγα Παυλίδου, οι οποίες έχουν εξειδίκευση στην περιβαντολλογική εκπαίδευση παιδιών και νηπίων. Για το σκοπό αυτό μάλιστα έχουν ιδρύσει την «Αλκυόνη», μια φρέσκια παιδαγωγική ομάδα που σχεδιάζει και υλοποιεί βιωματικά εργαστήρια περιβαλλοντικής και πολιτισμικής εκπαίδευσης προκειμένου να φέρει τα παιδιά σε επαφή με την φύση!


 

Για περισσότερες πληροφορίες και για δήλωση συμμετοχής στο camp, μπορείτε να επικοινωνήσετε με e-mail στο info@alkioni.com ή τηλεφωνικώς στα τηλέφωνα 6974917967 Μάνια Εξηνταβελώνη & 6976001365 Όλγα Παυλίδου.

Για μια απολαυστική επίσκεψη στα ζωάκια και στα περιβόλια του Farmamoo, η διεύθυνση είναι θέση Nτάριζα, Λεωφόρος Διονύσου μεταξύ Νέας Μάκρης και Διόνυσου, τηλέφωνο επικοινωνίας 6946 636148.



Βίκυ Λιάππη


 

Φωτογραφίες: Fb page Farmamoo


bottom of page