top of page

Ακροβατική για παιδιά | Νέα Μάκρη & Μαραθώνα

Η Ακροβατική Γυμναστική βασίζεται στην βιομηχανική του σώματος και σκοπός της είναι η υγεία του παιδιού, η σωματική ευεξία, η ευκινησία, η ενεργοποίηση και ο έλεγχος του σώματος, ενώ σε πνευματικό επίπεδο καλλιεργεί μεταξύ άλλων την αυτοπεποίθηση, το θάρρος, τη συνεργασία και τη θέληση.

Ευρήματα και αναφορές για την ακροβατική βρίσκουμε σε πολλές ιστορικές περιόδους όπως στην ελληνική αρχαιότητα, την Κλασσική και τη Βυζαντινή εποχή έως την απαγόρευση των Ολυμπιακών Αγώνων. Επανεμφανίζονται στην Αναγέννηση και το Διαφωτισμό όπου υπήρξε το ρεύμα στην Ευρώπη για επιστροφή στα ελληνικά μοντέλα κλασικής εκπαίδευσης.


Η σύγχρονη ακροβατική γυμναστική ξεκίνησε στη Σοβιετική Ένωση τη δεκαετία του 1930.


Ακροβατική για παιδιά | Νέα Μάκρη & Μαραθώνα
Ακροβατική στο Μαραθώνα | Φωτ.: Χρήστος Μαλέτσικας

Η Acroart πραγματοποιεί προπονήσεις ακροβατικής στη Νέα Μάκρη εδώ και 3 χρόνια ενώ φέτος δίνεται η δυνατότητα παρακολούθησης μαθημάτων και στα παιδιά του Μαραθώνα (χωρίς τη δυσκολία μετακίνησής τους).


Προπονήσεις


Το προπονητικό πρόγραμμα εκπαίδευσης των παιδιών (από 5 ετών και άνω) περιλαμβάνει, προπονήσεις 2-3 ώρες την εβδομάδα:

  • Φυσική Κατάσταση, σωστή στάση και χρήση Σώματος

  • Ακροβατικές Δεξιότητες και Συνεργασίες

  • Τραμπολίνο

  • Ακροβατικό Χορό

  • Λειτουργίες του Σώματος και Διατροφή

Οι εγγραφές και η διεξαγωγή των μαθημάτων έχουν ξεκινήσει με όλα τα πρωτόκολλα ασφαλείας. Μπορείς να κάνεις ένα δοκιμαστικό μάθημα το οποίο δεν έχει χρέωση.


Ακροβατική στο Μαραθώνα
Ακροβατική στο Μαραθώνα | Φωτ.: Χρήστος Μαλέτσικας


Οι προπονήσεις γίνονται με τη Μαριέλα Κιρίλοβα και την ομάδα της,

Συνδρομή Παιδιών 

40€/μήνα για 2 ώρες την εβδομάδα
55€/μήνα για 3 ώρες την εβδομάδα

ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΑΘΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΓΝΩΡΙΜΙΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΧΡΕΩΝΕΤΑΙ

Τηλ.: 6985 624745


Προπονητική ομάδα και συνεργάτες: Μαριέλα Κιρίλοβα , Παντελής Παπαγεωργίου (προπονητές Ακροβατικής) , Ευαγγελία Ζαμπούνη (καθηγήτρια χώρου) Χρυσοβαλάντη Κανελλοπούλου ( Εναλλακτική Θεραπεύτρια, Massage Therapist).


* Στην Acroart πραγματοποιούνται και προπονήσεις για ενήλικες με χρέωση 60€/μήνα για 2 ώρες την εβδομάδα. Επιπλέον υπάρχουν πρωινά τμήματα Γυμναστικής Τετάρτη με Παρασκευή 9:00-10:00 και κάθε Τρίτη 16:00-20:00 Εναλλακτικές Θεραπείες Αθλητικής μάλαξης και αποκατάστασης τραυματισμών.


fb page: Acroart

instagram: @acroart_studio




bottom of page