top of page

Διακρίσεις στην τοξοβολία ο Μαραθώνας | 2 κύπελα στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κλειστού Χώρου

Το προηγούμενο Σάββατο 19 και την Κυριακή 20 Φεβρουαρίου το Ανεξάρτητο Σώμα Τεχνών Ίασις και Σωμασκίας έλαβε μέρος στο κλειστό γήπεδο της Αεροπορίας στο Τατόι, στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Τοξοβολίας Κλειστού Χώρου κατηγοριών U21 και U18 (ηλικίες κάτω των 21 και 18 αντίστοιχα).


Πανελλήνιο Πρωτάθλημα τοξοβολίας Κλειστού Χώρου
Οι συμμετοχές στο Πρωτάθλημα ήταν από σωματεία όλης της χώρας και αριθμούσαν πάνω από 30 σε κάθε κατηγορία

Ο Αθλητικός Σύλλογος του Μαραθώνα Α.Κ.Τ.Ι.Σ συμμετείχε με 4 αθλητές: τον Δαμόπουλο Αρκάδιο και την Δαμοπούλου Δήμητρα στη κατηγορία U21 και τον Ρώσση Νικήτα και τον Condurache Νεκτάριο στη κατηγορία U18.


Στη κατάταξη της πρώτης ημέρας ο Δαμόπουλος κατατάχθηκε 1ος με προσωπικό ρεκόρ 550, η Δαμοπούλου 6η, ο Ρώσσης 6ος με ρεκόρ 487 και ο Condurache 1ος με επίσης προσωπικό ρεκόρ 545!


Πανελλήνιο Πρωτάθλημα τοξοβολίας Κλειστού Χώρου
Ο Αρκάδιος Δαμόπουλος με την Δήμητρα Δαμοποπούλου στο Μεικτό Ομαδικό καταλάβανε τη 1η Θέση στο Μεικτό Ομαδικό!

Τη δεύτερη ημέρα στις ατομικές κόντρες (Head to Head) o Δαμόπουλος ανακηρύχτηκε Πρωταθλητής για δεύτερη συνεχόμενη φορά καθώς και στο Μεικτό Ομαδικό με τη Δαμοποπούλου καταλάβανε τη 1η Θέση, φέρνοντας 2 ακόμα κύπελλα στον ΑΚΤΙΣ και στο Μαραθώνα. Στη κατηγορία U18 ο Condurache έχασε στο Μεγάλο Τελικό 6-4 για ένα βέλος μετά από έναν πολύ ωραίο αγώνα, κατακτώντας έτσι τη 2η θέση. Σπουδαία επίσης ήταν η εμφάνιση από τον Ρώσση που πέρασε τη πρώτη κόντρα αλλά αποκλείστηκε στην φάση των 16. Οι συμμετοχές στο Πρωτάθλημα ήταν από σωματεία όλης της χώρας και αριθμούσαν πάνω από 30 σε κάθε κατηγορία.



Να επισημάνουμε ότι ο συγκεκριμένος αγώνας αποτελεί κριτήριο μοριοδότησης για τους πρώτους 3 ανά κατηγορία για τις Πανελλήνιες Εξετάσεις.


Συγχαρητήρια σε όλους τους αθλητές για τις επιτυχίες και ευχόμαστε καλή συνέχεια σε όλουςμε πολλές νίκες και στους επόμενους αγώνες. Συγχαρητήρια και στους Μαρκογιαννάκη Μάχη και Μέξη Βασίλειο για την σπουδαία δουλειά στο Προπονητικό και Οργανωτικό μέρος.



πανελλήνιο πρωτάθλημα τοξοβολίας
Η Δαμοπούλου Δήμητρα αγωνίστηκε στη κατηγορία κάτω των 21 ετών

 

Α.Κ.Τ.Ι.Σ - ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΕΧΝΩΝ ΙΑΣΗΣ & ΣΩΜΑΣΚΙΑΣ


Σύλλογος Τοξοβολίας Μαραθώνα


Ο Σύλλογος είναι αναγνωρισμένος από την Γενική Γραμματεία Αθλητισμού & από την Ελληνική Ομοσπονδία Τοξοβολίας.


Τηλ. 6976606349

bottom of page