top of page

Η τελευταία ποδηλατοβόλτα του Ιουλίου | Νέα Μάκρη - Κωπηλατοδρόμιο

Τελευταία Πέμπτη του Ιουλίου και οι ποδηλατοβόλτες συνεχίζονται! Όσοι αγαπάμε ποδήλατο & Μαραθώνα συναντιόμαστε και αυτή την Πέμπτη στις 7μμ στο λιμανάκι Νέας Μάκρης με αναχώρηση για κωπηλατοδρόμιο. Αυτή τη φορά ο καιρός προβλέπεται αρκετά ζεστός αλλά ο βοριάς θα είναι 4αράκι και σε συνδυασμό με τον ήλιο που κρύβεται πίσω από το βουνό το απόγευμα οι συνθήκες θα είναι υπέροχες.


Η παρέα της ποδηλατοβόλτας από προηγούμενη επίσκεψη στο Ολυμπιακό Κωπηλατοδρόμιο
Η παρέα της ποδηλατοβόλτας σε στάση για ξεκούραση στο Κάτω Σούλι

Οι πεζοδρομήσεις που ισχύουν εκείνη την ώρα σε παραλία Νέας Μάκρης και Μαραθώνα, μας εξασφαλίζουν ασφάλεια αλλά και άνεση κατά τη διάρκεια της ποδηλασίας. Η ώρα συγκέντρωσης είναι στις 7μμ. ενώ η εκκίνηση 7:15μμ. μπροστά από το περίπτερο στη Μαρίνα της Νέας Μάκρης.


Η ποδηλατική διαδρομή περιμετρικά του κωπηλατοδρομίου |
Η ποδηλατική διαδρομή περιμετρικά του κωπηλατοδρομίου | Φωτ.: Χρήστος Μαλέτσικας

Η είσοδος για το κοινό στην ολυμπιακή εγκατάσταση κωπηλατοδρομίου επιτρέπεται και είναι ελεύθερη για ποδήλατο από την ανατολή μέχρι τη δύση του ηλίου. Ο ομαλός δρομίσκος των 5χλμ. γύρω από τον κεντρικό στίβο κωπηλασίας, αποτελεί ιδανική επιλογή για προπονήσεις καθώς αποτελεί τον μοναδικό τόσο μεγάλο χώρο πανελλαδικώς που παρέχει μέγιστη ασφάλεια καθώς δεν επιτρέπεται η είσοδος οχημάτων. Εμείς θα βρεθούμε στο κωπηλατοδρόμιο την ώρα που δύει ο ήλιος όπου η θέα είναι μαγική!


Βόλτα με ποδήλατα στο Μαραθώνα
Η μασκότ της ποδηλατοβόλτας Cookie

Εκτιμάται ότι η συνολική διάρκεια της ποδηλατοβόλτας θα είναι 2-2,5 ώρες και περίπου 25χλμ. ενώ οι θερμίδες που θα κάψουμε 500!

Επισημαίνεται ότι:

  1. Τηρούμε τους κανόνες του ΚΟΚ και σεβόμαστε όλα τα οχήματα και τους πεζούς. Ο σεβασμός στην ζωή και τον συνάνθρωπο είναι αυτονόητος.

  2. Η βόλτα αφορά σε ενήλικες και μόνο, όπου ο καθένας είναι απόλυτα υπεύθυνος για τον εαυτό του, τον εξοπλισμό του (κράνος, φωτάκια, κτλ) αλλά και τη φυσική του κατάσταση. Η βόλτα δεν θα είναι αθλητικών απαιτήσεων αλλά σε χαλαρούς ρυθμούς (10-20χλμ./ώρα).

  3. Συμμετέχουμε όλοι ισότιμα, χωρίς ανταγωνιστική διάθεση αλλά ως παρέα με χαλαρή διάθεση.

  4. Η ευθύνη για την εύρυθμη λειτουργία του ποδηλάτου του αλλά και η ορθή χρήση του ή ενδεχόμενη επισκευή (π.χ. έσκασε μια σαμπρέλα) ανήκει αποκλειστικά σε κάθε συμμετέχοντα. Το Bicyclon δεν έχει τον ρόλο του μηχανικού ποδηλάτων.


ποδηλατο καπηλατοδρόμιο
| Φωτ.: Βαγγέλης Μπισμπιρούλας

Σας περιμένουμε να γίνουμε μια μεγάλη παρέα που χαίρεται μια βόλτα με ποδήλατα. Η συμμετοχή είναι δωρεάν για απεριόριστες διαδρομές!


Ώρα εκκίνησης: 19:15 Σημείο εκκίνησης: Λιμανάκι Νέας Μάκρης

Μία πρωτοβουλία της Bicyclon με την ένθερμη στήριξη του We Love Marathon!


Πρέπει να τονιστεί με κεφαλαία γράμματα ότι: 
ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΥΛΛΟΓΟΣ 
ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΜΑΔΑ 
ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΛΕΙΣΤΟ ΚΛΑΜΠ. ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ ΟΠΟΙΟΣ ΕΠΙΘΥΜΕΙ 
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΜΟΡΦΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΣΥΝΑΛΛΑΓΗΣ 
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΚΑΛΥΨΗ, ΣΥΝΟΔΕΙΑ Ή ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΤΩΝ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΩΝ 
ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΙΑ ΠΑΡΕΑ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΠΟΥ ΧΑΙΡΟΜΑΣΤΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΠΟΔΗΛΑΤΟ ΚΑΙ
ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥ!!!

bottom of page