top of page

Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κωπηλασίας 28/4 - 1/5 | Δωρεάν είσοδος

Το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κωπηλασίας (88ο) ξεκινάει το σημερινό πρωί της Πέμπτης και ολοκληρώνεται ανήμερα την Πρωτομαγιά στο Ολυμπιακό Κωπηλατοδρόμιο του Σχινιά.



Περισσότεροι από 400 αθλητές 27 σωματείων από όλη την Ελλάδα θα πάρουν μέρος στην πρώτη μεγάλη εσωτερική διοργάνωση της χρονιάς η οποία περιλαμβάνει τα αγωνίσματα Εφήβων-Νεανίδων, Κάτω των 23, Ανδρών-Γυναικών και Α-Γ ελ βαρών.


Στο πρωτάθλημα θα λάβει μέρος ο χρυσός Ολυμπιονίκης Στέφανος Ντούσκος ο οποίος θα αγωνιστεί με τα χρώματα του Περιβαλλοντικού Ναυταθλητικού Ομίλου Ιωαννίνων (ΠΝΟΙ)

Για πρώτη φορά μετά από δυο χρόνια οι εγκαταστάσεις του Κωπηλατοδρομίου θα ανοίξουν κατά τη διάρκεια αγώνων για το κοινό σύμφωνα πάντα με το υγειονομικό πρωτόκολλο της ΓΓΑ δίνοντας την ευκαιρία σε φίλους και συγγενείς να χειροκροτήσουν από κοντά τις προσπάθειες των παιδιών τους και στους κατοίκους του Μαραθώνα και της υπόλοιπης αττικής να παρακολουθήσουν από κοντά ένα εντυπωσιακό αθλητικό γεγονός.



Πρόγραμμα

Σύμφωνα με το πρόγραμμα την Πέμπτη 28/4 στις 8:00 το πρωί θα ξεκινήσουν οι προκριματικοί , 52 συνολικά , για όλες τις κατηγορίες που αναμένεται να ολοκληρωθούν στις 14:00.


Την Παρασκευή 29/4 την ίδια ώρα (08:00) θα ξεκινήσουν οι επαναληπτικοί όλων των κατηγοριών και οι ημιτελικοί των Εφήβων-Νεανίδων.


Το Σαββατοκύριακο έρχονται οι τελικοί των Εφήβων-Νεανίδων, Κάτω των 23 και Ανδρών-Γυναικών.



 

bottom of page