top of page

Προτάσεις για δώρα από 5€ έως 50€ {Νέα Μάκρη & Μαραθώνα}

Έγινε ενημέρωση: 21 Δεκ 2020

Το λιανεμπόριο επιτέλους λειτουργεί! Mέσω του click away μπορείς να στηρίξεις την τοπική μας αγορά που τόσο το έχει ανάγκη. Βρες παρακάτω μερικές προτάσεις για δώρα φέτος τις γιορτές.


Προτάσεις για δώρα από 5€ έως 50€ {Νέα Μάκρη & Μαραθώνα}

Χριστουγεννιάτικα


Είναι γεγονός ότι κατά ένα μαγικό τρόπο τα χριστουγεννιάτικα στολίδια δεν μας είναι αρκετά ποτέ και κάθε χρόνο προσθέτουμε και κάτι καινούριο στο χριστουγεννιάτικο δέντρο μας. Φέτος η τάση στη διακόσμηση είναι το λευκό χρώμα και εμείς ξετρελαθήκαμε με τις custom made χριστουγεννιάτικες μπάλες της διακοσμήτριας Ioanna Galanos Interiors. Το ατελιέ είναι στη Νέα Μάκρη με δυνατότητα παραγγελίας μέσω facebook και instagram ενώ οι τιμές ποικίλουν στα 15€ με το packaging!


Εικόνα


Προτάσεις για δώρα από 5€ έως 50€ {Νέα Μάκρη & Μαραθώνα}

Η αγιογράφος Αποστολία Κιοκμένογλου, χρόνια κάτοικος της Νέας Μάκρης έχει το εργαστήριό της στην περιοχή του Άγιου Εφραίμ.


Τα έργα της έχουν το δικό της προσωπικό ύφος και χρησιμοποιεί κυρίως τη διαδικασία της αυγοτέμπερας με λεπτομέρεια από χρυσό - Στιλβάτο (24 Καράτια). Οι εικόνες κυμαίνονται στις διαστάσεις 30Χ40εκ. και 20Χ30 εκ. ενώ οι τιμές ξεκινάνε από 12€ τα αντίγραφα.


Για περισσότερες πληροφορίες δες εδώ ενώ για αγορά επικοινώνησε απευθείας με την αγιογράφο στο τηλ: 6936842329.




Ημερολόγιο


Προτάσεις για δώρα από 5€ έως 50€ {Νέα Μάκρη & Μαραθώνα}
Ο Ιανουάριος είναι αφιερωμένος στην «Γαλλίδα» που «γεννήθηκε» το 1936 στη Νέα Μάκρη

Όταν οι Μικρασιάτες πρόσφυγες εγκαταστάθηκαν στη Νέα Μάκρη, εμφανίστηκαν και τα πρώτα αυτοσχέδια μαγαζιά. Στο ημερολόγιο του Πολιτιστικού Συλλόγου Μακρηνών Λιβισιανών Νέας Μάκρης παρουσιάζεται αντίστοιχα ένα φωτογραφικό υλικό που καλύπτει διάστημα από τη δεκαετία του 50’ μέχρι και του 70’. Μπορείς να το προμηθευτείς στο Technology Repair Center, στην πλατεία της Ν. Μάκρης στα 5€.



Γούρι 2021


Ένα γούρι είναι το δώρο που θα ξορκίσει την αρνητική ενέργεια που κουβαλάει η χρονιά 2020! Στο κοσμηματοπωλείο GEM στην πλατεία Νέας Μάκρης θα βρεις γούρι είτε ως κόσμημα είτε ως διακοσμητικό και οι τιμές ξεκινάνε από 10€.


Εμπειρία


Αντί για δώρα χάρισε μια εμπειρία μοναδική, "πράγματα" που τώρα χρειαζόμαστε πιο πολύ από ποτέ όπως για παράδειγμα η ιππασία! Κλείσε μια δίωρη επίσκεψη στον Αθλητικό Ιππικό Όμιλο Μαραθώνα (για 2 άτομα 50€) όπου θα μάθετε τις βασικές αρχές της ιππασίας και θα κάνετε μία συναρπαστική βόλτα με πανέμορφα αραβικά άλογα σε μονοπάτια δασικής περιοχής του Μαραθώνα.

Προτάσεις για δώρα από 5€ έως 50€ {Νέα Μάκρη & Μαραθώνα}


Περιποίηση


Μια ιδιαίτερη πρόταση δώρου είναι ένα πακέτο περιποίησης που μπορείς να κλείσεις σε ένα από τα κομμωτήρια της περιοχής. Ενδεικτικά στο Strass Coiffure (Νέα Μάκρη) υπάρχει το πακέτο για κούρεμα και βραδινό χτένισμα (40€) που θα αξιοποιηθεί τέλεια από την αγαπημένη σου για τη ρεβεγιόν εμφάνισή της!


Προτάσεις για δώρα από 5€ έως 50€ {Νέα Μάκρη & Μαραθώνα}


Αντίστοιχα για μανικιούρ-πεντικιούρ στο αγαπημένο εορταστικό κόκκινο χρώμα, μπορείς να κλείσεις το δωράκι στο Chic & Beauty (ημιμόνιμο μανικιούρ + απλό πεντικιούρ = 32€)


Προτάσεις για δώρα από 5€ έως 50€ {Νέα Μάκρη & Μαραθώνα}


Βιβλίο


Για να ξεφύγουμε από τη ζοφερή πραγματικότητα που μας περικλυκλώνει, το βιβλίο είναι σίγουρα μια εγγυημένη διαφυγή!

Προτάσεις για δώρα από 5€ έως 50€ {Νέα Μάκρη & Μαραθώνα}

Προτείνουμε το βιβλίο "Οι κληρονόμοι της γης" όπου η ιστορία του εξελίσεται στην Βαρκελώνη το 1387. Οι καμπάνες της εκκλησίας της Σάντα Μαρία δε λα Μαρ χτυπούν για όλους τους κατοίκους της συνοικίας Ριμπέρα, αλλά κάποιος τις ακούει με ιδιαίτερη προσοχή. Ο Ούγο Λιορ, γιος ναυτικού που έχει πεθάνει, στα δώδεκά του δουλεύει στα ναυπηγεία χάρη στη γενναιοδωρία ενός από τους πλέον σεβαστούς προκρίτους της πόλης, του Αρνάου Εστανιόλ. Ωστόσο το νεανικό του όνειρο να γίνει ναυπηγός ανατρέπεται από τη σκληρή κι ανελέητη πραγματικότητα, όταν η οικογένεια των Πουτζ, που μισούν τον Εστανιόλ, εκμεταλλεύονται την προνομιακή τους θέση κοντά στον νέο βασιλιά για να πάρουν την εκδίκηση που χρόνια επιζητούσαν.


Διαθέσιμο στο βιβλιοπωλείο Βαρδάκη στον Μαραθώνα στα 27€, με τηλεφωνικό (2294067512) και ηλεκτρονικό click away.



Tech δώρα


Φέτος πιο πολύ από ποτέ αναγνωρίσαμε την αξία της τεχνολογίας! Αρκετοί εργαζόμαστε πλέον remotely ενώ η επικοινωνία πλέον γίνεται συχνά πυκνά μέσω messenger & skype για να βλέπουμε τα αγαπημένα μας πρόσωπα.


Στο Tech Town θα βρεις wireless πληκτρολόγιο (από 20€) και ποντίκι (από 10€), web camera (από 25€) και άλλα gadgets που θα βοηθήσουν το αγαπημένο σου πρόσωπο στην καθημερινότητά του στη δουλειά και την απόδοσή του στα ηλεκτρονικά παιχνίδια!



Λουλούδια σε γλάστρα


Αντί για λουλούδια που θα μαραθούν, ας δωρίσουμε στο αγαπημένο μας πρόσωπο κάτι που θα κρατήσει στις γκρίζες μέρες του χειμώνα. Ένα φυτό εσωτερικού χώρου είναι στολίδι για το σπίτι και πηγή φυσικής ευεξίας.

Προτάσεις για δώρα από 5€ έως 50€ {Νέα Μάκρη & Μαραθώνα}

Στο φυτώριο "Γεώργιος Μικές" στο Νέο Βουτζά θα βρεις εκπληκτικές επιλογές από χειμερινά πανέμορφα λουλούδια όπως γκί (από 13€), μπράσκα με χρυσόσκονη (από 2,5€), κυκλάμινα (από 2€) και φυσικά το κλασικό Αλεξανδρινό από 2,5€ το μικρό γλαστράκι και 5€ το μεσαίο. Τα φυτώρια είναι επισκέψιμα με μια απλή αποστολή "2" στο 13033.



Κρασί


Αρώματα ώριμων κόκκινων φρούτων & μπαχαρικών στο Αγιωργίτικο - Merlot
Αρώματα ώριμων κόκκινων φρούτων & μπαχαρικών στο Αγιωργίτικο - Merlot

Το κρασί θεωρείται από την αρχαιότητα ιδανικό δώρο, καθώς οι αρχαίοι Έλληνες πίστευαν ότι είναι ένα δώρο σταλμένο από τους θεούς!


Για εμάς που αγαπάμε Μαραθώνα και νιώθουμε περήφανοι για τον τόπο μας η ιδανική επιλογή είναι ο οίνος Ζεγγίνη, τοπικής παραγωγής με τα κτήματά του να βρίσκονται γύρω απο τον αρχαίο οικισμό του Ραμνούντα ενώ το οινοποιείο του στη Λ. Σουλίου 62 στον Μαραθώνα.


Ένα πολύ ωραίο καλάθι με 3 διαφορετικά μπουκάλια από τα συνολικά 6 που μπορείς να επιλέξεις θα σε κοστίσει γύρω στα 20€ (ανάλογα το κρασί που θα επιλέξεις).


Η παραγγελία μπορεί να γίνει τηλεφωνικώς 2294067494 και να σας παραδοθεί στη διεύθυνσή σας ή με click away.




Ο μαγικός χρυσός


Ενισχύει το ανοσοποιητικό. Περιέχει μεταλλικά στοιχεία όπως κάλιο, ασβέστιο, χλώριο και νάτριο, τα οποία βοηθούν στη λειτουργία των κυττάρων του οργανισμού, αρκετές βιταμίνες όπως C, A, B1 που αν και βρίσκονται σε μικρές ποσότητες, παίζουν ρόλο στην καλή λειτουργία του οργανισμού, ενώ τα ένζυμά του έχουν σαν αποτέλεσμα τη διάσπαση ελεύθερων ριζών.

Προτάσεις για δώρα από 5€ έως 50€ {Νέα Μάκρη & Μαραθώνα}
Ένα γευστικότατο άλειμμα με μέλι ανθέων - κωνοφόρων και φρεσκοαλεσμένα φιστίκια.

Ξεχωρίσαμε ένα γευστικότατο άλειμμα με μέλι ανθέων - κωνοφόρων και φρεσκοαλεσμένα φιστίκια (220gr - 4€), το αλεύρι αμυγδάλου μειωμένων λιπαρών 300gr το οποίο παράγεται σε περιορισμένες ποσότητες (8,90€) και ένα ρόφημα σε σκόνη με κακάο, χαρουπάλευρο, μέλι , ζάχαρη καρύδας και αρωματισμένο με γλυκά μπαχαρικά όλα προϊόντα βιολογικής γεωργίας (300gr - 4,20€). Συνολικά βγαίνει ένα ωραίο σετ των τριών στα 17,10€ με βάση όλα το μέλι και είναι διαθέσιμα στο εργαστήριο "Γαιδαράκος" στη Νέα Μάκρη με click away τηλεφωνικώς (2155102560) και μέσω eshop.


Αρώμα


Στο κατάστημα Φρρρ Φρρρ θα βρεις όλα τα επώνυμα αρώματα γυναικεία και ανδρικά (χύμα-αντίγραφα) σε μαγικές τιμές (30ml 5€, 100ml 12€). Κάλεσε στο 2294095200 και κάνε την παραγγελία σου με click away.

Προτάσεις για δώρα από 5€ έως 50€ {Νέα Μάκρη & Μαραθώνα}



Ένδυση: Κλασικά και διαχρονικά


Από τις πιο safe επιλογές δώρων είναι τα ρούχα και στην αγορά της Νέας Μάκρης υπάρχουν αρκετά καταστήματα ένδυσης σε όλα τα γούστα για να αγοράσεις το δώρο που θα αρέσει στους αγαπημένους σου.

Πολλές επιλογές από ανδρική ένδυση θα βρεις στο κατάστημα Fabrick | Το hoodie της φωτό είναι στα 46,90€ με τηλεφωνικό Click Away 229304292
Πολλές επιλογές σε ανδρική ένδυση θα βρεις στο κατάστημα Fabrick | Το hoodie της φωτό είναι στα 46,90€ με τηλεφωνικό Click Away 229304292


Δώρο ζωής


Η έντονη απομόνωση και αποχή απο την κοινωνικότητα και κανονικότητα, μπορεί να αντιμετωπιστεί με την υπεύθυνη υιοθεσία ενός ζώου, το οποίο δεν θα αποτελέσει δώρο Χριστουγέννων ή Πρωτοχρονιάς, αλλά "Δώρο Ζωής"!


δώρο κατοικίδιο / αδέσποτο

Να γνωρίζεις πως ο φίλος που θα επιλέξεις θα αποτελέσει μια μεγάλη ευθύνη για τα επόμενα 10-15 χρόνια. Θα έχει ανάγκη την καθημερινή σου παρουσία και συντροφιά, τις καθημερινές του βόλτες, την σίτιση του και την ιατροφαρμακευτική του περίθαλψη. Θα σε έχει ανάγκη όταν θα είναι κουτάβι και υγιές, όμως θα σας έχει περισσότερο ανάγκη όταν θα γεράσει και θα έχει προβλήματα υγείας.


Ενδεικτικά κάποια από τα ζωάκια για υιοθεσία στο Φιλοζωικό Σωματείο Μαραθώνα θα βρεις εδώ (0€).



Αλλά ας μην ξεχνάμε: τα Χριστούγεννα δεν είναι μόνο δώρα αλλά και πράξεις! Πλέον μετράμε αντίστροφα και φέτος πιο πολύ από ποτέ ας προσπαθήσουμε ειδικά αυτές τις εορταστικές μέρες να βοηθήσουμε τον συνάνθρωπό μας, να μιλάμε όμορφα, να ευχηθούμε απο καρδιάς τα καλύτερα και όλα αυτά χωρίς να περιμένουμε αντάλλαγμα.


Καλές γιορτές!


Ομάδα WLM


bottom of page