top of page

Χριστουγεννιάτικα δώρα για τις μεγάλες μας αδυναμίες | Αγορά Νέας Μάκρης & Μαραθώνα

Έγινε ενημέρωση: 22 Δεκ 2020

Τα Χριστούγεννα πλησιάζουν όμως μεγάλες αλυσίδες παιχνιδιών παραμένουν κλειστές με αποτέλεσμα να μην μπορείτε να προμηθευτείτε τα πολυπόθητα δώρα για τα παιδιά και να σας απασχολεί ολοένα και περισσότερο. Τα παιδιά όπως και οι μεγάλοι λατρεύουν τα Χριστούγεννα και περιμένουν με ανυπομονησία τα δώρα τους απο τα αγαπημένα τους πρόσωπα και φυσικά από τον Άγιο Βασίλη!


Χριστουγεννιάτικα δώρα για τις μεγάλες μας αδυναμίες | Αγορά Νέας Μάκρης

Οι δύσκολες συνθήκες που βιώνουμε δεν πρέπει να σας αποτρέψουν από την αγορά δώρων και της διατήρησης των χριστουγεννιάτικων εθίμων. Στον δήμο Μαραθώνα υπάρχουν πολύ αξιόλογα μαγαζιά που μπορείτε να βρείτε υπέροχα δωράκια για τους αγαπημένους σας και παράλληλα να στηρίξετε την τοπική αγορά που τόσο έχει πληγεί τον τελευταίο καιρό.


Μην αγχώνεστε λοιπόν, εμείς ψάξαμε και σας προτείνουμε τα πιο κατάλληλα μαγαζιά της περιοχής για να προμηθευτείτε δώρα για κορίτσια και αγόρια και εσείς το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να βρείτε τι ταιριάζει στο κάθε παιδί ανάλογα με την ηλικία, τα ενδιαφέροντα και την προσωπικότητα του. Οι παρακάτω προτάσεις θα σας λύσουν τα χέρια με δώρα που θα χαρίσουν στα παιδιά ατελείωτες ώρες διασκέδασης και παιχνιδιού.


Ρουχαλάκια


Παιδικά άνετα ρούχα που συνδυάζουν καλή ποιότητα, απίθανους χρωματικούς συνδυασμούς και φυσικά απαράμιλλο στυλ μπορούν να εντυπωσιάσουν τα παιδιά. Τις μέρες που διανύουμε η αλήθεια είναι ότι δεν χρειάζεται να διαθέτει κανείς ιδιαίτερη ποικιλία στα ρούχα αλλά σύντομα τα παιδάκια θα επιστρέψουν στα σχολεία και στις λοιπές δραστηριότητές τους, οπότε ένα καινούργιο ρούχο σίγουρα θα είναι χρήσιμο και θα το κατευχαριστηθούν!

Παιδικά ρουχαλάκια μπορείτε να βρείτε:


στο Best USA originals στη Νέα Μάκρη






Πρωτότυπα κοριτσίστικα ρουχάκια στο Artili Clothing




Επώνυμα παιδικά παπούτσια, ρούχα και αξεσουάρ από το OHMYTAGS.

Επιτραπέζια παιχνίδια


Τι καλύτερο για δώρο από ένα καλό επιτραπέζιο παιχνίδι προσαρμοσμένο στην ηλικία του παιδιού; Μιας και λόγω πανδημίας βρίσκεστε πολύ στο σπίτι δεν υπάρχει τίποτα πιο διασκεδαστικό για τα παιδιά από ένα επιτραπέζιο παιχνίδι και σίγουρα είναι μια καλή αφορμή για να απομακρύνετε τα παιδιά σας από τις οθόνες και να παίξετε κάτι μαζί. Εάν στο εν λόγο παιχνίδι λάβουν μέρος και τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειας το παιχνίδι περνάει σε άλλη διάσταση!

Μεγάλη ποικιλία σε οικογενειακά επιτραπέζια μπορείτε να βρείτε στο Perfect Toys.


Ενα βιβλίο

Την δεδομένη περίοδο δεν μπορείτε να πραγματοποιήσετε ένα ταξίδι ή μια μικρή απόδραση, ένα καλό βιβλίο όμως μπορεί για λίγο να σας μεταφέρει σε μία άλλη πραγματικότητα και σε έναν κόσμο μαγικό. Το βιβλίο μπορεί να προσφέρει ένα νέο παράθυρο, γεμάτο με περιπέτεια, δράση, ανατροπές και αγαπημένους ήρωες. Τα παιδιά τρελαίνονται να μιμούνται και να ταυτίζονται με τους πρωταγωνιστές των βιβλίων και να είστε σίγουροι πως ένα καλό βιβλίο θα τους μαγέψει. Επίσης σε ένα βιβλιοπωλείο μπορείτε να βρείτε και παζλ, εκπαιδευτικά παιχνίδια ή υλικά για κατασκευές και για δημιουργία χριστουγεννιάτικων καρτών.


Μεγάλη ποικιλία σε βιβλία μπορείτε να βρείτε στο βιβλιοπωλείο Βαρδάκη.



Εκπαιδευτικά παιχνίδια, πάζλ και φυσικά βιβλία στο βιβλιοπωλείο Διαγώνιο


Διάβασε εδώ για τα πιο όμορφα χριστουγεννιάτικα παιδικά βιβλία

Παιχνίδια


Καλές όλες οι προηγούμενες προτάσεις αλλά και ένα παιχνίδι της αρεσκείας του κάθε παιδιού σίγουρα δεν θα το αφήσει ασυγκίνητο. Θέλετε αγαπημένα επιτραπέζια, εκπαιδευτικά παιχνίδια, playmobil, Lego, κούκλες, παζλ, φιγούρες, οχήματα, λούτρινα κουκλάκια και πολλά άλλα; Ανάλογα λοιπόν με τα ενδιαφέροντα του μπορείτε να απευθυνθείτε στα καταστήματα παιχνιδιών της αγοράς και να πάρετε κάτι που να του ταιριάζει.

Παιχνίδια μπορείτε να βρείτε:


  • Στο κατάστημα Perfect Toys στη Νέα Μάκρη


Βρες εδώ πληροφορίες για όλα τα μαγαζιά της περιοχής

Μία μοναδική εμπειρία


Και το καλύτερο σας το άφησα για το τέλος. Όλοι λατρεύουν τα άλογα και είναι αυταπόδεικτο πώς τα παιδιά ενθουσιάζονται να έρχονται σε επαφή με ζώα και πόσο μάλλον με τα άλογα που διαθέτουν τόσο μεγάλο και επιβλητικό ανάστημα αλλά και υποδειγματική συμπεριφορά.

Ιππασία για παιδιά

Μία απίθανη εμπειρία με άλογα (υπάρχουν και πόνυ!) στον όμιλο Marathon Endurance Club - ΑΙΟΜ μπορεί να αφήσει σε εσάς και στα παιδιά σας απίστευτες αναμνήσεις. Υπάρχει ειδικό πακέτο γνωριμίας για 2 παιδάκια, διάρκειας 1 ώρας στα 20€.

Πόνυ για μικρά παιδιά στον Αθλητικό Ιππικό Όμιλο Μαραθώνα
Πόνυ για μικρά παιδιά στον Αθλητικό Ιππικό Όμιλο Μαραθώνα

Μην χάνετε λοιπόν χρόνο. Ανάλογα με τις ανάγκες σας απευθυνθείτε στο ανάλογο κατάστημα και περάστε όμορφες γιορτές με τους αγαπημένους σας.



Κατερίνα Μαυροειδή

Παιδαγωγός

 

Πηγή: www.tlife.gr

Cover pic: Freepik

bottom of page