top of page

Το Φράγμα Μαραθώνα σε γραμματόσημο!


Με την ευκαιρία της επετείου των 90 χρόνων από την κατασκευή του Φράγματος Μαραθώνα, τα Ελληνικά Ταχυδρομεία κυκλοφορούν Ειδική Αναμνηστική Σφραγίδα, Τευχίδια 10 Ειδικών Προσωπικών Γραμματοσήμων και Ειδικούς Εικονογραφημένους Φακέλους με γραμματόσημο και σφραγίδα.


Η επίσημη παρουσίαση των ειδικών συλλεκτικών φιλοτελικών προϊόντων «90 Χρόνια Φράγμα Μαραθώνα» έγινε στην εκδήλωση των εγκαινίων της ιστορικής έκθεσης της ΕΥΔΑΠ, από τον Πρόεδρο των ΕΛΤΑ Πολυχρόνη Γριβέα ο οποίος μεταξύ άλλων ανέφερε: 

«Είμαι πολύ χαρούμενος που σήμερα τιμούμε το εμβληματικό αυτό έργο και κατ’ επέκταση, φωτίζουμε και την ιστορία της ΕΥΔΑΠ, μιας εταιρείας με αδιάλειπτη λειτουργία ενενήντα τεσσάρων ετών, άρρηκτα δεμένης με την κοινωνική, οικονομική και πολιτική εξέλιξη του τόπου μας. Τα Ελληνικά Ταχυδρομεία, πιστά στον ρόλο τους να αποτυπώνουν και να αναδεικνύουν τους μεγάλους σταθμούς της ελληνικής ιστορίας, κυκλοφορούν με την ευκαιρία της φετινής ενενηκοστής επετείου του Φράγματος του Μαραθώνα μια εξαιρετική και ιστορική σειρά από ειδικά συλλεκτικά προϊόντα, τα οποία αφηγούνται το γεγονός του σπουδαίου αυτού έργου».

Η έκθεση για τα 90 χρόνια Φράγμα Μαραθώνα συνεχίζεται μέχρι τις 7 Φεβρουαρίου 2020 και η είσοδος είναι ελεύθερη στο ευρύ κοινό. Για περισσότερες φωτογραφίες και πληροφορίες για την έκθεση πάτα εδώ.

 

Διάθεση

  • Ταχυδρομικό Κατάστημα Μαραθώνα, Λ. Μαραθώνος 21, 190 07 ΜΑΡΑΘΩΝΑΣ

  • Κατάστημα Post Collection – Κεντρικό Φιλοτελικό Γραφείο, Λυκούργου 5 και Απελλού, 100 38 ΑΘΗΝΑ

  • Κατάστημα Post Collection – Κεντρικό Ταχ. Κατάστημα Θεσσαλονίκης, Βασ. Ηρακλείου 38, 541 01 ΘΕΣ/ΝΙΚΗ

  • Κεντρικό Ταχ. Κατάστημα Πειραιά, Φίλωνος 36, 185 01 ΠΕΙΡΑΙΑΣ

  • Κεντρικό Ταχ. Κατάστημα  Πατρών, Μαιζώνος 32, 260 01 ΠΑΤΡΑ

και ηλεκτρονικά στο eshop, για τα γραμματόσημα εδώ και το φάκελο εδώ



bottom of page