top of page

Χριστουγεννιάτικες Εκδηλώσεις Δήμου Μαραθώνα | Santa Fun Run

Έγινε ενημέρωση: 18 Δεκ 2023

Ο πιο γιορτινός μήνας του χρόνου πλησιάζει και ο Δήμος Μαραθώνα έχει προγραμματίσει και φέτος μια σειρά από εκδηλώσεις και στις 4 κοινότητες του δήμου για τους μικρούς και μεγαλύτερους φίλους!



Santa Fun Run μαραθώνας
Santa Fun Run | Φωτ.: Χρήστος Μαλέτσικας

Πρόγραμμα


Την Κυριακή 10/12/2023, στην κεντρική πλατεία της κοινότητας Μαραθώνα, από τις 17.00μμ οι μικροί και οι… μεγαλύτεροι φίλοι, παρέα με τον Άγιο Βασίλη θα διασκεδάσουν, θα τραγουδήσουν και η γιορτή θα ολοκληρωθεί με το άναμμα του Χριστουγεννιάτικου δέντρου!!


Την Τετάρτη 13/10/2023, στις 17.00μμ το γιορτινό σκηνικό μεταφέρεται στην πλατεία της κοινότητας του Γραμματικού! Μικροί και μεγάλοι, θα περάσουν ένα γιορτινό απόγευμα, με χορό,μουσική και φυσικά την φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου δέντρου!


Το Σάββατο 16 Δεκεμβρίου (αλλαγή λόγω καιρικών συνθηκών για Παρασκευή 22 Δεκεμβρίου), στις 16.30 μμ, η κεντρική πλατεία της Νέας Μάκρης αλλάζει εικόνα και διάθεση! Το Santa Fun Run επιστρέφει και πάλι στους στους δρόμους της Νέας Μάκρης!

Μικροί και μεγάλοι, ντυμένοι με την αγαπημένη στολή του Άγιου Βασίλη περνούν μέσα από τους δρόμους της Νέας Μάκρης και καταλήγουν και πάλι στην πλατεία της Νέας Μάκρης και εκεί τους υποδέχεται ένα υπέροχο Χριστουγεννιάτικο σκηνικό! Μια μοναδική χριστουγεννιάτικη γιορτή περιμένει μικρούς και μεγάλους και κορυφώνεται με την φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου Δέντρου της κοινότητας της Νέας Μάκρης, δίνοντας έναν γιορτινό τόνο στην στολισμένη με χρώματα και φώτα πόλη μας!

Η διάθεση των στολών Άγιου Βασίλη θα ξεκινήσει στις 15:30 και μέχρι εξάντλησης των αποθεμάτων στην πλατεία της Νέας Μάκρης. 

Όποιος δεν προλάβει να παραλάβει στολή και πάλι μπορεί να συμμετάσχει στην εκδήλωση!

Από τις 18:00-20:00 θα πραγματοποιηθεί η «Χριστουγεννιάτικη Αγορά» με live εμφάνιση του συγκροτήματος ΜΜΕ!


Οι χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις του Δήμου, ολοκληρώνονται την Κυριακή 17 Δεκεμβρίου στην πλατεία της κοινότητας του Βαρνάβα στις 17:00!


Παιδικά χαμόγελα, μουσική και χορός πλαισιώνουν την φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου δέντρου της κοινότητας!


 

Μία διοργάνωση της ΚΕΔΜΑ (ΚΟΙΝΩΦΕΛΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΔΗΜΟΥ ΜΑΡΑΘΩΝΟΣ - 2294069800, kedma@marathon.gr)

ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: WE LOVE MARATHON




bottom of page