top of page

Χιονοπτώσεις μέχρι και την παραλία Σχινιά {εικόνες + video}

Η κακοκαιρία Ελπίς, όπως όλα δείχνουν σύμφωνα με τις προβλέψεις των μετεωρολόγων, θα ξεπεράσει ακόμα και τη «Μήδεια» που έντυσε στα λευκά την Αθήνα στις αρχές του 2021.



Ο μετεωρολόγος, Κλέαρχος Μαρουσάκης επανήλθε το πρωί της Κυριακής με νέα δεδομένα σχετικά με την κακοκαιρία Ελπίς. Όπως ενημερώνει, η χώρα θα περάσει από αύριο Δευτέρα στο βαρύ κομμάτι της κακοκαιρίας με τη χιονόπτωση να επεκτείνεται σε περισσότερες περιοχές της χώρας μας.



Όπως αναφέρει, στην Αττική πολύ πιθανό να χρειαστούν αλυσίδες για την κίνηση των οχημάτων.




Διακόπηκε η κυκλοφορία των οχημάτων, σύμφωνα με την ΕΛΑΣ, λόγω χιονόπτωσης στην Πεντέλη


Με απόφαση της Περιφέρειας Αττικής κλειστά θα παραμείνουν όλα τα σχολεία α΄ βάθμιας και β΄ βάθμιας εκπαίδευσης στον Δήμο μας, αύριο Δευτέρα 24/1 και την Τρίτη 25/1 για την ασφάλεια μαθητών και εκπαιδευτικών λόγω των ιδιαίτερα χαμηλών θερμοκρασιών και του νέου ισχυρού κύματος κακοκαιρίας που αναμένεται. Επιπλέον κλειστοί θα παραμείνουν οι δημόσιοι και οι ιδιωτικοί παιδικοί σταθμοί του δήμου μας αλλά και τα ΚΔΑΠ.



Την Τρίτη θα αποφασιστεί αν θα επαναλειτουργήσουν την Τετάρτη 26/1 ανάλογα με την έκβαση της κατάστασης.




Τεράστια προσοχή στην Εθνική Οδό Αθηνών - Λαμίας στην είσοδο της Αττικής όπου πολύ πιθανόν τμήματά της να κλείσουν εξαιτίας του μεγάλου όγκου χιονιού.



Δες το drone βίντεο του Χρήστο Μαλέτσικα από την παραλία Σχινιά !


Ευχαριστούμε για τις φωτογραφίες τον εθελοντή μας Χρήστο Μαλέτσικα και τη συνεργάτιδά μας Μαργαρίτα Σάββα. Δείτε εδώ επιπλέον σημερινές φωτογραφίες από instagram στο Μαραθώνα!






Χιόνι στο Σχινιά
Χιόνι στο Σχινιά | Instagram @equitrekattica



bottom of page