top of page

Ποιο είναι το χρώμα που ξεχωρίζει φέτος στις γιορτές;

Φέτος τα Χριστούγεννα θα τα περάσουμε το μεγαλύτερο διάστημα στο σπίτι μας, οπότε πολύ σημαντικό είναι τις επόμενες ημέρες να το διακοσμήσουμε γιορτινά!



Το λευκό χρώμα είναι η πιο elegant πρόταση για τον στολισμό του σπιτιού μας φέτος τις γιορτές. Το πλεονέκτημα του, είναι ότι μπορεί να φωτίσει πολύ το σπίτι τις γκρίζες μέρες του χειμώνα, να συνδυαστεί εύκολα και να δώσει την αίσθηση ενός χιονισμένου τοπίου, που σίγουρα χαρακτηρίζει τα Χριστούγεννα!



Λεπτομέρειες σε λευκές αποχρώσεις


Όποιο στιλ διακόσμησης και αν έχουν τα έπιπλα, μπορούν πολύ εύκολα να πλαισιωθούν με λευκά στολίδια. Μπορείς εκτός από μπάλες και σταγόνες, για ένα ακόμα πιο παραμυθένιο αποτέλεσμα να προσθέσεις λευκά φτερά και να διακοσμήσεις με κύκνους.




Χριστουγεννιάτικο Δέντρο


Τα λευκά χριστουγεννιάτικα δέντρα κάνουν δυναμικό comeback από τα 90s. Τα δέντρα που μοιάζουν χιονισμένα είναι το νέο trend που βλέπουμε παντού στο Instagram και στα πιο ντιζαϊνάτα σπίτια των deco lovers.



Προτείνουμε δυο εναλλακτικές:

  1. Ένα λευκό δέντρο και ιδιαίτερα αν είναι αρκετά μεγάλο με μόνη προσθήκη τα φωτάκια του που επίσης έχουν λευκό φωτισμό

  2. Σκανδιναβικό στιλ χριστουγεννιάτικου δέντρου - ολόλευκο, λιτό, εμπνευσμένο από τη… χιονισμένη φύση γίνεται ζεστό και πανέμορφο, αν προσθέσετε στην υπόλοιπη διακόσμηση γύρω του, φυσικά και απαλά στοιχεία: ξύλινα αντικείμενα, γούνινα ή μάλλινα ριχτάρια και μαξιλάρια και άλλα ανάλογα υλικά. Και όλα αυτά πάντα σε ουδέτερους και γήινους τόνους


Στολίδια για το δέντρο μας


Δεν χρειάζεται να φορτώσεις το δέντρο με εκατομμύρια μικρά στολίδια και λαμπάκια για να είναι γιορτινό. Προτίμησε στολίδια σε γήινες αποχρώσεις και γεωμετρικά σχήματα για να δώσεις κομψές νότες και χρησιμοποιήσε λευκές κορδέλες, χειροποίητα στολίδια, καρδιές, αστέρια και αγγέλους, καθώς είναι από τα πιο δημοφιλή μοτίβα!



Προτίμησε μεγάλες χριστουγεννιάτικες μπάλες οι οποίες είναι το απόλυτο φετινό trend για τις γιορτές!


Χουχούλιασμα


Χριστουγεννιάτικο χουχούλιασμα

Θα εκπλαγείς όταν δεις πως η προσθήκη ενός γούνινου μαξιλαριού ή μιας ζεστής κουβέρτας από μαλλί μπορεί να μεταμορφώσει έναν χώρο. Eνσωμάτωσε γούνινα στοιχεία και μάλλινες υφές στη διακόσμηση.



Εορταστικό σπιτικό outfit


Ο φετινός Δεκέμβριος επιτάσσει το χουχούλιασμα δίπλα στο τζάκι, την τηλεόραση και το χριστουγεννιάτικο δέντρο! Διάλεξε κάτι άνετο, ζεστό αλλα συνάμμα κάπως εορταστικό για να φορέσεις αυτές τις χαλαρές στιγμές.

Προτάσεις ένδυσης από την Elegance στη Νέα Μάκρη | Δυνατότητα τηλεφωνικής παραγγελίας: 2294099992
Προτάσεις ένδυσης από την Elegance στη Νέα Μάκρη | Δυνατότητα τηλεφωνικής παραγγελίας: 2294099992

Ατμοσφαιρικά Κεριά


Κάθε εορταστικό σπίτι φωτίζεται και με το αμυδρό φως των κεριών! Μπορείς να τα τοποθετήσεις σε ένα βάζο, διακοσμημένο με μερικά κλαδιά πεύκου για ένα πιο κομψό αποτέλεσμα.

Ατμοσφαιρικά Κεριά

Τα κεριά είναι ίσως από τα πιο σαγηνευτικά, χαλαρωτικά και ατμοσφαιρικά στοιχεία που μπορείς να προσθέσεις για να δημιουργήσεις την πιο μαγική ατμόσφαιρα στο σπίτι σου.



Δώρα


Πολύ πιθανό τα δώρα να τα παραγγείλεις ηλεκτρονικά, που σε αυτήν την περίπτωση τα στέλνουν συνήθως ως απλά πακέτα χωρίς την αγαπημένη σου συσκευασία δώρου. Ειδικά φέτος δεν χρειάζονται υπερβολές, και ένα λευκό χαρτί περιτυλίγματος θα δέσει ιδανικά με την υπόλοιπη διακόσμηση του σπιτιού σου!



Διακοσμητικά στολίδια σε λευκές αποχρώσεις και άσπρα χριστουγεννιάτικα δέντρα θα βρεις στα Leroy Merlin (λειτουργεί το eshop και το κατάστημα του αεροδρομίου είναι ανοιχτό για επαγγελματίες)


 


bottom of page