top of page

Απογευματινή βόλτα με ποδήλατο | Πέμπτη 12 Μάϊου

Έγινε ενημέρωση: 10 Νοε 2022

Το κόστος της ενέργειας γίνεται όλο και πιο δυσβάσταχτο και όλοι αναζητούμε εναλλακτικές λύσεις για τις μεταφορές και την διαβίωσή μας. Το ποδήλατο φαίνεται μια πολύ καλή λύση παρ’ όλα τα εμπόδια που συναντά, από τις ελλιπείς υποδομές αλλά και την οδηγική μας συμπεριφορά. Όλα τα παραπάνω φαίνονται λογικά και μπορούμε να τα αναλύουμε στο διηνεκές. Πέρα από τις αναλύσεις και την εύρεση βέλτιστων λύσεων για οικονομικότερη διαβίωση, υπάρχει και μια άλλη παράμετρος που ξεχνάμε ή αναβάλλουμε όλο και περισσότερο: η ζωή και η ευχαρίστηση!


ποδήλατο

Με την ευχαρίστηση για κίνητρο, είπαμε να κάνουμε καμιά βόλτα, όπως παλιά.


Σήμερα 7.30μ.μ. στο Bicyclon, μαζευόμαστε για μια χαλαρή βόλτα παραλιακά από Νέα Μάκρη προς Σχινιά.

Επισημαίνεται ότι:


  • Τηρούμε τους κανόνες του ΚΟΚ και σεβόμαστε όλα τα οχήματα και τους πεζούς. Ο σεβασμός στην ζωή και τον συνάνθρωπο είναι αυτονόητος.

  • Η βόλτα αφορά ενήλικες και μόνο, όπου ο καθένας είναι απόλυτα υπεύθυνος για τον εαυτό του, τον εξοπλισμό του (κράνος, φωτάκια, κτλ) αλλά και τη φυσική του κατάσταση. Η βόλτα δεν θα είναι αθλητικών απαιτήσεων αλλά θα γίνει σε χαλαρούς ρυθμούς (10-20χλμ./ώρα).

  • Συμμετέχουμε όλοι ισότιμα, χωρίς ανταγωνιστική διάθεση αλλά ως παρέα που βγήκε να χαρεί μια βόλτα με ποδήλατα.

  • Η ευθύνη για την εύρυθμη λειτουργία του ποδηλάτου του αλλά και η ορθή χρήση του ή ενδεχόμενη επισκευή (π.χ. έσκασε μια σαμπρέλα) ανήκει αποκλειστικά σε κάθε συμμετέχοντα. Το Bicyclon δεν έχει τον ρόλο του μηχανικού ποδηλάτων. Κι εμείς βγαίνουμε για βόλτα και θέλουμε να χαρούμε ανέμελα τη διαδρομή!

Εκτιμάται ότι η διαδρομή θα έχει συνολική διάρκεια είναι 1,5 -2 ώρες και απόσταση περίπου 25χλμ.
ποδήλατο

H Bicyclon και το We Love Marathon σας περιμένουμε να γίνουμε μια μεγάλη παρέα που χαίρεται μια βόλτα με ποδήλατα!



 

Σημείο συνάντησης κατάστημα Bicyclon - Ελ. Βενιζέλου 34, Νέα Μάκρη

bottom of page